Gönderen Konu: Bu saca ekim olur mu , yardim lutfen  (Okunma sayısı 1740 defa)

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saca ekim olur mu , yardim lutfen
« : 11 Temmuz 2025, 14:52:20 »
Yaş 34. Kulak yanlarim ve ensemin sag ve solu kendimi bildim bileli hep böyle cok seyrekti. Son yillarda genel olarak dokulmem yavasladi ama genel olarak seyreklikten sikayetçiyim. Donor alanim ekim icin sizde uygun mu ? . İstanbul veya Ankarada watsapp uzerinden bir kac merkezle görüştüm. Bir tanesi suan ekime cok uygun değilsiniz en az bir iki ay bekleyin dedi. Bu süreçte  takviyeler minox v.b kullanin dedi. Kan testindeki triglesit seviyesi de yüksek onu dusurmemiz lazim dedi bu deger o kadar önemli mi? Diger merkezler ise hepsi olumlu konuştu. Kimisi tek seansta tum acik alana ekim yapariz dedi, kimisi ise ilk seansta ön ve ortalara ekim, ikinci seansa ise arkalara ekim olacağını söyledi.  Sizce bu saca ekim olur mu, olursa nasıl bir planlama olmali lütfen yardimci olur musunuz

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saca ekim olur mu , yardim lutfen
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2025, 14:56:54 »
.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2025, 14:37:19 »
Aslında saçların kurtarılabilir durumda fin ile toparlayabilirsin ama yaşın soru işareti oldu açıkçası ,şimdiden sonra fin kullanmak ne kadar doğru olur.
Ayrıca sende dupa var ancak fin ile düzelir ama bana kalırsa hiç ilaç kullanmadan doner bölgeden doğru alanlardan alım yapan bir klinikte gayet iyi sonuç alabilirsin.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2025, 16:13:36 »
Kulak üstlerin zayıf sakın oralardan alım yaptırma ektirirsen.Ama saçların çok güçsüz bence fin kullan bir müddet.Kafanıda takma fazla saçlara.Su akar yolunu bulur..

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2025, 01:12:11 »
sadece ön tarafa ektir bence ,geri kalan alanlara tedavi uygula.

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2025, 14:53:45 »
Bir sağlıkçı olarak konuşuyorum, triglesit seviyesinin saça herhangi bir etkisi yok. Ne olumlu ne de olumsuz. Triglesit sadece kolesterolü yükseltebilir. Onun için de yediğine dikkat edersin olur biter bence hocam. Senin saç durumuna gelince, bence ekime uygunsun, senden çok daha kötü durumda olan insanlar ekim yaptırıp güzel sonuçlar almışlar. Bu forumda gördüklerimden konuşuyorum. Tek yapman gereken bence iyi bir merkez seçmen. Ki bir çok klinik zaten ekime uygun olduğunu söylemiş

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2025, 16:49:01 »
Bakalim inşallah dediğiniz gibi olur.  Bir arkadaşım da ekim olurken en onlerde zaten sac yokta,, biraz ortalardaki seyrek olan yerdeki saclarinda Zarar görür dedi böyle bir risk söz konusu mu?  Düşündükçe stres oluyorum, zamanim kisitli bir türlü karar veremedim, sanki dünyada bir tek ben sac ektiricem :)

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2025, 02:08:04 »
Bakalim inşallah dediğiniz gibi olur.  Bir arkadaşım da ekim olurken en onlerde zaten sac yokta,, biraz ortalardaki seyrek olan yerdeki saclarinda Zarar görür dedi böyle bir risk söz konusu mu?  Düşündükçe stres oluyorum, zamanim kisitli bir türlü karar veremedim, sanki dünyada bir tek ben sac ektiricem :)

amatör yer ekerse mümkün .
aralara girilecekse hakanklinik gibi kaliteli dhi ekim yapan yerlere bak.

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2025, 07:45:52 »
İnşallah hakkında hayırlısı olur Hocam. Çok zor bir karar. Kerimm34 arkadaşa katılıyorum, hakanklinik güzel işler yapıyor ama bütçem o kadar yok dersen de, Ahmet Tosuna da bakabilirsin. Baya popüler son zamanlarda. Sonuçları da çok güzel.

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2025, 01:52:12 »
Birde sosyal medyada paylaşılanlarda genellikle hep saç uzatılıp arkaya v.b tarayıp sık bir görüntü imajı görüyorum. Ben eskiden beri saçımı bu şekilde sağa sola arkaya taramadan kısa- orta seviyede tutuyordum. Saçını ektiripte bu böyle düz bir modelde kullanan sonuca çok rastlayamıyorum. Nedeni sizce çok mu seyrek durur karşıdan, ya da önden ekim çok komik mi durur

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2025, 01:10:54 »
Birde sosyal medyada paylaşılanlarda genellikle hep saç uzatılıp arkaya v.b tarayıp sık bir görüntü imajı görüyorum. Ben eskiden beri saçımı bu şekilde sağa sola arkaya taramadan kısa- orta seviyede tutuyordum. Saçını ektiripte bu böyle düz bir modelde kullanan sonuca çok rastlayamıyorum. Nedeni sizce çok mu seyrek durur karşıdan, ya da önden ekim çok komik mi durur

hayır seyrek durmaz tam tersine daha sık durur hatta doğallık olarakta daha güzel durur ama tercih meselesi dostum çoğu kişi bu şekilde kullanmak istemiyor.
eğer bu tarzda kullanacaksan ekim merkezine söyle kanal açılarını ona göre açsınlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2025, 12:33:45 »
Bu kafaya saç ekimi olur ama her saç eken olmaz
Araştırıp doğru merkez seçmezsen madur olursun

İmkanın varsa donör zayıf asmed de ektir
Yoksa asuman hair
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2025, 15:06:33 »
Finasterid 5000 greft olur asuman hairde
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

burak12398

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2025, 16:40:14 »
sadece ön tarafa ektir bence ,geri kalan alanlara tedavi uygula.

Ekim sadece ön bölgeye , bir de istiyorsan wertex tarafına olur , önün az arkasına yani üst orta kısma girmem dedi çoğu yer.Oradaki zayıf kendi saçlarım da zarar görür diye. Sizce dökülmenin nasıl devam edeceğini beklemek mi mantıklı olur ?  Hintelin de dediği gibi donör zayıf,  ekim hakkım sınırlı gibi.
Ortadaki zayıf telli saçları güçlendirmek için minox ya da finast harici yapabileceğim bir şey yok mu ?

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2025, 14:59:22 »
Hocam çok gençsin, iyi bir merkez seç ve ektir derim. Şu anki halinden daha kötü olmaz.

Facebook Twitter Instagram