14 Aralık 2023 tarihinde Emp Hair'de saç ekimi (5000 greft) + 1 seans kök hücre tedavisi + 1 yıllık avesin şampuan, avesin serum ve trichoplus multi vitamin + hediye 1 seans PRP satın aldım toplamda 63.000TL para verdim ve ekimden sonraki 1 aylık süreçte saçlar dökülürken, dibinde doku ile birlikte döküldüğünü ve bir problem olabileceğini firmaya ilettim. Bütün mesajlarımız (ses kayıtları ile birlikte) kayıtlı, dekontlarım, faturalarım duruyor. Firma ise gayet normal bir dökülme diyerek durumu geçiştirdi. Ekim işlemini çok genç kişiler yaptı, profesyonellik yoktu. Ekimden önce saçlarımın durumu daha iyiydi, şimdi ise mevcut saçlarım da ekimden kaynaklı döküldü. Bu durumu süreç boyunca sürekli dile getirdim ve ekimin başarısız olduğu 6. Aydan itibaren belliydi, hiçbir işlem ve kullanmam için sattıkları ürünler işe yaramadı. 1. Senenin sonunda bana hâlâ 18. Ayı beklememi söylüyorlardı ve sürekli gelin inceleyelim diyorlardı (fotoğrafların her şeyi anlattığı ortada, dermascope ile bakmak 12.ayın sonunda çok saçma). Satışı yapan Canan Hanım kök hücre tedavisi ve 1 yıllık saç bakım ürünleri de sattı fakat onlar da işe yaramadı. 2023 yılında toplamda 63 bin tl ödedim, saç ekiminin ücreti ise faturaya yanlış yazılıp 25 bin tl olarak işlendi, aslında 35 bin tl olması gerekiyordu. Dekontlarda her şey ortada zaten. Bu arada sigara içmem, alkolüm yok, 6 ayda bir kan veririm (geçersiz bir değerim olur ise doktorum vitamin yazar). Sizden parayı alana kadar çok güler yüzlüler çok ilgililer fakat işlemlerden sonra her şey değişiyor.
Piyasanın üstünde ücret ödeyip kötü bir hizmet almak ve mağdur olmak çok kötü bir durum. Kimsenin bu firmadan bu şekilde mağduriyet yaşamasını istemediğim için bu yaşadıklarımı her yerde dile getireceğim ve elimden geleni yapacağım. Yaptıkları işlemin başarısız olduğunu söylediğimde Saadet Hanım, "Siz de ekstra hiçbir şey yapmamışsınız saçların çıkması için" diyebildi (ses kayıtları mevcut). Sanırım kendilerine göre firmalarında saç ekimi yaptırmış olmam yeterli değil saçların çıkması için, ekstra ürünler de kullanmam gerekiyordu (ki ben kök hücre, PRP, şampuan, serum ve multi vitaminler kullandım bunlarda işe yaramadı yaptıkları başarısız ekim yüzünden). Bugün itibarıyla 18. Ay doldu. Tekrar ekeriz diyorlar fakat ilk işlemi başarısız yapanlar ikincide de başarılı olamazlar. Ayrıca ekim için alınan saçlarım bir daha çıkmayacak, bu tahribatın da hesabını vermeleri gerekecek. Bu işletmede saç ekimi yaptıracak olanlar önce yorumları ve şikayet var sitesini okusunlar, verdikleri google reklamları sahte kullanıcılar ile dolu ve instagram reklamları yanıltıcı. Yönetim tarafından mantıklı ve çözüm odaklı bir yaklaşım ve özür gelmezse paramın güncel faiziyle tarafıma iadesini ve o dönemde fiziki altın değerinde değer kaybı talep edeceğim (bütün maaşımla altın alırım bunun da kanıtları var. Bu durum da beni ekonomik olarak etkilemişti o dönemde), aksi halde Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım. Bu firmadan zarar görmüş kişilere de ücretsiz olarak dava açma süreci ve hukuki danışmanlık sağlayacağım. Bana e-posta adresimden ulaşabilirler: baris-celik@windowslive.com