Tekrar merhaba Enes bey iyi günler diliyorum herşey yolunda umarım. Bugün bir doçent cildiye doktoru ile görüştüm ve Nekroz olduğunu söyledi ufak bir incelemeden sonra sadece kan sulandırıcı kullanabileceğimi, ama pek bir şey ifade etmeyebileceğini söyledi üstünden çok zaman geçmiş. Beni mutlu eden şey ise etrafındaki alanın tutunduğunu saçların çıkacağını söyledi. Nekroz bölgesi için ise yüzde 30 çıkma ihtimali olduğunu söyledi. Umarım moralimi iyi tutmak için söylememiştir. Dudasterid, xpecia ve vitamin almayı düşünüyorum. Sadece o bölge için değil genel olarak. Peki sizin bana tavsiye edeceğiniz bir tedavi yöntemi veya ilaç takviyesi var mıdır? Ne yapabilirim süreç boyunca neye dikkat etmeliyim? Sanırım şok dökülme ile alan iyice kötü görünecek süreç boyu şapka takabilir miyim?
Spor yapan biriyim spora devam edebilir miyim 1 ay sonra başlamayı düşünmüştüm Veya aklınıza gelecek herhangi bir şey varsa vakit bulduğunuzda yazarsanız çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.(son durumu ekliyorum)