Gönderen Konu: Ahmet Tosun / 4800 Greft / 24.12.2025 / Yaş 32  (Okunma sayısı 44 defa)

MrTyln

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 26
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar. Sonunda saç ekimim gerçekleşti. 24.12.2025 Tarihinde Ahmet Beyin kliniğinde ilk saç ekim tecrübemi yaşadım. Ay ay düzenli güncelleme yapacağım sonuç olumlu yada olumsuz olsun farketmez Allah'tan bir ölüm dert keder gelmedikçe konuyu güncel tutacağım benimle aynı süreçten geçecek insanlara yardımcı olabilmek için. Ayrıca sorulan sorularada bilgim dahilinde cevap vereceğim. İlk ekim başarılı olursa eğer 2 ekim şeklinde planladık. Açık alanımın büyük olması ve tam bir koca kafa olmamdan dolayı ön çizgimi bir miktar geriden belirledi Ahmet bey :) Eğer birinci ekimin başarılı olursa ikinci ekimide yaptırmayı düşünüyorum. Değerli yorumlarınız benim için kıymetli hepinize tekrardan saygılar selamlar.

Şuan ekimden sonraki ilk gün sabah klinikte ilk yıkamam yapıldı ve işimizi bitirdik şuan şehrime geri dönüyorum. Saç ekimi sonrası kullanılacak takviyeler hakkında sizin bilginizi almak istedim özellikle @Hintell. Ahmet bey mossi nin bir setini önerdi seti biraz araştırdım ağırlıklı olarak gıda takviyeleri içeriyor gördüğüm kadarıyla. Gıda takviyelerine karşı bir önyargım var. Bunlarla alakalı daha önce bir program izlemiştim ve birazda araştırma yapmıştım ben vitamin/mineral takviyesi kullanmak yerine bu ihtiyaçları düzenli ve dengeli beslenme ile halletmenin daha güvenli olabileceği düşüncesindeyim fakat hata yapmakta istemiyorum Sizce mossi nin setini alıp kullanmalımıyım ? Son 1 sene içersinde farklı dönemlerde kan testi verdim vitamin ve minerallerimin bir çoğuna bakıldı D vitamini haricinde eksik çıkmamıştı. Onu mecburen takviye olarak alıp güneşlenme süremi artırarak düzelttim fakat kendimi takviyeye boğmayı MECBUR DEĞİLSEM EĞER istemiyorum. Ekim sonucumu kötü etkileyip başarısızlıkla sonuçlandıracaksa eğer mecbursam alırım ve kullanırım fakat beslenme yoluylada bu iş halledilebiliyorsa beslenme yolunu tercih edeceğim et balık kuruyemiş vs tüketimimde problem yok elhamdulillah gıdaya şuan için ulaşabiliyorum olabildiğince dikkat ediyorum beslenmeme.

İkinci olarak proscar finansterid gibi bazı ilaçlar var ben yeni evleniyorum bu ilaçların takip ettiğim kadarı ile saç ekimi hastaları arasında kullanımı çok yaygın fakat cinsel açıdan bahsedilen yan etkiler beni düşündürüyor. Bu ilacı kullanan arkadaşlarım bana EN AÇIK HALİYLE anlatabilirmi 1 yıl boyunca kullanıyorsunuz ve 1 yıl boyunca hiç ereksiyon olamıyormusunuz ? Cinsel hayat komple sıfıra mı iniyor ? İlaç bırakıldığında kaybedilen işlevler tekrar kısa sürede yerine konuluyormu ? Sperm kalitesine ve üreme yeteneğine kalıcı bir etki riski varmı ? Bir çocuk düşünüyoruz Allah izin verirse. 3 tel saç için dünyaya gelecek evladıma zarar verecek bir kullanım içersine de girmek istemiyorum açıkçası bu ilacın etkisi ne düzeydedir sadece ereksiyonamı etkisi var yoksa spermi bozabiliyormu bunu bilmiyorum.



MrTyln

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 26
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun / 4800 Greft / 24.12.2025 / Yaş 32
« Yanıtla #1 : Bugün, 14:18:47 »
Buraya geçen ay evde taradıktan sonra çektiğim bir saç bırakayım ahmet bey biraz eliyle oynadığı için tepe bölgemdeki saçlarım dağılmıştı normalde kapatıcılık seviyesi bu resimdeki gibiydi o sabah otelde tarakta götürmediğimden taramadım saç baş dağınık gittim biraz normalde saçımın üst kısmı bu şekilde görünüyordu.

 

Facebook Twitter Instagram