Gönderen Konu: Ahmet Tosun-The Hair Clinic 5500 Greft 27 yaş /31/01/2025  (Okunma sayısı 352 defa)

batuhanokr

• Yeni üye
  • *
Merhaba değerli forum sakinleri,

Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda kendim için uygun olduğunu düşündüğüm The Hair Clinic' de saç ekimi yaptırdım. Öncelikler böyle bir forumu bizlere sunanlara ve topluluğa teşekkürler.

Yaklaşık 3 senedir saç dökülmem var ama ilk 2 sene çok fazla olurken son 1 sene (muhtemelen dökülecek saç kalmadığı için) saç dökülmesinin azaldığını veya durduğunu deneyimledim. Daha sonra saç ekimine karar verdim. Ekim günü almak için Ahmet Bey ile ön görüşme yaptım. Kendisi operasyon sürecinden ve planlamadan bahsetti. Ekim günü geldiğinde ön çizgi çekildi ve operasyon başladı. Kanal açılımını kendisi yaptı diğer işlemleri ise değerli ekibi yaptı. Hem alımda hem ekimde sürekli olarak gelip bizzat kontrol etti. Ekibi ise kendisi gibi güler yüzlü ve çok ilgililerdi. Ekimden önce çok fazla endişem olmasına rağmen operasyon sürecinde beni çok rahatlattılar.

Aşağıda ekim öncesi ve ekim sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum süreç devam ettikçe güncellemeye devam edeceğim.

Takviye olarak kan tahlili ve testesteron testi sonrasında karar vereceğim. Açıkçası Fin kullananların çok iyi verim aldığını gözlemledim fakat biraz çekincelerim var bunun için 1 ay kullan 1 ay sonra tahlil yapıp değerlere bak şeklinde devam etmeyi düşünüyorum. Ekimden 1 ay sonra spora tekrar başlayacağım. Şampuan olarak forumdakilerin prozinc plus'ı çokça kullandığını gördüm ve kendimde deneyimlemek istiyorum. 1 Ay sonra 6 aylık PRP sürecine girmeyi düşünüyorum.

Ek olarak sizlerden gelecek yorumlar ve önerileri benim için büyük önem taşıyor  şimdiden teşekkürler.  :)

batuhanokr

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ahmet Tosun-The Hair Clinic 5500 Greft 27 yaş /31/01/2025
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2025, 18:23:35 »
Ek olarak 3. yıkama sonrası görüntüleri sizinle paylaşıyorum.

Bugün itibari ile son kez ödem sökücü kullandım. 2 gün daha antibiyotik kullanımına devam edeceğim. 3 ay süre ile coraspirine de devam.

Günde ortalama 3.5 lt su içmeme rağmen çok fazla ödem oldu yüzüm inanılmaz şiş yemek yeme dışında 4 gündür yataktan hiç çıkmadım. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama sağ göz altım çok şiş neredeyse gözümü hiç açamıyorum.

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2025, 08:57:12 »
Ekimin hayırlı olsun reis. Gayet güzel görünüyor. Planlama ve sıklık güzel. Ödem konusunu hiç kafana takma. Normal. Hiç bişey yapmasan da ödem oluyor. Ama artık yavaş yavaş inmeye başlar

batuhanokr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2025, 11:53:05 »
Ekimin hayırlı olsun reis. Gayet güzel görünüyor. Planlama ve sıklık güzel. Ödem konusunu hiç kafana takma. Normal. Hiç bişey yapmasan da ödem oluyor. Ama artık yavaş yavaş inmeye başlar

Teşekkür ederim :) umarım iner çünkü her geçen gün psikolojik olarak kötü etkiliyor insanı.

Ek olarak 4. yıkama sonrası fotoğrafımı paylaşıyorum kabuk dökümü sonrası süreci tekrar güncelleyeceğim.

Zoidac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2025, 15:47:43 »
Ekiminiz hayırlı olsun benden bir gün sonra ektirmişsiniz, ekimden sonra ben hiç kafamı önüme eğmemeye çalıştım hatta verdikleri yastığı sürekli kullanarak kafam hep tavana bakar şekildeydi. O yüzden ödem çoğunlukla kafamın arkasında toplandı, sizin gözünüze kadar gelmiş kazara kafanızı yana çevirsenizde bir şekilde gelir. Bir de ben sürekli alnımdan kulaklarımın arkasına doğru ödemin gitmesi için yol yaptım. Sizin için zor bir süreç forumda sizin yaşadıklarınızı yaşayanlar var umarım bir an evvel atlatır istediğiniz saçlara kavuşursunuz..
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

batuhanokr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2025, 16:16:00 »
Ekiminiz hayırlı olsun benden bir gün sonra ektirmişsiniz, ekimden sonra ben hiç kafamı önüme eğmemeye çalıştım hatta verdikleri yastığı sürekli kullanarak kafam hep tavana bakar şekildeydi. O yüzden ödem çoğunlukla kafamın arkasında toplandı, sizin gözünüze kadar gelmiş kazara kafanızı yana çevirsenizde bir şekilde gelir. Bir de ben sürekli alnımdan kulaklarımın arkasına doğru ödemin gitmesi için yol yaptım. Sizin için zor bir süreç forumda sizin yaşadıklarınızı yaşayanlar var umarım bir an evvel atlatır istediğiniz saçlara kavuşursunuz..

Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun umarım hepimiz için çok sağlıklı bir süreç olur. Bende bahsettiğiniz gibi 3 gün hiç kalkmadan tavana bakar pozisyonda yattım ama niye böyle olduğunu bende anlamadım ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2025, 16:20:34 »
Buz uyguladın mı dostum.
Veya merkezle bu konuda görüştün mü, tavsiye vermeleri için

batuhanokr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2025, 16:54:34 »
Buz uyguladın mı dostum.
Veya merkezle bu konuda görüştün mü, tavsiye vermeleri için

Buz uyguluyorum fakat anlık olarak bir fark oluyor daha sonra eski haline geri dönüyor. Merkez de günde 2 kere tok karna ödem sokücü (prednol) tavsiye etti açıkcası prednol kullanmayı pek istemiyorum. Forumda enfla-c adında bir vitamin görmüştüm ödem sökücü etksii olduğuna dair onu deneyeceğim. Yarın da bu şekilde olursa hastahaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum durum çok normal gelmiyor çünkü bana.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2025, 18:14:57 »
Prednol ödem sökücü olarak kullanılıyormuş sanırım.
Neden prednol kullanmak istemiyorsun ayrıca?
Bütün merkezler prednol veriyor.
Ne kadar kullandın ki kullanmak istemiyorsun
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2025, 18:24:09 Gönderen: Kayser Soze »

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2025, 08:03:51 »
Buz uyguluyorum fakat anlık olarak bir fark oluyor daha sonra eski haline geri dönüyor. Merkez de günde 2 kere tok karna ödem sokücü (prednol) tavsiye etti açıkcası prednol kullanmayı pek istemiyorum. Forumda enfla-c adında bir vitamin görmüştüm ödem sökücü etksii olduğuna dair onu deneyeceğim. Yarın da bu şekilde olursa hastahaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum durum çok normal gelmiyor çünkü bana.

Reis prednol kullanıp kullanmamak senin tercihin. Durum normal, sadece vücut ödemi neredeyse hiç atamamış. Kan tahliline değil, senin ödem sökücüye ihtiyacın var. Geçmiş olsun

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2025, 14:21:16 »
Ödem ne durumda reis. Merak ettim. İnmiş olması lazım ama yine de merak ediyor insan.

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2025, 10:02:20 »
Baya ödem olmuş ama en fazla 1 hafta devam eder, sonra inmeye başlar. Şu an Yüzünde baya azalmıştır ödem diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram