Gönderen Konu: Saç Ektirmeyi Düşünüyorum ASUMAN HAIR mi DİLEK ÇAKIR mı?  (Okunma sayısı 454 defa)

sacmudavimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Sayenizde bir çok şey öğrendim. Katkısı olan herkese öncelikle teşekkür ederim.

Ben de önümüzdeki aylarda saç ektirmeyi düşünüyorum. Aklıma takılan birkaç konu var onları size danışmak istedim. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaşım 31.

1. Soru: 10 aydır bir gün 0.5 bir gün 1mg olacak şekilde finastride, her gün akşamda 5 fıs %5 minoxidil sprey kullanıyorum. Saçımın 10 ay öncesinin ve şu anki halinin fotoğraflarını ekliyorum. Sizce saç ektirmeden önce finastride ve minoxidil bırakıp birkaç ay beklemeli miyim, eski haline dönsün diye? Yoksa zaten saç ekiminden sonra da kullanmaya devam edeceğim için bu şekilde ektirip, ileride kendiliğinden daha fazla dökülürse veya bir sebepten finastride bıraktığım için dökülecek olursa tekrar ektirmek daha mı mantıklı olur?

2. Soru: İstanbul'da yaşıyorum ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi sonuçlar Asuman Hanım'ın ve Dilek Hanım'ındı. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Ya da başka önereceğiniz biri var mıdır?

3. Soru: Ekimden önce donör alanına 1 ay minoxidil sürmesini öneriyorlarlar, ekimden sonra tutunmasını arttırır diye. Ama donör alanında yeni saç çıkımına sebep verirse onları da ekecekleri için sonrasında ekilenlerin dökülmesine yol açabilir diye düşündüm. Yani donörü doğru analiz edemezler bu şekilde gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

İnşallah ektirdikten sonra bütün süreci de burada paylaşmaya devam edeceğim.

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ektirmeyi Düşünüyorum ASUMAN HAIR mi DİLEK ÇAKIR mı?
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2025, 12:57:34 »
Hocam çok iyi ilerleme kaydetmissiniz tebrik ederim arkadaşlar yazar ama tedaviye devam etseniz bence ekim işine bile gerek olmaz

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2025, 14:09:55 »
Dilek çakır daha iyi hiç olmassa keebota robota sokuyolar analiz yapiyolar daha profesyonel çalışıyolar
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sacmudavimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2025, 23:26:33 »
Hocam çok iyi ilerleme kaydetmissiniz tebrik ederim arkadaşlar yazar ama tedaviye devam etseniz bence ekim işine bile gerek olmaz

eyvallah hocam. ama bundna daha fazla ilerleme olacağını çok zannetmiyorum dozları arttırmadan.

keşke çok daha önce başlasaymışım, 40 yaşına kadar korurduk herhalde o zaman. yan etki falan diye başlamadık ama, kontrollü bir şekilde doz arttırıp, ürolojide kan tahlili yaptırarak takip edince sıkıntı olmuyor.

ekimden sonra lazer şapka alıp, arada da prp yaptırırım. bunlara da devam ederim.

sacmudavimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2025, 23:27:09 »
Dilek çakır daha iyi hiç olmassa keebota robota sokuyolar analiz yapiyolar daha profesyonel çalışıyolar

teşekkürler hocam, diğer iki soruya ne diyorsun peki?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2025, 20:31:42 »
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2025, 20:46:45 Gönderen: Sacsizkel »

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2025, 23:40:28 »
Tabiki asuman hair dilek çakır kim kıyas bile olmaz.forumda hangi konusunu gördünüzde beğendiniz acaba.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2025, 23:42:36 »
..
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2025, 21:20:42 Gönderen: Sacsizkel »

Facebook Twitter Instagram