Gönderen Konu: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 6173 defa)

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ELEGANCE CLİNİC 4827 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #90 : 31 Ekim 2025, 16:30:11 »
7. aya giriyorum. Üst ve tepe bölgeleri şu an zayıf, yakın zamanda onları da paylaşacağım.

Bu süreçte diğer çoğu kişiye göre daha sancılı bir iyileşme dönemi yaşadım, bunu zaten süreci takip edenler de biliyor. Sadece rahatsız olduğum bir durum var: bazı hesaplar kendi fotoğraflarını ekleyip haksız ithamlarda bulunarak başlığı sabote etmeye çalışıyor. Bu hesapların ne amaçla burada olduğunu da forumu uzun süredir takip edenler az çok fark etmiştir.
Kendi sağlığımı düşünerek buradaki insanlardan tavsiye alıyorum, bunu sabote etmeye çalışmanın hiç etik olmadığını ve bu konuda daha hassas olunması gerektiğini düşünüyorum.

Ekimden 7 ay öncesi / ekimin 190. günü.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 02 Kasım 2025, 23:25:27 »
196. gün

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #92 : 09 Kasım 2025, 15:06:39 »
Bence başarısız ekim ayrıca dediğin gibi o donörden böyle bir ekim çıkarmak da ayrıca bir başarı klinik ile ilgili de üslüpları yanlış bence bu yorumları okuyan birisinin bu kliniği tercih edeceğini sanmıyorum reklamlarını insanların yorumlarından değil ekim sonuçlarından yapmaları lazım hintel durumu adaletli hakkaniyetli yönettiği için tebrik ediyorum

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 09 Kasım 2025, 22:36:34 »
Bence başarısız ekim ayrıca dediğin gibi o donörden böyle bir ekim çıkarmak da ayrıca bir başarı klinik ile ilgili de üslüpları yanlış bence bu yorumları okuyan birisinin bu kliniği tercih edeceğini sanmıyorum reklamlarını insanların yorumlarından değil ekim sonuçlarından yapmaları lazım hintel durumu adaletli hakkaniyetli yönettiği için tebrik ediyorum
Hayattaki en büyük pişmanlığım bu kliniği tercih etmekti diyebilirim hocam. Senin de dediğin gibi, yorumları okuyan herkes neden böyle söylediğimi anlayacaktır.
Klinik olarak buraya gelip kel damat adlı kullanıcıya yükleniyorlar, ardından özelden bana “Hintel başka kliniklerin adamı, onun ne olduğunu biliyoruz” gibi mesajlar atıyorlar.
Kliniğinizin kendi dertleri beni ilgilendirmiyor. Siz benim sorunumla ilgilenin. Saçlarım hâlâ neden doğru düzgün çıkmadı? Faturam neden hâlâ gönderilmedi? Süreç neden bu kadar başarısız ilerliyor?
Bunların açıklamasını yapın. Kaybettiğim greftleri ve yaşadığım acıyı hala aşamamışken bir de bunların problemleriyle uğraşıyorum.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2025, 13:51:52 Gönderen: kutsal bilge »

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #94 : 09 Kasım 2025, 23:36:40 »
Aynen katılıyorum onların dertleri senin yada başkasının süreci mutluluğu değil saç ektirenler ne yaşıyor süreçleri kötü mü gidiyor piskolojisi ne durumda ekim sırasında çektikleri onca acı sonrasında yaptıkları bir sürü takviye en önemlisi de beklentisi hayali bunlar ne durumda hiç birinin umrunda değil tek dertleri yeni müşteri gelsin para kazanalım geldikten sonra gerisinin onlar için önemli olduğunu Düşünüyorum süreç başarısız olsada içinde bi kaç güzel olmuş ekili alırlar 10 yerde reklamını yaparlar diyecek bişeyim yok bu yorumları okuyan klinik hakkında ne düşünür az çok belli bununda kendileri yaptı

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 10 Kasım 2025, 06:37:28 »
Aynen katılıyorum onların dertleri senin yada başkasının süreci mutluluğu değil saç ektirenler ne yaşıyor süreçleri kötü mü gidiyor piskolojisi ne durumda ekim sırasında çektikleri onca acı sonrasında yaptıkları bir sürü takviye en önemlisi de beklentisi hayali bunlar ne durumda hiç birinin umrunda değil tek dertleri yeni müşteri gelsin para kazanalım geldikten sonra gerisinin onlar için önemli olduğunu Düşünüyorum süreç başarısız olsada içinde bi kaç güzel olmuş ekili alırlar 10 yerde reklamını yaparlar diyecek bişeyim yok bu yorumları okuyan klinik hakkında ne düşünür az çok belli bununda kendileri yaptı
Umarım insanlar araştırma yaparken bu başlığa ulaşır da bilgilenir hocam. Kimsenin benim gibi kötü bir deneyim yaşamasını istemiyorum. Bu forumda başarılı olan onlarca klinik var umarım kendilerine en uygun yeri seçerler.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2025, 07:09:09 Gönderen: kutsal bilge »

Daylight

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 10 Kasım 2025, 15:23:58 »
Hocam merhaba, ilk olarak süreçle ilgili sizi destekleyici görüşümü bildirmiştim ancak son attığınız, saçın ayrım noktasını gösteren fotoda, 164. gün fotoğrafına göre gelişme var gözüküyor. Birde hocam 13 eylülde attığınız fotoda ekim öncesi yanlarınızın açılmaya başladığı ve yukarıya doğru saçlarınızın seyreldiği gözüküyor. Bununla birlikte, şuan genel durum nedir tam anlaşılmıyor, fotoğraflar düşük çözünürlükte ve belirsiz, örneğin yıkama sonrası kuru halini farklı açılardan örneğin yukarıdan yandan vb. çekip atabilirseniz bence gelişimi daha iyi görebiliriz. Yanlış anlamayın gelişme var ise görülsün kimseye haksızlık olmasın, gelişme yok ise de tabiki biz de gerçeği öğrenelim, ancak şuan attığınız fotoğraflarda bütün bunlar belirsiz.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2025, 15:34:27 Gönderen: Daylight »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 10 Kasım 2025, 21:00:38 »
Merhaba hocam, bugün klinikle görüşmeye gittim karşılıklı yanlış anlaşılmaları düzelttik, saçım eskisinden %30 falan daha iyi bir durumda klinikte bu süreci mezoterapiyle falan toparlayabilceklerini söyledi.
Son 2 aydır burdaki süreçten ötürü kendilerine güvenim baya azalmıştı bugün sorunu çözdüğümüze inanıyorum.
Daylight hocam 196. Gün için paylaştığım fotografa tıklarsanız netleşiyor. Bence bugün görüşmeden sonra klinikle de artık hemfikiriz, durumu toparlamak için süreci takip edecekler. Umarım karşılıklı olarak bu süreci sıkıntısız atlatırız.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2025, 13:50:31 Gönderen: kutsal bilge »

Facebook Twitter Instagram