Gönderen Konu: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 6127 defa)

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #61 : 02 Ekim 2025, 19:11:12 »
ne yapacagım hocam
giden greftler geri gelmeyecek sonuçta
gerçekten greftlerim çok sağlamdı hiç oldu

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 02 Ekim 2025, 20:01:34 »
ekilen alanda %10 falan çıkış olmuştur ama tepe bölgesinin rahat %50sini kaybettim. ve hala daha hafif his kaybı var.
6. ay dediler bekledim şimdi  7 ve 8. aylarda da çıkış başlayabiliyor dediler onu da bekleyeceğim :))))))

Heroo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 02 Ekim 2025, 20:19:12 »
Hocam Minoxidil kullansan acaba ortaya bir şey çıkar mı diye düşünüyorum tabi kullanıp kullanmamak senin tercihin belki Minoxidil sayesinde  saç çıkışı olabilir
  • Ekim Tarihi: 02.07.2024

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 02 Ekim 2025, 20:33:17 »
hocam 3 4 yıl önce minox kullandım saçımı aşırı inceltti tekrar o riski almak istemiyorum ya

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 02 Ekim 2025, 20:36:01 »
Hocam Minoxidil kullansan acaba ortaya bir şey çıkar mı diye düşünüyorum tabi kullanıp kullanmamak senin tercihin belki Minoxidil sayesinde  saç çıkışı olabilir
siz de burda ekim yaptırmıştınız size 2. gün prp yaptılar mı?

Heroo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 02 Ekim 2025, 20:45:00 »
Evet yaptılar bende de gözle görülür çıkış yok tek tük çıkış oldu arada batmalar hissediyorum ama endişeliyim benim de ekimim patlamış olabilir 8 gün sonra 4 ay doluyor 4 ay dan sonra belli olur bekliyorum ben de yalnız farz edelim ki prp den kaynaklı bu instagram da ki sonuçları gösterdikleri kişilerede aynı şekilde prp yapılmadı mı ben anlamadım bu işten bir şey
  • Ekim Tarihi: 02.07.2024

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 02 Ekim 2025, 21:12:43 »
Bı arkadas daha paylaşmış onunki çok iyi afes galiba ona yapılmadı mı prp

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 02 Ekim 2025, 21:34:02 »
Evet yaptılar bende de gözle görülür çıkış yok tek tük çıkış oldu arada batmalar hissediyorum ama endişeliyim benim de ekimim patlamış olabilir 8 gün sonra 4 ay doluyor 4 ay dan sonra belli olur bekliyorum ben de yalnız farz edelim ki prp den kaynaklı bu instagram da ki sonuçları gösterdikleri kişilerede aynı şekilde prp yapılmadı mı ben anlamadım bu işten bir şey
ben de ersye gidecektim, buranın insta hesaplarına bakınca birden buraya gittim, demek ki insta bazen yanıltıcı olabiliyor hocam :D
burdaki insanlara göre 6. ayda bu kadar berbat bir sonuç normal değil ama kliniğe göre ''çıkışlar daha yeni başlayacak her şey olduğu gibi ilerliyor'' 3. aydan beri de bunu söylüyorlar :D
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2025, 22:18:13 Gönderen: kutsal bilge »

marcusdream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 03 Ekim 2025, 11:58:05 »
ben de aynı yerde ekim yaptırdım sonuçları inceliyordum benim ki nasıl ilerliyor diye aynı şekilde ekimden sonra bana da prp uyguladılar ama bilemiyorum sizin sonuçlarınız nasıl şuan benim 5. ayım oldu 4862 greft ekildi dediler öncesi sonrası fotoları atıyorum yorumlar mısınız?

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 03 Ekim 2025, 12:10:23 »
Burda ekim yaptıranların bir çoğunu araştırdım
Genel olarak sadece önden görünüşlerde başarı sağlayabiliyorlar sizde de olduğu gibi.  Tepe ve üst kısımlarda başarı oranları bence biraz düşük. Sadece ön çizgi üzerinde  başarı sağlayabildiklerini düşünüyorum ki sonuçlar da bunu gösteriyor. Sizin de üst görünüşte pek bir değişiklik yok gibi hocam. Normalde o greftlerle tam kapatıcılık sağlanıyor. Siz de bana göre max %15-20 arası verim alabilmişsiniz.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2025, 13:19:42 Gönderen: kutsal bilge »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 03 Ekim 2025, 12:17:45 »
Sizde de ekimden sonra tepe bölgesinde seyrelme olmuş gibi sizce de öyle mi?
Benim de tepe bölgesi ekimden sonra seyreldi.

marcusdream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 03 Ekim 2025, 12:35:34 »
yani açıkcası sizi biraz demoralize gördüm çok karamsarsınız gibi sanki 5. ayım henüz ben de çok inceledikten sonra bi arkadaşımın sonucunu görünce çok beğendim onun referansıyla buraya karar verdim insta vs çok araştırdım internete yazınca bile 12 aya kadar çıkış oluyormuş diyor daha erken diye düşünüyorum ona rağmen memnunum şimdilik biraz üzdü yorumunuz

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 03 Ekim 2025, 13:01:31 »
yani açıkcası sizi biraz demoralize gördüm çok karamsarsınız gibi sanki 5. ayım henüz ben de çok inceledikten sonra bi arkadaşımın sonucunu görünce çok beğendim onun referansıyla buraya karar verdim insta vs çok araştırdım internete yazınca bile 12 aya kadar çıkış oluyormuş diyor daha erken diye düşünüyorum ona rağmen memnunum şimdilik biraz üzdü yorumunuz
Hocam demoralize değilim diğer sonuçlarla karşılaştırınca sürecin geç işlediği kanaatindeyim. Genellikle 6. Ayda sonuca yakın bir görüntü elde edilir. Bilemedin 7 en geç 8 diyebiliriz.
Ben 6. Ayımı dolduruyorum ön hat dışında orta ve tepe bölgelerimde fotoğraflarımda gördüğünüz üzere saç çıkışı yok. 12. Ayda tam sonuç alındığını düşünsek bile şu an 6. Aya yaklaşıyorum en azından şimdi bile çıkısların başlıyor olup 12. Aya kadar o saçların uzaması gerekir. Saçlar bir anda çıkıp 5-6 cm uzamıyor sonuçta. Ben de yanılmayı çok istiyorum fakat normal süreç böyle işlemiyor.
Benim sonuçlarımı forumda kime gösterseniz %90ından fazlası normal ilerlemediğini söyler. Umarım siz harika sonuçlar elde edersiniz ama ben kendim için artık geç olduğunu düşünüyorum

Velat Narin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 03 Ekim 2025, 15:50:17 »
arkadaşlar bende burada ektirdim , bu arkadaşın yorumlarına bakınca art niyetli bi karalama kampanyası yapmaya çalıltığını düşünüyorum . bende aynı kliniğe yaptırdım , referans ile gelmiştim arkadaşlarım da burada yaptırdı onlar da gayet memnun bende süreçten gayet memnunum . her klinik için minimum 6-7 aylık süreç hatta 12. aya kadar olduğu verdikleri kağıtlarda dahi yazıyor ,şimdiye kadar da kliniğin ilgisinden alakasından çok memnunum , bu tarz yorumları görünce yazmak istedim açıkcası

Facebook Twitter Instagram