Gönderen Konu: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 6137 defa)

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #45 : 24 Ağustos 2025, 01:48:29 »
Hocam yaşınızdan ötürü şuan dht baskın geliyor olabilir Buda greftlerin beslenememesine ve çıkışa engel oluyor olabilir bence finasterid kullanın yan etki gördüm dediniz gördüğünüz yan etki nedir
Ekilen saçlar DHT’den etkilenmiyor zaten hocam.
Finas gözlerimde aşırı kuruluk yaptı, sebebi bu mudur bilmem ama sağ gözümde hafif bulanık görme başladı. Şu an yavaş yavaş düzeliyor.
Ekim sonucu hâlâ belirsiz, belki saç çıkışları yeni yeni başlar. Eğer çıkmazsa sebebin, 2. gün yapılan PRP olabileceğini düşünüyorum. Çünkü işlem çok aceleye getirilmişti. O günün akşamı kafamdan bayağı plazma sızıntısı oldu. İlk 1 hafta temizletmeye gittim, 3. ve 4. gün bazı yerleştirilen greftler bile plazmaları temizlemek için çıkarılıp yeniden takıldı. Bunun ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum.
Tabii bunların hepsi benim varsayımım.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 24 Ağustos 2025, 01:54:27 »
Donör alanım da başlıkta belirttiğim gibi çok sağlamdı, hatta 800’e yakın 4’lü saç teli çıkıyordu. Buna rağmen bunca zamana kadar hâlâ bir gelişim olmadıysa, bence bundan sonra da zor. Dediğim gibi, ekimden sonra çok fazla sorun yaşadım. Özellikle PRP’den sonra kafam iyice allak bullak oldu.

Heroo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 24 Ağustos 2025, 08:22:48 »
Bu anlattıklarınızı ben hiç yaşamadım forumun bir kısmına göz atmıştım dht’den etkilenen Ekim saçlarına denk gelmiştim Clinic ile iletişime geçip görüştünüz mü sizin gelişim yavaşta olabilir sonradan atak yapabilir
  • Ekim Tarihi: 02.07.2024

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 24 Ağustos 2025, 09:19:35 »
Ekilen saçlar DHT’den etkilenmiyor zaten hocam.
Finas gözlerimde aşırı kuruluk yaptı, sebebi bu mudur bilmem ama sağ gözümde hafif bulanık görme başladı. Şu an yavaş yavaş düzeliyor.
Ekim sonucu hâlâ belirsiz, belki saç çıkışları yeni yeni başlar. Eğer çıkmazsa sebebin, 2. gün yapılan PRP olabileceğini düşünüyorum. Çünkü işlem çok aceleye getirilmişti. O günün akşamı kafamdan bayağı plazma sızıntısı oldu. İlk 1 hafta temizletmeye gittim, 3. ve 4. gün bazı yerleştirilen greftler bile plazmaları temizlemek için çıkarılıp yeniden takıldı. Bunun ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum.
Tabii bunların hepsi benim varsayımım.
30 günden önce prp yaptıran birine hiç denk gelmemiştim. 2. Günde greftler tutunmadan nasıl prp yaparlar aklım ermedi bu işe. Hatta yapay zekaya sordum o bile çok yanlış ekime zarar verir olarak bildirimde bulundu. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 24 Ağustos 2025, 12:30:47 »
30 günden önce prp yaptıran birine hiç denk gelmemiştim. 2. Günde greftler tutunmadan nasıl prp yaparlar aklım ermedi bu işe. Hatta yapay zekaya sordum o bile çok yanlış ekime zarar verir olarak bildirimde bulundu. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.
2. Gün yapılan prpden sonra kafam bu hale gelmişti. Normalde ekimden önce de prp yaptırdım iğneyi çok yere batırıp yavaş yavaş enjekte ederlerdi. Bu prpde igneyi 3 4 yere batırıp hızlıca sıktı, belki 3 dakika bile sürmedi o da tuhaf gelmişti.
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2025, 14:04:36 Gönderen: kutsal bilge »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 24 Ağustos 2025, 12:34:19 »
2. Gün yapılan prpden sonra kafam bu hale gelmişti. Normalde ekimden önce de başja yerde prp yaptırdım iğneyi çok yere batırıp yavaş yavaş enjekte ederlerdi. Bu prpde igneyi 3 4 yere batırıp hızlıca sıktı, belki 3 dakika bile sürmedi o da tuhaf gelmişti. Muhtemelen çalışan arkadaş 5-10 dakika daha tasarruf etsin diye hem sağlam greftlerden hem de paradan olduk.
Ekip sonrasında temizlemek için ellerinden geleni yaptı çok ilgilendiler ama greftler de bi kere hasar alınca da telafisi olmuyor. Yine de sonuç için 6. Ayı bekliyorum bakalım ne olacak
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2025, 12:57:41 Gönderen: kutsal bilge »

Bakiilgin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 24 Ağustos 2025, 14:23:45 »
Çok geçmiş olsun süreci takip edeceğim prp bir zarar vermez dıye dusunuyorum ama kökleri çıkarıp yeniden takmaları ilginç ve bu zarar verır dıye dusunuyorum hayırlısı olsun lutfen surec hakkında bıze bılgı vermeye devam et

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 25 Ağustos 2025, 02:28:22 »
Teşekkür ediyorum baki hocam..
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2025, 17:50:47 Gönderen: kutsal bilge »

Bakiilgin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 25 Ağustos 2025, 09:11:53 »
Rica ederim umarım gönlüne göre olur hersey. Görüşmelerini ziyaretlerini bence aksatma ellerine koz verme duzenlı olrak sürecin hakkında bilgi iste.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 27 Ağustos 2025, 12:16:21 »
Merkezle arada bir görüşüyoruz süreci takip ediyorlar
Ekim süreci zorlu geçse de işlerinde çok titiz olduklarını biliyorum
Bunca zamana kadar çıkış olmaması elbette paniğe sokuyor ama hala beklentim devam ediyor.
Sadece prpden sonraki aşamalarda sorun yaşadım ve doğal olarak sorunu buna bağlıyorum
6. Aya kadar bekleyeceğim belki de greft sayısı çok diye çıkışlar geç başlıyor olabilir
Süreç hakkında arada bir güncelleme atarım
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2025, 12:24:23 Gönderen: kutsal bilge »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 13 Eylül 2025, 04:48:41 »
145. Gün hala çıkış başlamadı
EKİMDEN ÖNCE SAÇIN ISLAK HALİ / SAÇ EKİMİNİN 140. GÜNÜ

« Son Düzenleme: 13 Eylül 2025, 05:09:33 Gönderen: kutsal bilge »

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 13 Eylül 2025, 08:14:01 »

Nerdeyse 5 ay dolmuş süreç tamamlanmak üzere nasıl çıkmadı. Hakkını ara dostum
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Heroo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 13 Eylül 2025, 11:01:18 »
Şuana kadar çıkış olması gerekiyordu acaba graftleri çıkarıp tekrar yerleştirdikleri için mi böyle oldu
  • Ekim Tarihi: 02.07.2024

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 13 Eylül 2025, 12:26:42 »
.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2025, 01:29:17 Gönderen: kutsal bilge »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları