Gönderen Konu: Sibel Ulusan Paketleri  (Okunma sayısı 184 defa)

HairLoss4

• Yeni üye
  • *
Sibel Ulusan Paketleri
« : 10 Kasım 2025, 16:58:00 »
Merhaba Doktor Sibel hanıma saç ekimi için gideceğim fakat 2 paketi arasında kararsızım 3000euroya Sibel hoca ön çizgiyi kendi çizip kanalları kendisi açıyor geri kalan kısımla ekibi ilgileniyor yada 4800 euroya tüm işlemi Sibel hoca kendisi yapıyor sizce aradaki farka değer mi yada nasıl +/- leri olur

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sibel Ulusan Paketleri
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2025, 01:13:49 »
Şöyle söyleyeyim, en alt paket ile geçen sene işlem yaptırdım. Yani bütün işlemler hemşireler gerçekleştirdi. Sadece ön çizgi planlamasında zafer ulusan geldi ve planlaması çıkan greft sayısına göre güzel bir sonuç olmayacaktı. Hemşire hanım devreye girdi ve benim ön profil görünümünden sık bir şekilde görünmesini ve ön tarafa ağırlık vermelerinin hasta için daha uygun olacağını söyledi. Ve ben destekledim.

Ön görüşmede bana maximum greft çalışacaklarını, donör kalitemin gayet iyi olduğunu, 5000 grefti garanti edebileceklerini söylemelerine rağmen operasyon anında 4012 çıktığını hemşireler söyledi.
Daha sonraki günlerde epikriz raporu istediğimde 3600 küsur toplam greft sayısı yazıyordu. 4012 söylenmişti dediğimde tekrar sorup geri dönelim dendi ve 400 küsur greftin ön çizgi sıklaştırmasında kullanıldığı için gözden kaçtığını söylediler. Yersen!

Benim anladığım bu paketler ne kadar para o kadar iyi sonuç demek. Ben en alt paket yaptırdım ve diğer odadaki hemşirenin benim operasyonumu gerçekleştiren hemşirenin yanına geldiğinde “sibel hoca 5bin greftten az çıkmayacak diye uyardı” dediğini duydum. Yani paraya göre hizmet veriliyor.

Haklarını yiyemem güzel yapıyorlar işlerini ancak benim donörlerim gayet iyi ve ben diğer kliniklerde 2 seans girmek istemediğim için zaten ulusan kliniği seçmiştim.

Şikayetim için görüşmeye gittiğimde ve bu söylediğim hususları anlattığımda çok greft çıkarırsak donör bölgesi boşalacak, çirkin bir görünüm olacaktı diye korku politikası izlediler. Ama sonrasında ikinci ekimi düşünüyorum diye zarf attığımda donör bölgemin toparlanması gerektiğini söyledi zafer hoca. İlginç!

Özetle, paranız varsa üst paket satın alın.

Facebook Twitter Instagram