Gönderen Konu: Serkan Aygın ve Dilek Çakır  (Okunma sayısı 611 defa)

Sabahattin Bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aygın ve Dilek Çakır
« : 31 Mayıs 2025, 10:48:44 »
Herkese merhaba 2 3 yıldır bu forumdayım, üniversite dönemlerimde saçım dökülüyordu. Saçımı uzun tutarak çok belli olmayacak seviyede tutabiliyordum.
Şimdi mezunum paramıda biriktirdim.
Bir yerde ekim yaptırmak istiyorum. Bundan 1 yıl önceye bir konu açmıştım orada öneri olan yerlere bakıp araştırıyorum fakat kesin buraya yaptırmalıyım kararını veremiyorum bütün merkezlerin bence + ve - yönleri var.

25 Yaşındayım ve sadece şakaklarım dökülmüş ve ön bölgede bir seyrelme var

Serkan Aygın :
Negatif yönleri
#Ekimleri ekipleri yapıyor, kötü bir ekip var mı bilmiyorum ama varsa denk gelebilir.
#Kötü ekimlerine çok denk gelmedim 4-5 tane görmüşümdür forumda. Onlarada onlarda revizyon yapıyor.

Pozitif yönleri
#Ekim planlamısı yaparken teknolojiden yararlanıyor.
# DHI yöntemini kullanması bence daha iyi çok fazla bir açıklığım olmadığı için

Dilek Çakır
Pozitif yönleri
# Ekim planlaması olarak teknolojiden yararlanıyor ,saç çizgisi tasarımları hoşuma gidiyor .
# Kendisi zaten uzman ve baya süredir aynı ekibiyle çalışıyor diye biliyorum.
# Manuel punch yöntemini kullanıyor, donörüm için bu çok iyi ilerki zamanda ihtiyaç olabilir.
Negatif Yönü
# Kötü sonuçlar gördüm ve gördüğüm kadarıyla ön hat seyrek oluyor bu safir fue mi yaptığı için mi bilmiyorum.
# Fiyatı diğer yerlere göre % 40 %50 daha fazla
# Ekim sonrası ne kadar destek alabiliirm bilmiyorum ve hiç revizyon ekimini görmedim ekim olmasa bile

Ersin taşcı Ayyıldız Poliiklinik
Bu listeye göre duyulmamış bir isim fakat burayada uzaktan bir tanıdık referans oldu oradan tanıyorum.
Pozitif yönleri
# DHI kullanıyor
# doktorun kendisi yapıyor ve operasyon boyunca süreçi kontrol ediyor.
# Doktor ekim sonrasındada yardımını esirgemiyeceğini biliyorum.
# Ücreti daha uygun
Negatif Yönleri
# Bu forumda çok az konusu var ve onlarında sonuçları yok
# Klinik ortamları ekipmanları pek donanınlı değil diye düşünüyorum instagram hesabı ve konuşmamızdan.

Ahmet Tosun

Pozitif yönleri
# doktorun kendisi kanalları açıp ilgileniyor.
# iyi planlama yapıyor.
# fiyatı uygun
# Ahmet bey operasyon sonrasındada yardıımcı olur.

Negatif yönleri
# Açıklığıma çok fazla greft söyledi ve arkaya kadar ekeceğini söyledi benim orada açıklığım yok ama mevcut saçların arasına girecek.
# Asmed ve Serkan aygın gibi tarama aletleri yok
# Ekimleri beni tatmin etmedi
# safir fue ekiyor ( bence bana dhi uygun diye söylüyorum.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bende en doğru seçeneği seçmek için bunları buraya yazıyorum fikri olanlar için gerçekten yorumlaması benim için çok iyi olur.
Bundanda iyisi forum böyle devam ederse böyle ikilemde kalan arkadaşlara yardımcı olunmuş olunur.

Beyonder

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın ve Dilek Çakır
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2025, 19:48:48 »
Eğer Ersin dediğiniz yer ERS Clinic ise  bu listedeki hepsi sağlam yerlerdir. Genelde sonuçları iyidir. Bence artık yapmanız gereken çok kafanızı kurcalamamak iyi yere yaptırın daha fazla kurcalamayın. Benim ekim zamanında Serkan Aygın'da teknoloji yoktu. Baya nce telli ve syrek saçlarım vardı bakım tedavi olamadan ameliyata giremedim siz düşünün buna rağmen iyi kategorisinde sonuç oldu bana (İki ekim gerekli)

Şu an son zamanlarda ekimleri incelediğimde en çok Ahmet Tosun'un sonuçlarını beğeniyorum açıkçası ha tabi diğer yerler de iyi kategorisinde. Bence siz fiyat performans inceleyin hatta evinize yakın yeri bile seçebilirsiniz :)

Bütçenizi bilmiyorum ama fiyatı şahsen beğendim Dilek hanımın temmuz sonuna kadar kampyansı var 3000 euro bilginiz olsun.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram