Gönderen Konu: Serap çınar  (Okunma sayısı 2920 defa)

bohemian

• Hero Member
Ynt: Serap çınar
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2025, 18:33:19 »
Merhaba proscar mı kullandınız yoksa propecia mı 1 yıl boyunca

Proscar kullanmıştım
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 18 Ağustos 2025, 00:44:00 »
Selam hintell yaklaşık 5yıldır bu forumdayım senin samimiyetine güvenen birisiyim. Ben daha önce hem fin hem de dut kullandım fakat saçlar açısından yarardan çok zarar gördüm. 1yıl fin kullandığım süre boyunca saçlarım saha da geriledi ve açıldı. Benim durumumda olan kişiler de gördüm yurtdışı forumlarında bazılarında bu durum yaşanabiliyor. Yani maalesef antiandrojenler bende düzgün çalışmıyor. Bu yüzden alternatif çözümlere yöneliyorum. Serap çınardan da beklentim videolarındaki kadar değil saçlarım biraz güçlü görünsün yeter.

teşekkürler dostum benim düşüncem belli ama tabi durumundan dolayı artık karar senin paylaşırsın burada biz de görmüş oluruz
Global Moderator

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Ağustos 2025, 11:54:25 »
Merhaba Kardeşim. Daha ılk seanstan birşey soylemek çok erken degıl mı ? Sende önceden sclinicte ıslem yaptırmıştın sanırım. Bu sabah gidip yaptırdım geldım şu an ıcın hıcbırsey soyleyemem olumlu yada olumsuz.  Zaten  3-4. aydan sonra baslıyormuş asıl süreç söylemelerıne göre.  Bakalım yaşayıp görucez

Evet Sclinicte ilk seanstan sonra dökülme azalmıştı sadece. İkinci seansa kadar da %90a yakın azalma oldu. 2. aydan sonra saçlarda kalınlaşma başlamıştı. Sadece Serap Çınar vitamininden sonra dökülme azalmaya başladı mı diye merak ettim. Serap Çınar bana çok yakın. Bende düşünüyorum. Yağ içeriklerini buldum. Oranlarını bilmiyorum ama içerik temiz.

Bir de dermapen filan kullanıyorlar mı? Reelslerinde sadece 1-2 tane aleti gösteriyorlar. Uygulama süreci basit mi? Ağrısız mı?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 24 Ağustos 2025, 13:20:55 »
Evet Sclinicte ilk seanstan sonra dökülme azalmıştı sadece. İkinci seansa kadar da %90a yakın azalma oldu. 2. aydan sonra saçlarda kalınlaşma başlamıştı. Sadece Serap Çınar vitamininden sonra dökülme azalmaya başladı mı diye merak ettim. Serap Çınar bana çok yakın. Bende düşünüyorum. Yağ içeriklerini buldum. Oranlarını bilmiyorum ama içerik temiz.

Bir de dermapen filan kullanıyorlar mı? Reelslerinde sadece 1-2 tane aleti gösteriyorlar. Uygulama süreci basit mi? Ağrısız mı?

Dermapen kullanıyolar ama sert kullanıyolar biraz acı oluyor açıkcası. Sonrasında lazer tarak tarzı 1-2 baska uygulama daha yapıyolar serumu yedirirken  dermapen sonrasında.  Şu an ıcın dökülme konusunda artı yada eksı bır durum söyleyemem  haftaya 2. seansım var. Bakalım gelişme olursa burdan yazarım.  Evde bakım serumunu da uyguluyorum gün aşırı dermarollerle beraber

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Ağustos 2025, 17:21:26 »
https://www.instagram.com/reel/DMQbsaGMmFR/?igsh=MTQ3ajNqdnMwdzh3bw==

Bu video herşeyi özetliyor aslında .öncesi resimlerde norwood 7 görünüyor ama adamın anlattıkları ile alakası yok .adam öncesi durumunu dökülmeleri olan saçları biraz seyrek birisiymiş gibi anlatıyor ama öncesi resim norwood 7 .muhtemelen resimle oynanmış.
Yıllardır ülkede bu konularda kozmetik sektörü iş başında .bazen mavi serum olarak çıkıyor bu karşımıza bazende serap çınar olarak.bence bu bir organizasyon ve arkalarında hep aynı adamlar var .
Bir ara uraw vardı şimdilerde esamesi okunmuyor .onlarında sonuçları çok etkileyiciydi güya ama olay kullanıcı yorumlarına gelince bir anda piyasadan silindiller .muhtemelen buda öyle olur.sitelerinden aldıkları ürünleri deneyen kullanıcı yorumlarına bakmak lazım.
Tedavi prosedürleride hep aynı dermaroller sonrası minox ,fin kombinasyonu yada procapil .bir ara analiz sonuçlarında bir tarım ilacı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam .çok güçlü bir antiandrojen .topikal olması yan etki olayını çok azaltmıyor aslında .işe yarıyorsa dht yi mutlaka düşürüyordur buda  mantıken oral kullanıma göre yan etki insidansını çok etkilemiyor olması lazım.
Ve son bir detay daha bu tarz videolar etkileyicidir ama dikkatli bakmak lazım .çoğu videoda yakın zamanda saç ekimi geçmişi var bunlarıda dikkate almak lazım.

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2025, 17:23:46 »
Dermapen kullanıyolar ama sert kullanıyolar biraz acı oluyor açıkcası. Sonrasında lazer tarak tarzı 1-2 baska uygulama daha yapıyolar serumu yedirirken  dermapen sonrasında.  Şu an ıcın dökülme konusunda artı yada eksı bır durum söyleyemem  haftaya 2. seansım var. Bakalım gelişme olursa burdan yazarım.  Evde bakım serumunu da uyguluyorum gün aşırı dermarollerle beraber

Öncesi durumunu paylaşırmısın dostum.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 24 Ağustos 2025, 17:50:54 »

Bu video herşeyi özetliyor aslında .öncesi resimlerde norwood 7 görünüyor ama adamın anlattıkları ile alakası yok .adam öncesi durumunu dökülmeleri olan saçları biraz seyrek birisiymiş gibi anlatıyor ama öncesi resim norwood 7 .muhtemelen resimle oynanmış.
Yıllardır ülkede bu konularda kozmetik sektörü iş başında .bazen mavi serum olarak çıkıyor bu karşımıza bazende serap çınar olarak.bence bu bir organizasyon ve arkalarında hep aynı adamlar var .
Bir ara uraw vardı şimdilerde esamesi okunmuyor .onlarında sonuçları çok etkileyiciydi güya ama olay kullanıcı yorumlarına gelince bir anda piyasadan silindiller .muhtemelen buda öyle olur.sitelerinden aldıkları ürünleri deneyen kullanıcı yorumlarına bakmak lazım.
Tedavi prosedürleride hep aynı dermaroller sonrası minox ,fin kombinasyonu yada procapil .bir ara analiz sonuçlarında bir tarım ilacı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam .çok güçlü bir antiandrojen .topikal olması yan etki olayını çok azaltmıyor aslında .işe yarıyorsa dht yi mutlaka düşürüyordur buda  mantıken oral kullanıma göre yan etki insidansını çok etkilemiyor olması lazım.
Ve son bir detay daha bu tarz videolar etkileyicidir ama dikkatli bakmak lazım .çoğu videoda yakın zamanda saç ekimi geçmişi var bunlarıda dikkate almak lazım.

3hafta kadar önce ilk seansımı oldum. Geçen hafta da bi doktora gidip tahlil vereyim dedim. Hem testosteron hem dht değerim normal gözüküyo şuan. Bir iki üç seans daha gidiyim sonrasında seansı yaptırdığım günün peşine tekrar tahlil vereceğim hormonlar oynuyo mu görmüş oluruz hocam
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 24 Ağustos 2025, 23:44:27 »
Öncesi durumunu paylaşırmısın dostum.

işe yararsa  eğer burdan yazıp öncesi sonrası durumunu paylaşırım

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 24 Ağustos 2025, 23:47:51 »

ılk başta  1-2 kişinin vıdeosu varken bende şüphelenmıstım ama sonra baska kişilerede ait vıdeolarda gelınce  denemek ıstedım. evde bakım serumu saglık bakanlıgından onaylı içerık olarak. Girıp sorgulayabılıyosun onayını dırek. içerıkte bır oynama yapacaklarını zannetmıyorum o kısımda. bakalım hayırlısı deneyip görücez 4. ayda bellı olur hersey zaten

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 28 Ağustos 2025, 13:39:47 »
Ben araştırdım. Ürün içeriği gerçekten temiz ve doğal yağlardan oluşuyor. Ama işlem ne kadar etkili orasını bilemem. Yapan arkadaşlardan görmek lazım. Belki ilerleyen zamanlarda bende gidip deneyebilirim. Bana çok yakın bir konumda.

Ürünü sağlık bakanlığı sayfasından sorguladım.

https://i.hizliresim.com/1uu7416.JPG

Kutu içeriği yazmak zorunda. O yüzden kutu içeriğine baktım.

https://i.hizliresim.com/i3gt1dp.JPG

İçeriği burada tamamen görüntüledim. Gerçekten de 30 çeşit doğal yağ var içeriğinde.

https://i.hizliresim.com/7r66u9a.JPG

İsimleri latince olduğu için chatgpt ile türkçeye çevirdim. Tabi hangi üründen ne kadar oranda var bilemem. Bence bu da sclinic gibi saçları geçici olarak geri getiriyor. Bırakınca saçlar dökülmeye devam ediyor. Tek artısı, içeriğin temiz olması.

Dutasterid ve oral min kullandım. 6 ay kullanım sonrası kalpte 1. evre yetmezlik başladı. Geri döndürülebilir bir durum olduğu için hemen ilaçları bıraktım. Şu anda iyiyim. Bundan sonra sadece doğal şeylere yönelebilirim.

Yağlar ve Ekstraktlar – Türkçe Karşılıkları

Aloe barbadensis gel – Aloe vera jeli

Tocopheryl acetate – E vitamini (asetat formu)

Prunus amygdalus dulcis oil – Tatlı badem yağı

Ricinus communis seed oil – Hint yağı

Arachis hypogaea oil – Yer fıstığı yağı

Juglans regia seed oil – Ceviz yağı

Linum usitatissimum seed oil – Keten tohumu yağı

Cedrus atlantica wood oil – Atlas sediri yağı

Nigella sativa seed oil – Çörek otu yağı

Argania spinosa kernel oil – Argan yağı

Equisetum arvense leaf extract – At kuyruğu yaprağı ekstresi

Mentha piperita oil – Nane yağı

Cocos nucifera oil – Hindistan cevizi yağı

Eugenia caryophyllus bud oil – Karanfil yağı

Cananga odorata flower oil – Ylang ylang çiçeği yağı

Lavandula angustifolia oil – Lavanta yağı

Eucalyptus globulus leaf oil – Okaliptüs yağı

Urtica dioica leaf extract – Isırgan otu ekstresi

Allium sativum bulb oil – Sarımsak yağı

Rosmarinus officinalis leaf oil – Biberiye yağı

Laurus nobilis leaf oil – Defne yağı

Thymus vulgaris oil – Kekik yağı

Simmondsia chinensis seed oil – Jojoba yağı

Juniperus communis fruit oil – Ardıç yağı

Panax ginseng seed oil – Ginseng yağı

Cupressus sempervirens oil – Servi ağacı yağı

Curcuma longa root oil – Zerdeçal yağı

Salvia officinalis oil – Adaçayı yağı

Melaleuca alternifolia leaf oil – Çay ağacı yağı

Ribes nigrum seed oil (nbes nigrum yazılmış, doğru hali budur) – Frenk üzümü (siyah kuş üzümü) çekirdeği yağı

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2025, 14:35:52 »
Ben araştırdım. Ürün içeriği gerçekten temiz ve doğal yağlardan oluşuyor. Ama işlem ne kadar etkili orasını bilemem. Yapan arkadaşlardan görmek lazım. Belki ilerleyen zamanlarda bende gidip deneyebilirim. Bana çok yakın bir konumda.

Ürünü sağlık bakanlığı sayfasından sorguladım.

https://i.hizliresim.com/1uu7416.JPG

Kutu içeriği yazmak zorunda. O yüzden kutu içeriğine baktım.

https://i.hizliresim.com/i3gt1dp.JPG

İçeriği burada tamamen görüntüledim. Gerçekten de 30 çeşit doğal yağ var içeriğinde.

https://i.hizliresim.com/7r66u9a.JPG

İsimleri latince olduğu için chatgpt ile türkçeye çevirdim. Tabi hangi üründen ne kadar oranda var bilemem. Bence bu da sclinic gibi saçları geçici olarak geri getiriyor. Bırakınca saçlar dökülmeye devam ediyor. Tek artısı, içeriğin temiz olması.

Dutasterid ve oral min kullandım. 6 ay kullanım sonrası kalpte 1. evre yetmezlik başladı. Geri döndürülebilir bir durum olduğu için hemen ilaçları bıraktım. Şu anda iyiyim. Bundan sonra sadece doğal şeylere yönelebilirim.

Yağlar ve Ekstraktlar – Türkçe Karşılıkları

Aloe barbadensis gel – Aloe vera jeli

Tocopheryl acetate – E vitamini (asetat formu)

Prunus amygdalus dulcis oil – Tatlı badem yağı

Ricinus communis seed oil – Hint yağı

Arachis hypogaea oil – Yer fıstığı yağı

Juglans regia seed oil – Ceviz yağı

Linum usitatissimum seed oil – Keten tohumu yağı

Cedrus atlantica wood oil – Atlas sediri yağı

Nigella sativa seed oil – Çörek otu yağı

Argania spinosa kernel oil – Argan yağı

Equisetum arvense leaf extract – At kuyruğu yaprağı ekstresi

Mentha piperita oil – Nane yağı

Cocos nucifera oil – Hindistan cevizi yağı

Eugenia caryophyllus bud oil – Karanfil yağı

Cananga odorata flower oil – Ylang ylang çiçeği yağı

Lavandula angustifolia oil – Lavanta yağı

Eucalyptus globulus leaf oil – Okaliptüs yağı

Urtica dioica leaf extract – Isırgan otu ekstresi

Allium sativum bulb oil – Sarımsak yağı

Rosmarinus officinalis leaf oil – Biberiye yağı

Laurus nobilis leaf oil – Defne yağı

Thymus vulgaris oil – Kekik yağı

Simmondsia chinensis seed oil – Jojoba yağı

Juniperus communis fruit oil – Ardıç yağı

Panax ginseng seed oil – Ginseng yağı

Cupressus sempervirens oil – Servi ağacı yağı

Curcuma longa root oil – Zerdeçal yağı

Salvia officinalis oil – Adaçayı yağı

Melaleuca alternifolia leaf oil – Çay ağacı yağı

Ribes nigrum seed oil (nbes nigrum yazılmış, doğru hali budur) – Frenk üzümü (siyah kuş üzümü) çekirdeği yağı
bu yağlar cilt için faydalı olabilecek yağlar, cildi beslerler, ama kellikte hiçbir işe yaramazlar maalesef kelliğin sebebi belli çünkü

kalbinde bu arada sorun vardır sen ilaçlarla onu ilerletmiş oldun sanırım, minoxidil kalp sorunları bildiğim kadarıyla yaratabilecek bir ilaçtır, dutasterid öyle birşey değil dolaylı yoldan oda karaciğerler aracılığıyla falan
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 14:43:08 Gönderen: Ahmetbsr21 »
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Benneyleyim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Ekim 2025, 10:42:42 »
Son durum nedir olumlu birşey hissetin mi? Bide siz sadece evde olan setimi kullanıyorsunuz yoksa salonada gidiyo musunuz ?

Benneyleyim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Ekim 2025, 02:24:11 »
Anlaşıldı cevap gelmeyecek bir soru daha cevapsız kaldı forumda:/

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 16 Ekim 2025, 17:48:39 »
Son durum nedir olumlu birşey hissetin mi? Bide siz sadece evde olan setimi kullanıyorsunuz yoksa salonada gidiyo musunuz ?

Dostum selamlar ,

Ben hem kliniğe gidiyorum hemde ev ürününü kullanıyorum.  4 seansı tamamladım  şu an için kayda değer pek birşey yok bende.  4 seansım daha var eğer güzel bir gelişme olursa burdan paylaşırım sonuçları daha önce de yazdığım gibi. 

Benneyleyim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Ekim 2025, 14:27:01 »

Dostum selamlar ,

Ben hem kliniğe gidiyorum hemde ev ürününü kullanıyorum.  4 seansı tamamladım  şu an için kayda değer pek birşey yok bende.  4 seansım daha var eğer güzel bir gelişme olursa burdan paylaşırım sonuçları daha önce de yazdığım gibi.

Cevap için çok teşekkürler bende yaptırmayı düşünüyorum ama malum fiyatı yüksek bide helyum cold Power denilen işlem acaba saç köküne zarar verir mi diye düşünüyorum daha yeni birşey cünkü, sizle ara sıra iletişim halinde olursak sevinirim birkaç sorum daha varda müsait olduğunuzda onları sormak isterim

Facebook Twitter Instagram