Saç Ekimi Sonuçları
Bu konuyla ilgili hastaya bilgi vermek zorundalardı. Sonuçta deneyim sahibi olan taraf klinik.Bu işletmeye gidecek olanlar dikkat etmek zorundalar-Nekroz var-Başarısız ekim var-Dönor bölgesi homojen yapıyı kaybetmiş
donör alan çok daha kötülerini gördük inşallah toparlar
Valla hocam moral verdin sağol ama forumun geçmişindeki diğer sıkıntılı dönör bölge örneklerini incelemiştim, en kötüleri arasında benimki de ilk 5 e girer bence.
Medeks açık alan da baya başarılı ekimleri olan bir klinik..Bu kadar kötü alım yapış olmaları süpriz oldu.Başının sağ tarafında doku küsmeside olabilir.Umarım zamanla toparlar.. Geçmiş olsun
Hocam aslında benim gördüğüm ekimlerde en çok ön çizgi sorun oluyor. donör bölge bir şekilde toparlıyor. medekse ben de ektirdim yüzde yüz olmasa da memnunum inşallah sen de muradına erersin
Son durum nedir acaba donor bölge iyileşme olmaya başladı mı
Seninde doku küsmesi olmuş Minoxil sıkarsan hızlı toparlar
Teşekkürler arkadaşlar, kafama takılan şey sağ tarafımda diğer bölgelere göre çok daha yoğun alım yapılmış olması ve o bölgede fotografta görörüldüğü gibi çukurlaşmış skar yapılar olması. Skar dokunun ne kadar zor iyileştiğini bildiğim için beni bir miktar ürtkütmedi değil. Contratubex isimli ckar önleyici krem kulanmaya başladım belki bir miktar toparlamasına yardımcı olur.
Scar için kullandığınız krem işe yaradı mı ?
Bir kaç kere kullanıp bıraktım onu, saçlara köklerine etkisini bilmediğim için.
Son durum bu sekilde.