Gönderen Konu: Finansteride kullanımı sonrası göğüs ağrısı  (Okunma sayısı 90 defa)

Halil Doğan

• Yeni üye
  • *
Finansteride kullanımı sonrası göğüs ağrısı
« : 27 Kasım 2025, 16:15:58 »
1 ay once aynı baslikla konu acmistim Forumda yeni olduğum için konuyu nasıl guncelleyecegimi bilmediğim için yeni konu actim önceki konuda 2 aylık fin kullanimi sonrası sol göğüs ucuna bastirinca ağrı olduğunu belirtmiştim bu gün konuyu açmanın ustunen 1 ay geçti ve göğüs ucu ağrısı hafiflemesine rağmen tam olarak geçmedi önceden de belirtigim gibi kesinlikle piskolojik olduğunu düşünmüyorum cunku acaba hala ağrı varmı diye hergün kontrol dahi etmiyorum öyle bir umursamazlik ayrıca sağ göğsüs ucunda böyle bir problem yok ilaca başlarken çok büyük heves ediyorum ama forumda ilacı kotuleyenler ve ilaçtan fayda görüp kullanmaya devam edenler arasında bende 2. Guruptaydim biraz daha ilaca iyimser yaklasiyordum ama ağrının hala gecmemis olması ilacın güvenirliğine dair olan guvenimi sarstı ayın 30 una hastane randevusu aldım sonuçları burdan paylaşırım bakalım piskolojik mi sonuçlar normal mi yada ilaç bahsedildiği kadar mahsum degilmi

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finansteride kullanımı sonrası göğüs ağrısı
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2025, 02:39:12 »
geçmiyorsa jinekomasti yapma ihtimali var demektir .bu konuda dikkatli ol dostum.

Facebook Twitter Instagram