Gönderen Konu: The Hair Clinic - Ahmet Tosun - Yaş 53 - 5400 Greft - 29.Mayıs.2025  (Okunma sayısı 785 defa)

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Merhaba, ilk defa saç ekimi yaptırıyorum, forum sayesinde çok şey öğrendim bu nedenle başta Hintell Bey olmak üzere diğer katkısı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir süredir cesaret edemiyordum Hintell’in bir yazısıyla “ekim yapacak yeri iyi belirle ondan sonrası bir şekilde ilerler” tarzında bir yazısını okuduktan sonra ben de öyle yaptım.

Geçen sene birkaç ekim merkeziyle, bu sene de Ahmet Tosun Hair ile yüz yüze görüşme yaptım. Forumdaki bilgiler ve Ahmet Bey’in samimi ama temkinli yaklaşımı ile hızlı bir şekilde burada yaptırmaya karar verdim. Ahmet Bey’e ve ekibine çok teşekkür ederim, gerçekten sorunsuz sayılacak bir ekim süreci yaşadım, öncesindeki bilgilendirmeler ve sonrasındaki ilgilerinden de çok memnunum.

Üç ay önce devlet hastanesinde hafif ritim bozukluğu tanısı konulmuştu. Özel hastanede de kontrol ettirmek istiyordum. Ahmet Bey’lerin aynı katında birlikte çalıştıkları Kardiyolog Burak Altun Hoca ile bu vesile ile tanıştım, kendisine tüm kontrolleri yaptırıp onay alıp ekimi yaptırdım. Ekim günü Burak Hoca’nın da aynı katta olması bana güven verdi. Hiç beklemediğim şekilde ritim ve tansiyon cihazına bağlı olarak kontrol altında işlemlerim gerçekleşti.

Acı eşiğim çok yüksek değildir ona rağmen çok hafif bir anestezi ağrısı duydum, ağrıyı sorun edenler bence çok dert etmeyin derim. Sakalda biraz farklı olabiliyormuş onu tecrübe etmediğim için sadece saç için yorum yapıyorum.

Donör toplamada Ahmet Bey de vardı, kanal açılımını kendisi yaptı, ekim işlemini de ekibi yaptı. Tüm ekim sürecinde ara ara gelip kontrol etti, stresli hissettiğimde konuşarak rahatlattı sağ olsun. En zorlandığım kısım ekim kısmı oldu, küçük bir araya rağmen hiç kıpırdamadan 3-4 saat yatmakta ben biraz zorlandım.

Ön tarafla ilgili bir sorunum yoktu daha çok üst ve verteks tarafındaki açıklığın kapanmasını istiyordum, bu nedenle ön çizginin biraz geride olabilir dedim. Üst taraftaki açıklık sandığımdan daha da fazla olduğundan ve ileride daha büyük sorun çıkarabileceğinden yaklaşık 3400 ön ve üst tarafa, 2000 de vertekse ekim yapıldı. Mümkün olduğu kadar planlamayı Ahmet Bey’e bırakmayı tercih ettim.

Fotoğrafları gönderiyorum, değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi fotoğraflar
  • Ekim Tarihi: 29.Mayıs.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53
  • Medikal Tedavi Topical finastrade, vitamin/mineral desteği

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Ekim günü fotoğraflar

• Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Er Dem

• Yeni üye
  • *
1. gün klinikte ilk yıkama sonrası fotoğraflar.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin Hocam, şu an güzel görünüyor. İnşallah sonuç da güzel olur

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ekimin Hocam, şu an güzel görünüyor. İnşallah sonuç da güzel olur

Çok teşekkür ederim. 10 günlük süreç oldukça önemli umarım kabuk dökülene kadar herşey yolunda gider.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Er Dem

• Yeni üye
  • *
5. gün fotoğraflar. Ense bölgesinde hafif yanma var, ara ara da donör bölgesinde de hissediyorum. Kaşıntı pek yok, ödem hala var ama azaldı.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör çok güçlü duruyor.planlama çok iyi.Harika olur bu saçlar.

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Donör çok güçlü duruyor.planlama çok iyi.Harika olur bu saçlar.

Yorumun için çok teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Murattt43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende cok iyi bir sonuc alacagınız kanaatindeyim. Hayırlı olsun :)
  • Ekim Tarihi: 02.03.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 35

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim. Dün klinikde de olumlu konuştular. Cuma günü kabuk dökümü için gideceğim, yeni fotoğrafları göndereceğim.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Er Dem

• Yeni üye
  • *
10. gün kabuk dökülme sonrası fotoğraflar.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Hocam. Temiz ve güzel bir ekim olmuş. Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel. İnşallah sonuç da güzel olur

Er Dem

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun Hocam. Temiz ve güzel bir ekim olmuş. Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel. İnşallah sonuç da güzel olur

Teşekkür ederim, umarım dediğin gibi iyi olur. Ara ara paylaşmaya çalışacağım.
  • Greft Miktarı 5400
  • Yaşınız 53

Inspector

• Jr. Member
  • **
Hocam geçmiş olsun, yaşınıza rağmen bence saçlarınız çok sağlam, sıkı ve kalın saç telleriniz. Ekim başarılı olmuş umarım en kısa sürede çok iyi sonuçlar alırsınız. Sormak istediğim topikal finansteride ne oluyor, bir dermatolog a proscar içeriğini yazdırıp eczanede karışım yaptırıp sadece kafanıza mı sürüyorsunuz ?
Bir de ben de saç ekimi için Ahmet hocayla görüşmüştüm, kendisi kesinlikle bana minoxidil kullanma dedi, size de benzer bi durum oldu mu acaba

Facebook Twitter Instagram