Ben de kullanmıyorum kullanmayan ve olumlu olan çok sonuç var kullanmamak en iyisi çıkıyorsa zaten çıkıyor ayrıca bırakınca baktım herkesin dökülme oluyor vücut dengesi bozuluyor mantıken baktığında zaten . Ayrıca saç ekimi ektirip çok memnun olanlar bence çok ufak az boşluğu olanlar diğer türlü herkes resimleri ters ışıkta çekip atıyor kendisini avutuyor açık havada güneşte kimse atmıyor herkes doğrulardan kaçıyor ne olursa olsun saç ekimi milyonda bir şansın varsa ve açıklığın azsa çok güzel sonuçlanıyor diğer türlü çoğu fiyasko. Bunun ekim merkeziyle alakası yok.
Yorumun için çok teşekkür ederim reis. Çok doğru bir konuya değinmişsin ama önemli olan kişinin memnun olup olmaması değil mi? Sonuçta her saniye tepemizde spot ışıkları ile gezmiyoruz. Evet, hiç bir ekim merkezi bize dökülmeden önceki saçlarımızın sıklığını ve doğallığını geri vermez. Hele birde donör benimki gibi ise

Önemli olan doğallık ve tabii ki de sonucun bizi memnun edip etmemesi.
Şahsım adına konuşuyorum, evet saçlarımda seyreklik var ama daha 4 ay oldu. Süreç devam ediyor, daha da sıklaşır mı bilmem ama şu an bile ben etrafımdaki insanlardan çok güzel yorumlar alıyorum, ayrıca bende saçlarımın şu anki görüntüsünden çok memnun. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır