Merhaba 18 haziranda Asmed Dilek Hanıma ekim yaptırdım. Öncelikle Alina hanım ve Dilek hanım başta olmak üzere tüm asmed ekibine çok teşekkürler. Daha önce fotoğrafları göndermiştim. Sonra Alina hanım aracılığıyla randevu alıp bir öngörüşme yapmıştım. Dilek hanımın yönlendirmesiyle haziran ayına sözleştik.
17 haziranda kliniğe giriş yaptım kan testleri ekg vs yapıldı. Ardından Dilek hanım çizgi çekimi işlemine başladı. Ke-bot taraması yapıldı. Saçım traşlandı, tekrar bir çizgi çekildi Dilek hanım tarafından. Kendisi baya uğraştı yüzüme göre en iyisi olması için. Ardından odama geçtim ekim gününü bekledim.
18 haziran sabah ekim için kalktım. Alina hanım eşliğinde işleme geçtik. Önce donörden manuel alım başladı yaklaşık 11.30 gibi bitti. 2. kısım için odama geçtim sonra tekrar ameliyathaneye geçtim anestezilerle beraber kanal açılımı Dilek hanım eşliğinde başladı. Kanal açılım bitince ekimi teknikerler yaptı. 15.54 gibi bitti ekim odama geçtim son kez Dilek hanım baktı kontrol etti onayladı.
Fotoğraflar:Ekim öncesi,planlama, ilk yıkama ve 2. yıkamayı içermekte. 10.gün ve daha sonra 1.ay 2. ay diye aylık güncelleme yapacağım.
Kullandıklarım: 2 aydır proscar kullanıyorum. Bunu 1 yıla tamamlayacağım.