Gönderen Konu: Kayseri Roza Kazım Selvi  (Okunma sayısı 2452 defa)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
Kayseri Roza Kazım Selvi
« : 03 Temmuz 2025, 19:21:18 »
Arkadaşlar Kazım hocama ekim yaptırdım, bu süreçte deneyimli arkadaşların yardımlarını beklerim.  İki seans olacak. Seneye de tepe bölgesine ekilecek, şimdilik önü kapattık.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kayseri Roza Kazım Selvi
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2025, 20:27:35 »
Bugün donör bölgenin bandajini söktüm, hocam 3600 greft alındığını söyledi, ikinci ekim için de yeterli dedi.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2025, 20:29:20 »
Ekim öncesi bu şekildeydi

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2025, 22:46:06 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Ben çok profesyonel olarak anlamıyorum o yüzden yorum yapamıyorum. Umarım süreç sonunda istediğiniz görüntüye kavuşur, istediğiniz gibi tararsınız.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2025, 00:37:42 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Ben çok profesyonel olarak anlamıyorum o yüzden yorum yapamıyorum. Umarım süreç sonunda istediğiniz görüntüye kavuşur, istediğiniz gibi tararsınız.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, ben de hiç anlamıyorum, artık doktorumuzun ve buradaki arkadaşların yönlendirmesi ile ilerleyeceğiz.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2025, 09:45:36 »
2.gün
Şişlik arttı biraz, ya da tek noktada toplanmış sanırım. Ağrı sızı yok.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2025, 10:43:16 »
Hintell üstad bu nekroz olabilir mi, arkadaş kanallar çok kötü açılmış nekroz olabilir kafa dedi moralim bozuldu.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2025, 11:41:21 »
Açık alan genişmiş her hangi bir takviye kullanıyormusun?Pek nekroz gibi görünmüyor ama bir merkeze sormakta fayda var.Bu arada ekimin hayırlı olsun

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2025, 12:13:27 »
Açık alan genişmiş her hangi bir takviye kullanıyormusun?Pek nekroz gibi görünmüyor ama bir merkeze sormakta fayda var.Bu arada ekimin hayırlı olsun
Teşekkürler hocam daha ikinci gündeyim. 3600 greft dediler. İkinci ekim olacak bakalım olmadı ikinci de sıkılaştırma filan yapılır belki. Ne kullanmam gerekir bilmiyorum sadece koraspirin atıyorum günlük bir tane sigara içtiğim için.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2025, 13:31:02 »
Hocam hangi ilacı kullanmanız gerekir bilmem ama sigara içerek hiç iyi bir şey yapmıyorsunuz şu süreçte. Ihtiyaciniz olan şey kan akışı yani dolaşım. Siz dolaşımını yavaslatacak en mantıksız şeyi yapıyorsunuz. En azından bir süre ara vermelisiniz bence. Ve şu ara bol bol su için. Su ödem atmak için çok önemli. Yani bu kadar zor bir süreçte kendi kalenize gol atmayın en azından.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Temmuz 2025, 13:39:13 »
Hocam hangi ilacı kullanmanız gerekir bilmem ama sigara içerek hiç iyi bir şey yapmıyorsunuz şu süreçte. Ihtiyaciniz olan şey kan akışı yani dolaşım. Siz dolaşımını yavaslatacak en mantıksız şeyi yapıyorsunuz. En azından bir süre ara vermelisiniz bence. Ve şu ara bol bol su için. Su ödem atmak için çok önemli. Yani bu kadar zor bir süreçte kendi kalenize gol atmayın en azından.
Çok az içiyorum hocam günde 5-6 çöp, tümden bırakmam söz konusu değil, o beni çok fazla strese sokar. Günde bir buçuk paket içen birisiyim normalde.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 04 Temmuz 2025, 13:42:58 »
Evet suyu çok içiyorum, hatta yarım saatte bir wcdeyim su içmekten. 6. gün uzun yola çıkmam gerekiyor, 7 saat  araba kullanmak sıkıntı çıkartır mı acaba onu merak ediyorum.

CONTRA

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Temmuz 2025, 18:10:31 »
EKIMINIZ HAYIRLI OLSUN AMA ACIKLIGA GORE SIKLIK YOĞUN DEĞIL INSALLAH GUZEL SONUC ALIRSINIZ BENCE SEYREK BIR GÖRÜNTÜ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

FIN ARASTIR BENCE I
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

Sonerist

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Temmuz 2025, 18:23:28 »
Bekletin yüksek olmasın bence donor iyiymis

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2025, 18:51:34 »
Saç kalın ve greftlerde çoğu üçlü filan dediler. Ben çok detaylı bilmiyorum kapatıcılığı yüksek dediler. Artık seneye belli olur, hayırlısı inşallah gönlümüzdeki gibi olur.

Facebook Twitter Instagram