Merhaba dostlar, ben de bu forum sayesinde saç ekimi yaptırmayı düşünmeyen biri olarak fikirlerim değişti ve saç ekimi yaptırdım. İnşallah beklediğim gibi bir sonuç alırım
Ahmet TOSUN ' u seçmemdeki sebep şimdiye kadar ki yapmış olduğu ekim sonuçlarındaki başarıları performansına göre de fiyatının makûl seviyelerde olmasıdır.
Ön çizgi ve kanal açma işlemini Ahmet Tosun, greft alma ve ekim sürecini ise Cansu, Beyza ve Nihal hanımlar yaptı. Operasyon sırasında sadece lokal anestezi yapılırken küçük acılar hissediyorsunuz onun dışında hiçbir his yaşamıyorsunuz. Güler yüzlü ve sıcakkanlı tavırlarıyla ekim surecini geçirdiğim Ahmet Tosun ve ekibine teşekkür ederim. İnşallah istediğim sonuca ulaşırım.
Planlama tek ekim üzerinden oldu ama tabiki süreç neyi gösterir bilinmez. Alın genişliği yüksek olduğu için ön çizgi belirlerken kaslı dokuya kadar bir ekim planlandı.
Ekimden sonraki bugün 2. gün. Dün ilk yıkama gerçekleşti. Sizlere operasyon önce ve sonrası ve yıkama sonrası fotoğrafları paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı bekler herkesin istediği sonuca ulaşmasını dilerim.