Gönderen Konu: [Muğla] Büşra Saç Ekim Merkezi 6100 Greft Yaş: 29 / 01.05.2025  (Okunma sayısı 498 defa)

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar
Büşra Saç Ekim Merkezini kurumumda çalışan arakadaşlar referans oldular. Sonuçları çok güzeldi. Hiçbir sıkıntı yoktu, en ufak bi olumsuz görüş veya sonuç yoktu. Daha sonra ön görüşme için 12 Nisan cumartesi günü randevu aldım. Kliniğe gittiğimde 45 dakika kadar görüşme gerçekleştirdik. Büşra Hanım ve Eren Bey gerekli açıklamaları yaptılar. Ekim öncesi ve sonrası tüm bilgilendirmeleri yaptılar. Ön ve Tepe  veya ön ve orta kısımlara kadar ekim yapılacağını söylediler. tepe için 2.bir seans gerektiğini söyledirler. greft sayısı donör bölgesinede bağlıymış, yeterli sayıda çıkmaz ise yapılamıyacağını söylediler. Bunun üzerine ön ve tepe  bölgesine ekim yapılmasını rica ettim. 5500 greft alınacağını söyledi Büşra Hoca. Tepe bölgesi için Arşimet tekniği uygulanırsa bu sayının dahada  artacağı söylendi ve daha iyi sonuçlar alınacağı söyledi. (Arşimet Tekniğinde eksra bir ücret var.) Arşimet tekniği ile tepe bölgesine işlem yapılmasını kabul ettim. Ama arşimet tekniğinde greft sayısı çok önemli donör bölgenizde eğer yeterli sayı olmaz ise yapılamıyacağını söylediler. 1 Mayıs gününe ekim tarihini aldık. Sabah saat 08.00 da kliniğe gittim. İşlemler ve saç tıraşı bittikten sonra 09.00' da donör bölgesinden kıl kökleri alınmaya başlandı. bittikten sonra yaklaşık 30-45 dakika kadar ön hat çizgimi belirledi büşra hocam alın yapım geniş olduğu için ve uzun olduğu için karar veremedi  :D en doğal halini yapmak için baya uğraştı hocamız.  12 gibi bitti ögle yemeği için ara verdik. 12 ve 2 arası kanal açma işlemleri sürdü. kanal açım aşamasında ön taraflarım uyuşmadığı için acı çektim. benim zor bi süreçti. kanamam çok olduğu için Büşra hoca da çok zorluk çekti. Yaklaşık 11 buçuk saat sürdü. akşam 19.40 gibi işlem bitti. Ekim sonrası her gün yıkama sonrası resim atılmadığı taktirde hemen o akşam mesaj atılıyor. :) 2.gün ilk yıkama oldu ve  9. günde kabuk dökümü işlemi gerçekleşti. 1 prp ve  1 mezoterapi yapıldı. takviye ve şampuan ense spreyi verildi.  Eren Bey Büşra Hanıma ve ekibine çok teşekkür ederim. Sabır isteyen bi işlem sonuna kadar elinden geleninin fazlasını yaptılar. Benim için en önemli sigarayı bu sayede bırakmam oldu. Çok mutluyum devamı gelir inşallah :)

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuç olur.
Bu arada arşimet  tekniği tam olarak nedir acaba , yeni bir teknikmidir.

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim geçmiş olsun merkez beğendiğim bir yer fakat 6150 greft nedir?  İNŞAALLAH açılmaz da orta bölge açılırsa donör de saç kaldı mı sordun mu

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuç olur.
Bu arada arşimet  tekniği tam olarak nedir acaba , yeni bir teknikmidir.

Arşimet tekniği tepe bölgesine uygulanıyor sadece, tepe bölgende önceki doğal saçların deseni nasılsılsa öyle yapıyorlar. Gül deseni gibi düşün ilerde kamufilesi iyi oluyor dedi büşra hoca

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim geçmiş olsun merkez beğendiğim bir yer fakat 6150 greft nedir?  İNŞAALLAH açılmaz da orta bölge açılırsa donör de saç kaldı mı sordun mu

6100 dendi ama 20-30 tane daha fazladan vardı. bende düz hesap 6150 dedim. tepe bölgesi prp ve mezoterapi ile güçlendirmeye çalışacağım. Donör bölgesinde saç kaldı evet 2. ekim için 11. gündeyim donör bölgesi kapanmaya başladı. bi sıkıntı yok şu anlık

CONTRA

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayri olsun ama bulgar credit gerektirecek bir acikligin yokmuski yanlış planlama Marin ben yaniliyirumdur
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

Hairnolamaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim yaptırdığın merkez benim de takibimde merak ettiğim şey şu Büşra hanım alım ve kanala kendisi mi giriyor? Bir de arşimet tekniği demişsin o tekniğe daha mı fazla greft gidiyor

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim yaptırdığın merkez benim de takibimde merak ettiğim şey şu Büşra hanım alım ve kanala kendisi mi giriyor? Bir de arşimet tekniği demişsin o tekniğe daha mı fazla greft gidiyor

teşekkür ederim. büşra hoca tüm işlemleri kendisi yaptı. Kanalı büşra hoca açıyor. yanında sadece 1 kişi vardı.

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayri olsun ama bulgar credit gerektirecek bir acikligin yokmuski yanlış planlama Marin ben yaniliyirumdur

Teşekkür ederim. ön taraflar daha kötü resim karanlık olduğu için seyrekliği belli olmuyor. tepe bölgem cok acılmıştır. ön tarafa kendi isteğim ile sık ekim istedim. 2 yıl sonra ön bölgem dökülürdü eminim

Facebook Twitter Instagram