Gönderen Konu: Medeks hair 5300 grafet  (Okunma sayısı 1929 defa)

Seymur Esedov

• Yeni üye
  • *
Medeks hair 5300 grafet
« : 23 Mayıs 2025, 23:38:36 »
Merhaba arkadaşlar,
Ben Bakü’den yazıyorum. Bu forum sayesinde tanıştığım Medeks Hair Clinic’te saç ektirdim. Bugün ekimin 4. günü ve ilk fotoğrafımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Saç ekiminin nasıl geçtiği, ön çizginin nasıl tasarlandığı konusunda fikirlerinizi ve tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini almak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks hair 5300 grafet
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2025, 00:32:03 »
açıklık biraz fazla olduğu için greftlerden tasarruf edilerek çizgi biraz geride tutulmuş ama ekim tutar ve saç yönleride doğal olursa bu çok sorun olmayacaktır .
süreç ilerledikçe devam fotolarınıza ekimin kalitesi ile ilgili daha net yorum yapılabilir hocam şu an için ekim iyi görünüyor umarım güzel sonuçlanır.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2025, 08:14:23 »
Alın yapısı aşağı doğru genişliyor açık alanda fazla
Bu yüzden çizgiyi geride tutup alanı daraltmışlar açıklığı göz önünde bulundurup
Sık ve temiz bir işlem olmuş Medeks bu açıklıklarda oldukça tecrübeli ve başarı oranı çok yüksek iyi olacaktır

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2025, 17:59:54 »
Temiz bşr ekim geniş alanda Medeks ekinden geleni yapmış hayırlı olsun

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2025, 18:50:39 »
Hayırlı olsun sık bir ekim olmuş ,kabuk dökümü sonrası görüntü ekim kalitesi ile ilgili daha net fikir verecektir.

HALİLİ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2025, 19:47:44 »
geniş alan ekimi gayet güzel olmuş umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz
temiz güzel profesyonele bir saç ekimi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2025, 19:56:49 »
kendi saçlarınız ince ve cansız büyük ihtimal donör de  fazla incelmiş saç vardır
finasterid gerekli ebnce kullanırsanız yoksa hüsran olabilir sonuç
baştan yazayım sonra neden olmadı deme 1 sene sonra :)

ekim de gayet güzel olmuş kaliteli ekmiş merkez

ekimi güzel yapmışlar ama sadece ekimin güzel olması yetmiyor senin de malzemeyi güçlendirmen gerekiyordu ekim öncesinden
Global Moderator

Seymur Esedov

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2025, 09:17:43 »
Selam arkadaşlar,
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Umarım seçimimde yanılmam ve her şey yolunda gider. Medeksi'yi forum sayesinde tanıdım. Hem sonuçları güzel, hem de yorumlar oldukça olumlu.

Hintell Hoca'nın tavsiyesi üzerine finasterid kullanmaya başladım. Ayrıca bioxcin ve multivitamin de alıyorum. Bu tedaviye 1 yıl devam etmek istiyorum. İnşallah her şey güzel olur.
Kabuk dökme sürecinden sonra fotoğraflarımı paylaşıyorum, yorum bırakırsanız çok memnun olurum

Seymur Esedov

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2025, 10:32:55 »
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim. Sürecin genelinden memnunum ancak donör bölge planlamasıyla ilgili kafamda bazı soru işaretleri oluştu ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Özellikle ense kısmım saç yoğunluğu açısından en güçlü bölgemdi, yan taraflar ise daha nazik ve seyrek. Operasyon öncesi görüşmelerimizde greftlerin büyük çoğunluğunun ense bölgesinden alınacağı söylenmişti. Ancak operasyon sonrası fark ettim ki, ense bölgesinden neredeyse hiç alım yapılmamış; daha çok yan taraflardan greft alınmış gibi duruyor.

Bu durum hem estetik açıdan kaygı verici hem de ense bölgesinin neredeyse kullanılmamış olması, ileride başka bir seans gerekirse donör alanın sınırlı kalmasına neden olabilir diye düşünüyorum.

Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu? Sizce bu dağılım ne kadar doğru? Şu an için şok dökülme dönemi devam ediyor ama donör alanlar arasında bariz bir orantısızlık var gibi geliyor bana.

Deneyimlerinizi ve yorumlarınızı duymak çok isterim.

Teşekkürler![/img][/img][/img]
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2025, 10:49:00 Gönderen: Seymur Esedov »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2025, 11:56:41 »
Minoxil kullan oraya yada sadbe losyon daha hızlı toparlar
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Seymur Esedov

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2025, 12:12:16 »
ilginiz için teşekkür ederim. Sizden ricam, operasyon sonrası donör alan alımıyla ilgili bir gözlemimi paylaşmak ve fikrinizi almaktır.

Operasyon sonrasında donör bölgemi incelediğimde, ense kısmımda oldukça yoğun ve sağlam greft potansiyeli olmasına rağmen, bu bölgeden daha az alım yapıldığını fark ettim. Buna karşın, yan bölgelerim daha seyrek olmasına rağmen, greftlerin büyük bir kısmı bu alanlardan alınmış gibi görünüyor.
Sizce donör alımı bu şekilde orantılı mıydı? Ense bölgesinde yeterli kaynak varken yanlara bu kadar yüklenilmesi normal mi?

darkpower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2025, 16:35:59 »
Ense çabuk toparlar Minoxil kullanabilirsin güzel görünüyor

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2025, 16:50:30 »
Hayırlı olsun öncelikle

Saç yapınız sizin de ince olduğu için düzenli aralıklarla tedaviler ve bakımlar uygulamalısınız yoksa 2 sene sonra saçlarınız kendisini bırakır; sönük, cansız ve çok seyrek gözükür.

Arka kısmınızda doktor uygun gördüğü şeilde almış bence yeterli miktar donörün toparlanma süreci vardır şimsilik doğallık için o kadar almışlar saçınızdan.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2025, 21:31:34 »
Donör alan yan tarafda saçlar baya ince duruyır çok güçlü bşr donördr olmadığı için alanda çok geniş yüksek greft de mikromotor alımlarında bu oluyor ama zamanla toparlar kabuk sonrası saç ekilen alanda gayet dağlıklı güzel duruyor
Global Moderator

Niko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2025, 09:52:54 »
salam aleykum xeyirli olsun qardas axirki Bakidan bu qurupda sac ekdiren gördüm neçə manat ödədiniz qardaş məndə bu kilnikanı fikirləşirəm

Facebook Twitter Instagram