Herkese merhaba, uzun araştırmalarım sonucu bende işlemimi sonunda dün yaptırdım. İşlemi forum sayesinde bulduğum Ahmet Tosun The Hair Clinicc'te gerçekleştirdim. İşlemi sedasyonla gerçekleştirdiğim için inanılmaz rahat geçti. En ufak ağrı bile hissetmedim. Gerek ekipteki arkadaşlar, gerek Ahmet Hoca inanılmaz ilgililer, zaten böyle olduğunu sık sık okumuştum forumda. İşlem için kliniğe geldiğinizde çok sıcak bir ekip sizi karşılıyor. Ben aşırı heyecanlıydım, Ahmet hocanın samimiyeti ve konuşmaları bana inanılmaz iyi geldi, çok rahatlattı.
Vaadedildiği gibi, planlama, çizim ve komple kanalı Ahmet Hoca kendisi açtı, işlem esnasında da sık sık gelip kontrol etti, işlem bitince de yine Ahmet hoca kontrol etti, öyle taburcu ettiler.
Çok fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ahmet Hoca ile ilgili yazılanların fazlası var eksiği yok. Tüm ekibe çok çok teşekkür ederim. Benim adıma işlem çok çok rahat geçti, ekip çok eğlenceli. Tek şikayetim uzun süre yatmaktan heryerim tutuldu
Şu ana kadarki süreçten ziyadesiyle memnunum, inşallah sonuç da çok güzel olur. Konuyu elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışırım. Tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum