Gönderen Konu: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 6116 defa)

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #76 : 03 Ekim 2025, 16:19:54 »
arkadaşlar bende burada ektirdim , bu arkadaşın yorumlarına bakınca art niyetli bi karalama kampanyası yapmaya çalıltığını düşünüyorum . bende aynı kliniğe yaptırdım , referans ile gelmiştim arkadaşlarım da burada yaptırdı onlar da gayet memnun bende süreçten gayet memnunum . her klinik için minimum 6-7 aylık süreç hatta 12. aya kadar olduğu verdikleri kağıtlarda dahi yazıyor ,şimdiye kadar da kliniğin ilgisinden alakasından çok memnunum , bu tarz yorumları görünce yazmak istedim açıkcası
yeni üyesin ve 1 iletin var. kimin art niyetli olduğunu bence tartışmaya gerek yok. ben deneyimlerimi aktarıyorum tam olarak art niyet nerede? Burdaki aktardığım süreci klinik takip ediyor ve her olumsuz eleştiride beni arıyor veya yazıyor şimdi de AVUKATLARI aradı. Süreçten memnun olmayan insanları böyle mi caydırmaya çalışıyorsunuz? süreci aktarmaya devam edeceğim, hukuki olarak bir yanlış yok. 5 yıldır bu forumda yazıyorum ve bu süreci ister başarılı olsun ister başarısız aktarmaya devam edeceğim. iyi günler canım.
ÖNCESİ (SAÇIN ISLAK HALİ) VE 164. GÜN. :)

« Son Düzenleme: 05 Ekim 2025, 18:52:14 Gönderen: kutsal bilge »

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 03 Ekim 2025, 16:36:08 »
Bu klinikten uzak durmak lazım tüm foruma üye olan ve okuyan herkes görsün ve bilinçlensin. Siz kimsinizde parasıyla mağdur olan bir insanı tehdit esiyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibi tüccar kimliğiyle klinik açıp arkasında mağdur insanlar bırakan kurum ve kuruluşlara. Evet uzak durulması gereken bu kliniğin adı ELEGANCE CLİNİC !!!
Ayrıca arkadaşada teşekkür ediyoruz forumda başarısızlıkları paylaşıp bu tüccarların diğer yüzünü gösterdiği için.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Daylight

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 03 Ekim 2025, 18:29:40 »
Hocam merhaba, normalde hiç mesaj yazmam. Ancak rahatsız olduğum için yazmak istedim. İlk olarak şu aşamada size karşı kliniği savunan herhangi bir mesajın pek anlamlı olduğunu düşünmüyorum ki zaten kendilerine herhangi bir kötü söz; hakaret etmemişsiniz sadece sürekli bekle dediklerini ifade etmişsiniz. Size art niyetli diyen arkadaşın da size haksızlık ettiğini düşünüyorum. Birilerinin ekimi burda iyi gitmiş olabilir ama siz de bir sorun varsa tabiki bunu dile getireceksiniz. Ne yazikki,  prp sonrası görüntü rahatsız edici, dahası graftların sökülüp geri takılması gibi şeyler yazmışsınız. Burada kliniğin dediği gibi bekleyebilirsiniz ancak durum devam ederse ya yasal yollardan hakkınızı arabilir ya da klinikle görüşüp bir çözüm bulabilirsiniz, şuanki tabloda, sizin söylediğinize göre ekimle ilgili sorunlar var, eğer gelişme olmazsa giden 5000 e yakın graft geri gelmeyecek, klinik bu durumda ödediğiniz ücreti geri iade edip bir revizyon ekimi yapabilir ki bu bence bir iyilik değil zaten yapmaları gereken birşey. Siz de malzeme vermemek adına hocam burada yazarken biraz dikkat edin bence sonradan size karşı kullanmasınlar ama haksızlık varsa bunu da dile getirmek hakkınızdır. Biraz daha bekleyip ekimin başarılı olup olmadığı netleşince buna göre davranabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2025, 18:39:08 Gönderen: Daylight »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 03 Ekim 2025, 22:51:49 »
arkadaşlar bende burada ektirdim , bu arkadaşın yorumlarına bakınca art niyetli bi karalama kampanyası yapmaya çalıltığını düşünüyorum . bende aynı kliniğe yaptırdım , referans ile gelmiştim arkadaşlarım da burada yaptırdı onlar da gayet memnun bende süreçten gayet memnunum . her klinik için minimum 6-7 aylık süreç hatta 12. aya kadar olduğu verdikleri kağıtlarda dahi yazıyor ,şimdiye kadar da kliniğin ilgisinden alakasından çok memnunum , bu tarz yorumları görünce yazmak istedim açıkcası
Hesabını bugün açıp bana ‘kliniği karalama kampanyası yürütüyorsun’ diyen kullanıcıya: Ben yalnızca kendi saç ekim sürecim ve yaşadığım aksaklıkları paylaşıyorum. Sürecimin olumsuzluklarını şeffaf bir şekilde paylaştığım için bazı kullanıcıların bana karşı bu şekilde hesap açmış olabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca, bu yorumdan sadece 5 dakika sonra kliniğin avukatının beni araması tesadüf olamayacak kadar dikkat çekici. Üstelik klinikten iki kere yüz yüze fatura talep etmeme rağmen faturamı alamamıştım.
Bir insan neden siteye üye olur olmaz bana böyle bir suç atar? Bu kullanıcı kliniğin fanatiği olabilir, arkadaşı/dostu olabilir ya da belki sadece rica üzerine bir yorum yazmış olabilir—tam olarak bilemiyorum, ama gözlemlerim bunlar.
Daylight hocam, yorumunuz için teşekkürler. Sürecin netleşmesini 12. aya kadar bekleyeceğim. Süreçte yapılanlar beni soğuttu; revizyon ekim istemiyorum.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2025, 17:24:01 Gönderen: kutsal bilge »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 06 Ekim 2025, 04:22:59 »
Saç ekiminden önceki donör alanımın eski fotoğrafına denk geldim… Sürecin 6. ayına yaklaşsak da, şu saçlardan hâlâ verim alamadığımı görmek insanı üzüyor. umarım ilerleyen süreçlerde gelişim artar
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2025, 17:23:37 Gönderen: kutsal bilge »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 06 Ekim 2025, 19:25:50 »
instagramdan yazdı bize klınık senin doğruyu söylemediğini söylüyor vs silinmesini istiyor silemeyiz dedim
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 06 Ekim 2025, 19:27:57 »

dostum gelip buraya üye olup saç ektirmiş biri gibi davranmaya gerek yok bana ınstagramdan yazdığınız gibi gelip firmanızın adına burada konuşabilirsiniz
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2025, 15:25:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 30 Ekim 2025, 00:50:06 »
Selam Hintel,
Klinikten arkadaşlarla konuştum,, sanırım benim yorumlarımı değil, başkalarının eleştirilerini kaldırmanı istemişler.

Kliniği aradım görüştük, sanırım süreci paylaşmamı yanlış anlamışlar burda tarafsız olarak süreci aktardığımı da söyledim,, gereksiz yanlış anlaşılmalar yüzünden kalp kırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum

Saçlara gelirsek şu an az da olsa ilerleme devam ediyor, tepe ve sol şakak seyrek ama toparlayacağına inanıyorum.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2025, 15:05:43 Gönderen: kutsal bilge »

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 30 Ekim 2025, 08:19:09 »
Uzak durulması gereken merdivan altı bu kliniğin adını tüm forum gördü. Ekimleri kalitesiz olduğu kadar çalışanlarıda bir o kadar kabaki müşterisini arayarak tehdit ediyorlar. Uzak durulması gereken kurum ve kuruluş bunlar. Tüccar kimliği ile yola çıkmış insanların duygularıyla oynayan bir klinik. Konuyu güncel tutalımki herkes okusun ve görsün.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2025, 19:30:38 Gönderen: KEL DAMAT »
  • Yaşınız 35

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 30 Ekim 2025, 15:19:52 »
Kel damat hocam mesaj atmıştım da bakabilir misin

Elegance Clinic

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 30 Ekim 2025, 17:34:57 »
Öncelikle merhabalar , Elegance clinic olarak burada  bize de söz hakkı doğduğu için bir açıklama yapma ve konuyu kapatma ihtiyacı duyduk .
Kutsal bilge takma ismiyle hastamız burada gelişim sürecini sizinle paylaşmış bulunmakta , süreci şu an 6.ayında ve 12.aya kadar devam edecek olup hastamızdan aldığımız son fotoğraflarda da gelişim sürecince uygun olarak ilerlediği görülmüştür. Buradaki birçok saç ektiren kişi maalesef sürecin tamamlanmasını beklemeden ve yanlış yönlendirmeler ile demoralize  olmaktadır . Biz klinik olarak her hastamızı 18.aya kadar takip etmekte , düzenli olarak iletişime geçmekte ve her hastamızın her sonucumuzun arkasında durmaktayız .
Hastamızın faturası da garanti belgesi de bulunmaktadır.Elegance Clinic  isminin merdivenaltı olduğu söylemleri tamamen yanlış olup İstanbul un en prestijli noktalarından birinde operasyonlarımız gerçekleşmektedir.Burada KEL DAMAT takma isimli kişi 5. Ayı yeni dolmuş olan hastamıza saçların çıkış sürecini tamamlandığını ve hakkını araması gerektiğini yazıp bilinçli olarak yanlış yönlendirmiştir ve devam etmektedir.Kendisine ait iki adet daha fake hesabının da olduğu edindiğimiz bilgiler arasındadır.Hastamız kendisine özelden de mesaj atılarak yanlış yönlendirmelerin oradan da devam ettiğini bizzat bize aktarmıştır.
KEL DAMAT isimli kişiye kurumu karalamaya yönelik ve hakaret içerikli yorumlarından dolayı bugün avukatımızla görüşülmüş olup pazartesi gününden itibaren yasal işlem başlatılacağının bilgisini vermek isteriz.
Hepinize güzel sonuçlar alacağınız sağlıklı ve güzel bir süreç dileriz.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2025, 19:02:03 Gönderen: Elegance Clinic »

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 30 Ekim 2025, 18:18:34 »
Öncelikle merhabalar , Elegance clinic olarak burada  bize de söz hakkı doğduğu için bir açıklama yapma ve konuyu kapatma ihtiyacı duyduk .
Kutsal bilge takma ismiyle hastamız burada gelişim sürecini sizinle paylaşmış bulunmakta , süreci şu an 6.ayında ve 12.aya kadar devam edecek olup hastamızdan aldığımız son fotoğraflarda da gelişim sürecince uygun olarak ilerlediği görülmüştür. Buradaki birçok saç ektiren kişi maalesef sürecin tamamlanmasını beklemeden ve yanlış yönlendirmeler ile demoralize  olmaktadır . Biz klinik olarak her hastamızı 18.aya kadar takip etmekte , düzenli olarak iletişime geçmekte ve her hastamızın her sonucumuzun arkasında durmaktayız .
Hastamızın faturası da garanti belgesi de bulunmaktadır.Elegance Clinic  isminin merdivenaltı olduğu söylemleri tamamen yanlış olup İstanbul un en prestijli noktalarından birinde operasyonlarımız gerçekleşmektedir.Burada KEL DAMAT takma isimli kişi 5. Ayı yeni dolmuş olan hastamıza saçların çıkış sürecini tamamlandığını ve hakkını araması gerektiğini yazıp bilinçli olarak yanlış yönlendirmiştir ve devam etmektedir.Hastamız kendisine özelden de mesaj atılarak yanlış yönlendirmelerin oradan da devam ettiğini bizzat bize aktarmıştır.
KEL DAMAT isimli kişiye kurumu karalamaya yönelik ve hakaret içerikli yorumlarından dolayı bugün avukatımızla görüşülmüş olup pazartesi gününden itibaren yasal işlem başlatılacağının bilgisini vermek isteriz.
Ne kadar komik bir firmasınız herkesi avukatınıza şikayet etmekle tehdit ediyorsunuz sanırım :) Burası forum sitesi herkes istediği gibi görüşünü bildirebilir.  Kendi müşterinizide tehdit ettiğiniz gibi hırsınızı alamayıp şimdi forumdakileri tehdit etmeye başladınız. Siz kaybedeceksiniz bu tavırla , bu yazdıklarınızı herkes okuyor ve sonuçları herkes görüyor. Yazık hemde çok yazık. Allah sabır versin bu merkezi tercih edenlere.

Hastanızın sürecine gelirsek evet 5 ay dolmuş henüz süreç erken gelişim devam edecek umarım istenilen sonuç elde edilir..

Kel nickli arkadaş hastasınızın yazdıklarını okuyarak yorum yapmış olmalı şikayetlerini dile getirdiği için vs.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2025, 15:37:57 Gönderen: Hintell »
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 30 Ekim 2025, 22:08:23 »
Hastamızın faturası da garanti belgesi de bulunmaktadır.Elegance Clinic  isminin merdivenaltı olduğu söylemleri tamamen yanlış olup İstanbul un en prestijli noktalarından birinde operasyonlarımız gerçekleşmektedir.Burada KEL DAMAT takma isimli kişi 5. Ayı yeni dolmuş olan hastamıza saçların çıkış sürecini tamamlandığını ve hakkını araması gerektiğini yazıp bilinçli olarak yanlış yönlendirmiştir ve devam etmektedir.Kendisine ait iki adet daha fake hesabının da olduğu edindiğimiz bilgiler arasındadır.Hastamız kendisine özelden de mesaj atılarak yanlış yönlendirmelerin oradan da devam ettiğini bizzat bize aktarmıştır.

Öncelikle klinik isminizle foruma gelip hastanızla ilgilenmeniz güzel bir davranış, bunu memnuniyetle karşılıyoruz. Her kliniğin kendi hastasına açıklama yapma hakkı elbette vardır, bunda hiçbir sorun yok.

Ancak iletinizde geçen “Kel Damat isimli kişinin iki adet fake hesabı bulunduğu” yönündeki ifade doğru değil. Bu tarz bilgileri yalnızca forumun kendi yönetim paneli üzerinden biz görebiliriz, başka kimsenin bu verilere erişimi mümkün değildir. İlgili kullanıcının farklı bir hesabı bulunmamaktadır, kendisi de diğer üyeler gibi saç ekimi sürecini açık şekilde paylaşan bir forum üyesidir.

Forumda paylaşılan her ileti IP kontrolünden geçer. Aynı kişinin birden fazla hesap açması durumunda sistem bunu otomatik olarak tespit eder ve gerekli işlem yapılır. Yani bu konuda endişe etmenize gerek yok, tüm üyelerin eşit şartlarda paylaşım yapabilmesi için kontrol mekanizması aktif olarak çalışmaktadır.

Ayrıca belirttiğiniz gibi bir durum üzerinden herhangi bir kullanıcıya veya platforma hukuki yaptırım uygulanması da mümkün değildir. Forum açık bir bilgi paylaşım alanıdır ve herkes kendi tecrübelerini, gözlemlerini özgürce yazabilir.

Yine de sürece dair açıklamanızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu tür yapıcı yaklaşımlar hem hastalar hem de okuyucular açısından faydalıdır.

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2025, 15:34:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 31 Ekim 2025, 15:24:40 »
Selam Hintel,
Klinikten arkadaşlarla konuştum,, sanırım benim yorumlarımı değil, başkalarının eleştirilerini kaldırmanı istemişler.

Kliniği aradım görüştük, sanırım süreci paylaşmamı yanlış anlamışlar burda tarafsız olarak süreci aktardığımı da söyledim,, gereksiz yanlış anlaşılmalar yüzünden kalp kırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum

Saçlara gelirsek şu an az da olsa ilerleme devam ediyor, tepe ve sol şakak seyrek ama toparlayacağına inanıyorum.
Yakında gidip eksik kalan yerleri konuşacağım.

Saç ekim işi beklediğim kadar kolay değilmiş, operasyon baya acılı, süreç de baya yorucu o yüzden umarım 12. aya kadar toparlanır da revizyona gerek kalmaz.

Hım yanlış anlamışım durmu o zaman …
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram