Gönderen Konu: dr. mesut tomo - dhi - kök hücreli 5000 greft - yaş 31  (Okunma sayısı 5511 defa)

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
MERHABALAR
28.08.2025 TARİHİNDE DR. MESUT TOMO GÖZETİMİNDE SAÇ EKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
PLANLAMA YAPILIRKEN DONÖR ALANIMIN GÜÇLÜ OLDUĞU AMA DAR Bİ ALANDA OLDUĞU İÇİN MAX 4500 GREFT ÇIKABİLECEĞİ SÖYLENDİ. AÇIKLIĞIMIN FAZLA OLDUĞU EN AZ 2 SEANSTA KAPANABİLECEĞİ BELİRTİLDİ. 2 SEÇENEK SUNULDU.

1. ÖNLERİ SIK BİR ŞEKİLDE EKİM YAPILIR,ARKA VE TEPE BÖLGE SEYREK OLARAK EKİM YAPILIR DENİLDİ.
2. SEÇENEK SADECE ÖN KISIMA SIK BİR ŞEKİLDE TÜM GREFTLER EKİLİR. 1 SENE SONRA 2. SEANSTA ARKA TEPE KISMI KAPANABİLECEĞİ SÖYLENDİ.(MANTIKLI OLANIN BU OLDUĞU SÖYLENDİ.)

BENİM KENDİ TERCİHİMLE 2. EKİM DÜŞÜNMEDİĞİMİ BELİRTTİĞİM İÇİN ÖN SAÇ ÇİZGİSİ GERİYE ÇEKMEYE VE OLABİLDİĞİNCE SIK BİR ŞEKİLDE BAŞLAYIP AÇIK ALANIN TAMAMINA EKİM YAPILMASINA KARAR VERDİK.

1.5 - 2 SAAT CİVARINDA ALIM İŞLEMİ YAPILDI ALIMI YAPAN AYNI ZAMANDA HEMŞEHRİM OLAN HANIMEFENDİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 5000 GREFT ALIM YAPTI, 6 SAAT CİVARINDA EKİM İŞLEMİ SÜRDÜ. SOHBET MUHABBET ÇOK SAMİMİYDİ , SAĞOLSUNLAR SÜRECİ BANA OLABİLDİĞİNCE KOLAY HALE GETİRMEYE ÇALIŞTILAR. DR. MESUT BEY ARA ARA YANIMIZA UĞRADI VE EKİMDE YÖNLENDİRMELER YAPTI.(TÜM PLANLAMAYI KENDİSİ İLE YAPTIK.)

OLUMSUZ OLARAK YAŞADIĞIM TEK SORUN ODA VÜCUDUMLA ALAKALI SANIRIM HERKESİN 1 DEFA MARUZ KALDIĞI ANESTEZİ İŞLEMİ BANA 3 DEFA YAPILMAK ZORUNDA KALDI. 2 SAATE BİR ETKİSİ GEÇTİ HELE SON 20 - 30 DK LIK KISIM HAKİKATEN ZORDU. TÜM O DHİ İĞNELERİ HİSSETTİM DESEM YERİDİR. O KISIM OLMASAYDI HER SENE YAPILACAK BİR AKTİVİTE DİYEBİLİRDİM.  :D :D

EVET DEĞERLİ VE TECRÜBELİ FORUM ÜYELERİMİZ VE ADMİNİMİZ SAYGIDEĞER HİNTELL
KIYMETLİ YORUMLARINIZI VE İLK FOTOĞRAFLAR ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMELERİNİZİ BEKLİYORUM.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
Ynt: DR. MESUT TOMO - DHİ - KÖK HÜCRELİ 5000 GREFT - YAŞ 31
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2025, 15:19:58 »
BUNLARDA EKİMDEN SONRAKİ GÜN İLK YIKAMA YAPILDIKTAN SONRA KENDİ ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR.
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

Saç Ekim Ankara 27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2025, 17:34:32 »
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2025, 19:43:08 »
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır,maddi ve manevi çekilen sürece değdi diyebiliriz.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2025, 15:06:31 »
3. Yıkama sonrası görüntüler
Bethantax power bakım seti aldım klinikten onun multivitamini var onu kullanıyorum.
Yanında omega 3 b12 ve d vitamini kullanıyorum.
Dikkatli olmaya çalıştım ödem olmasın diye ama ödem oluştu enazından yüzüme doğru akmadı.ense bölgede birikti.
Son durum bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Saç Ekim Ankara 27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2025, 19:18:20 »
Donör bölgesi güzel duruyor hocam çabuk toparlanacak gibi.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2025, 22:04:02 »
Donör bölgesi güzel duruyor hocam çabuk toparlanacak gibi.
Evet hızlı toparladı çok şükür. Alım yapan kişi işinin hakkını verdi sağolsun. Şimdilik süreçten memnunum inşallah devamıda güzel olur.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Chn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2025, 03:06:19 »
2 Ekim planlanmalıydı tepeye eklenseydiniz keşke

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2025, 08:39:56 »
2 Ekim planlanmalıydı tepeye eklenseydiniz keşke
Bu ekim önler sık olur arkalarda çok sırıtmazsa 2. Ekimi pek düşünmüyorum açıkçası oyüzden bu şekilde olmasını istedim.
İleride fikrim değişirse yine donör bölge durumuna göre 2. Ekimde yapılabilir. Hayırlısı artık.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2025, 10:53:52 »
Öncelikle hayırlı olsun. Geçen gün bende sormuştum yaptıran tanıyan var mı diye. Süreçten memnun musunuz acaba ?

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2025, 12:27:17 »
Öncelikle hayırlı olsun. Geçen gün bende sormuştum yaptıran tanıyan var mı diye. Süreçten memnun musunuz acaba ?
Teşekkür ederim. Açıkcası Dr.Mesut beyle iletişim kurmam bianda gelişti önceden tanımıyordum. Şuana kadarki süreçten memnunum.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2025, 12:46:08 »
Bende instagramda gördüm bildiğim bir yer değildi. Biraz araştırdım ama daha önce bu dr da işlem yaptırmış birilerini bulamadım. Açıkçası işlemleri de bağcılarda bir hastanenin odasını kiralayarak yapıyorlarmış çok güven vermedi.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2025, 15:06:32 »
Bende instagramda gördüm bildiğim bir yer değildi. Biraz araştırdım ama daha önce bu dr da işlem yaptırmış birilerini bulamadım. Açıkçası işlemleri de bağcılarda bir hastanenin odasını kiralayarak yapıyorlarmış çok güven vermedi.
Bende instagram üzerinden buldum. Aslında uzun zamandır forumda geziyordum,forumda ismi sıkça geçen kliniklerden birinde karar vermiştim. Kök hücreli yaptırmak istiyordum hiç pazarlık yapmayınca tok satıcılar biraz soğudum açıkçası sonrada forumda güncel olumsuz bikaç yoruma denk geldim vazgeçip burayla anlaştım. Dr.Mesut bey planlamayı yapıyor sorulara cevaplar veriyor ,işlem esnasında yanımıza 3 defa geldi o konuda benimde beklentim biraz fazlaydı ön hattı belki kendi eker diye falan beklemiştim. Onun dışında ekibi gerçekten iyiydi pozitifler işi aceleye getirmeye çalışmıyorlar işçilik kısmını beğendim. Şuan da süreç sorunsuz gidiyor,daha iyi olacağına inanıyorum inşallah. Söyleyebileceklerim bunlar açıkçası hastane oda kiralama işleri bilmiyorum. Vip transfer yapan yerler var işi çok şova döken yerler var. En pahalısındanda memnun olmayan var en ucuzundan çok iyi olan var. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz karar vermek çok zor inan ki. Şunu anladım işi yapan ekip klinik çok önemli ama en iyi ekipte bile olsan donör bölge , saç yapın , açıklık alanın ve beklentilerin daha önemli gibi gelmeye başladı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2025, 15:49:18 »
Aklımda 3 yer vardı 2 tanesi cidden çok değişik fiyatlar verdiler ( 540.000 tl ). Ön çizginin sıklığı, doğallığı ve donör bölgenin tahrip edilmemesi gibi beklentilerim var. Açıkçası Ankara'da bulunan bir yere ektirmeyi düşünüyorum çünkü onlar tam istediğim gibi bir ekim yapıyorlar. Bu işte de kendilerine güveniyorlar benimde içime sinen tek yer orası oldu. O yüzden buradan vazgeçtim. Gördüğüm kadarı ile açıklığınız çok fazlaymış. 2. ekim gerekecek gibi ama öne de hatırı sayılır sıklıkta ekim yapmışlar sizin sürecinizi yakından takip ediyor olacağım hayırlı olsun.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2025, 16:38:10 »
Aklımda 3 yer vardı 2 tanesi cidden çok değişik fiyatlar verdiler ( 540.000 tl ). Ön çizginin sıklığı, doğallığı ve donör bölgenin tahrip edilmemesi gibi beklentilerim var. Açıkçası Ankara'da bulunan bir yere ektirmeyi düşünüyorum çünkü onlar tam istediğim gibi bir ekim yapıyorlar. Bu işte de kendilerine güveniyorlar benimde içime sinen tek yer orası oldu. O yüzden buradan vazgeçtim. Gördüğüm kadarı ile açıklığınız çok fazlaymış. 2. ekim gerekecek gibi ama öne de hatırı sayılır sıklıkta ekim yapmışlar sizin sürecinizi yakından takip ediyor olacağım hayırlı olsun.
Açıklığım fazlaydı gerçekten, aslında Mesut hoca tepe bölgesini 2. Ekime bırakmak istedi ama ben ısrarcı olunca çizgiyi geriye aldık biraz alnım çok açık kaldı ama sıklık beni tatmin ederse sanırım 2. Ekim yaptırmam gibi düşünüyorum. Teşekkür ediyorum sizede , umarım sizinde gönlünüze göre olur. İnsallah Sonuçlar ikimiz için ve saç ekim sıkıntısı çeken herkes için güzel sonuclanır.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram