Saç Ekimi Sonuçları
1li saç kökü - 4862li saç kökü - 17123lü saç kökü - 19214lü saç kökü - 708merhaba dostlar, dün elegance clinicte 4827 greftlik saç ektirdim, görünüş vs. nasıl başarılı duruyor mu? şahsen ben memnun kaldım fakat bu işlerden anlayan dostların da yorumunu merak ediyorumbir de takviye olarak ne önerirsiniz?
12. gün itibarıyla kabuk dökümü gerçekleşti dostlar. Sizce şu an nasıl görünüyor? Biraz seyrek duruyor gibi, acaba kabukları dökerken mi bazıları döküldü, anlayamadım. 2. aya kadar dökülmelerin olacağı söylenmişti ama pek bir dökülme fark etmedim. Acaba şu anki hali en iyi hali mi yoksa daha da atış olur mu?
Gayet iyi gözüküyor şok dökülme bugün de başlayabilir 1.ay da başlayabilir o yüzden bu aylarda saçlarına bakıp seyrekliği problem etme yolun başındasın henüz
ben de dökülmez heralde diyip seviniyodum şu an yeni olmasına rağmen çok doğal görünüyor kimse de ekim olduğunu anlamıyor keşke böyle devam edebilse
Belki de dökülmez kişiye göre değişiyor mesala benim şok dökülmem çok az oldu o yüzden sürecin başından beri bu konuda çok rahattım en azından ekimden sonra kellik yaşamamış oldum 😀
Ekim merkezinin güncel fiyatını biliyor musunuz
beyler 78. gündeyim ekilenlerin hepsi döküldü ama hala hiç saç çıkışı olmadı normal mi sebebi ne olabilir