Gönderen Konu: Donör sayısı ve ekim sayısı uyuşmazlığı  (Okunma sayısı 419 defa)

İsmail34

• Yeni üye
  • *
Donör sayısı ve ekim sayısı uyuşmazlığı
« : 27 Haziran 2025, 22:17:06 »
Arkadaşlar merhaba.

Malesef bir reklama kanıp istanbulda bir merkezde saç ektim. Ekim yapan yer ısrarla 5500 ekim yaptık diyor ama ekim alanında revizyon için hangi kliniğe sorsam ilk ekimin ilk günkü fotoğraflarna bakınca ekim 3500 greft anca var diyor.

Geçen ay ekim yapılan kliniğe gittim, bu durumu kabul etmediler ama ilk kez donör alanındaki alımın fotoğrafını gösterdiler.

Malesef donör alımı, dedikleri kadar var görünüyor ama ekim sayısı asla o kadar değil.

Sizce ne olmış olabilir? 1500-2000 greft zayi mi oldu sizce? Alınan her boş greft kesin zayi mi oluyor?

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör sayısı ve ekim sayısı uyuşmazlığı
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2025, 23:55:54 »
hocam durumunuzu gösteren foto yüklemeden yorum yapmak çok zor ama şunuda söylemeden edemeyeceğim ,bazı ekim merkezlerinde malesef bu oluyor donöre bakılınca 5000 alınmış gibi bir görüntü varken bakıyorsun ekim alanında 3000 lik bir görüntü bile yok .bunun en büyük sebebi genelde donörü kötü kullandıkları için sanki fazla alınmış gibi bir görüntü olabiliyor b,r diğer nedende kalın punch kullanmaları olabilir öyle bir şey varsa donör çok yıpranmış gözükür ekim alanında ki sayıda doğru olabilir ama bu tarz ekimlerde doğal görünüm olmaz .greftler birleşik olduğu için ekim olduğu çok belli olan bir görüntü çıkar ortaya.

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2025, 09:46:37 »
hocam durumunuzu gösteren foto yüklemeden yorum yapmak çok zor ama şunuda söylemeden edemeyeceğim ,bazı ekim merkezlerinde malesef bu oluyor donöre bakılınca 5000 alınmış gibi bir görüntü varken bakıyorsun ekim alanında 3000 lik bir görüntü bile yok .bunun en büyük sebebi genelde donörü kötü kullandıkları için sanki fazla alınmış gibi bir görüntü olabiliyor b,r diğer nedende kalın punch kullanmaları olabilir öyle bir şey varsa donör çok yıpranmış gözükür ekim alanında ki sayıda doğru olabilir ama bu tarz ekimlerde doğal görünüm olmaz .greftler birleşik olduğu için ekim olduğu çok belli olan bir görüntü çıkar ortaya.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2025, 12:54:25 »
artık sayıların çok önemi yok çok sayı çok iyi olacak anlamına gelmez  bu merkezin ekimlerini ve planlamalarını ben çok beğenmiyorum benim beklentimi karşılayacak estetik bir planlamaları yok başkası beğenir kendi tercihi ben tercih etmem o yüzden sen kafana takma az ise karlısın ikisinci ekimce duruma göre daha iyi bir yere ektirme şansın olur aksi bir durum var ise 

geriye doğru çok seyrek 3700 bibi bir rakam bence de tabi kişisel kararım ama burada 5500 var diyemeyiz

saç ekimi araştırma yapmadan saç ektiren insanları uzun süre takip etmeden karar verilmeyecek bir durum olduğunu tadan bir arkadaşımızsın artık umarım bunun ne kadar önemli olduğunu diğer ektirecek arkadaşlarda anlar reklamla saç ektirilmez instagram resimlerine bakarak saç ektirilmez
Global Moderator

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2025, 17:09:33 »
artık sayıların çok önemi yok çok sayı çok iyi olacak anlamına gelmez  bu merkezin ekimlerini ve planlamalarını ben çok beğenmiyorum benim beklentimi karşılayacak estetik bir planlamaları yok başkası beğenir kendi tercihi ben tercih etmem o yüzden sen kafana takma az ise karlısın ikisinci ekimce duruma göre daha iyi bir yere ektirme şansın olur aksi bir durum var ise 

geriye doğru çok seyrek 3700 bibi bir rakam bence de tabi kişisel kararım ama burada 5500 var diyemeyiz

saç ekimi araştırma yapmadan saç ektiren insanları uzun süre takip etmeden karar verilmeyecek bir durum olduğunu tadan bir arkadaşımızsın artık umarım bunun ne kadar önemli olduğunu diğer ektirecek arkadaşlarda anlar reklamla saç ektirilmez instagram resimlerine bakarak saç ektirilmez

O kadar o kadar haklısınız ki...

Malesef... Yıllarca bugünü beklemiştik oysa ...

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2025, 23:13:59 »
Hintell hocama çok çok teşekkür ederim.

Diğer tecrübeli hocalarımdan da yorum rica ediyorum.

Özellikle donör alım sayısı üzerinden yorum alabilsem çok sevinirim.

Sayı korkunç gibi görünüyor ama danışğım biri ilk gün yaralar çok belirgin olduğu için böyle çokmuş gibi olabiliyor dedi.

Sizce durum nedir?

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2025, 23:20:19 »
bu görüntülere bakarak greft sayısı tahmininde bulunmak zor ,kabuk dökümü sonrası resimlerinizi görmek lazım ve bir de ekim öncesi.
ama buna rağmen doğru tahminde bulunmak genede zor olabilir çünkü bazı ekim merkezleri aynı kanallara birden fazla sayıda greft yerleştirebiliyorlar.

Facebook Twitter Instagram