Gönderen Konu: Dutasterid Sanıldığı Kadar Güçlü Olmayabilir  (Okunma sayısı 79 defa)

robot33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dutasterid Sanıldığı Kadar Güçlü Olmayabilir
« : 04 Aralık 2025, 15:59:16 »
4-5 senedir günde 1 mg finasterid alıyordum Bu sürece saçlarımı büyük oranda korudu. Ahım şahım bir saç fışkırması tabi ki olmadı ya da beni lisedeki tarak geçmeyen zamanlara döndürmedi. Ama yine de işe yaradığını ve tepe bölgesindeki açıklığı kapattığını düşünüyorum. Yani fofoğraflara baktığımda 7-8 seneki önceki halimden daha iyi olduğuna göre işe yaramış demek ki.

Neyse hep daha fazlasını isteriz ya. Dedim dutasterid e başlayayım haftada 3 gün. Hem hormonal dalgalanma da olmaz 0,5 mg olduğu için. 1 seneye yakın kullanıyorum; ancak daha fazla DHT baskılamış olmasına rağmen tip1 tip2 hatta tip3 ciddi bir değişiklik göremedim. Bu bana şeyi düşündürdü. DHT evet çok etkili belki ama sadece DHT baskılayarak olmuyor bu iş. Başka şeyler var. Belki de hiç DHT baskılamadan diğer sebeplerin üzerine gitsek daha etkili olurdu.

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dutasterid Sanıldığı Kadar Güçlü Olmayabilir
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2025, 18:53:47 »
4-5 senedir günde 1 mg finasterid alıyordum Bu sürece saçlarımı büyük oranda korudu. Ahım şahım bir saç fışkırması tabi ki olmadı ya da beni lisedeki tarak geçmeyen zamanlara döndürmedi. Ama yine de işe yaradığını ve tepe bölgesindeki açıklığı kapattığını düşünüyorum. Yani fofoğraflara baktığımda 7-8 seneki önceki halimden daha iyi olduğuna göre işe yaramış demek ki.

Neyse hep daha fazlasını isteriz ya. Dedim dutasterid e başlayayım haftada 3 gün. Hem hormonal dalgalanma da olmaz 0,5 mg olduğu için. 1 seneye yakın kullanıyorum; ancak daha fazla DHT baskılamış olmasına rağmen tip1 tip2 hatta tip3 ciddi bir değişiklik göremedim. Bu bana şeyi düşündürdü. DHT evet çok etkili belki ama sadece DHT baskılayarak olmuyor bu iş. Başka şeyler var. Belki de hiç DHT baskılamadan diğer sebeplerin üzerine gitsek daha etkili olurdu.
oral minoksidil 5 mg,ketakonozol şampuan haftada 2,dutasteride 1.5 mg,ru58841,deri masajı,haftada 1 dermastamp 1.0 mm söyliyeceklerim bu kadar

robot33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2025, 19:07:29 »
hocam naptın  :D

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2025, 19:21:02 »
2.5 senedir yan etkisiz kullanıyorum dutasteridi saçlarım seyrelmedi korudu. Finasteride kıyasla aşırı etkisi olduğunu düşünmüyorum

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2025, 20:28:36 »
hocam naptın  :D
dediğimi uygularsan saçların yüzde 80 geri gelir

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2025, 22:26:28 »

eğer nükleer stack istiyosan dutasteride 2.5 mg kullan ama gerek yok, 1.5 mg kullanıp oral minoksidil 7.5 mg ile norwood 5 den norwood 1.5 olan insanlar var,he ama 2.5 mg kullanan insanlarda var ama çok fark etmiyor bide yüzde 99 baskılıyor direkt öldürüyor dht yi kişisel tercih tabiki

Facebook Twitter Instagram