Gönderen Konu: Ekim Zamanlamasi ve Doktor Tercihi Onerisi Yapabilir misiniz ?  (Okunma sayısı 106 defa)

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli arkadaşlar merhaba

Finasterid 1 mg
Xpecia Erkek Tablet
D vitamini
B12
Demir
Biotin
Bioxcin Keratin Complex
Nutraxin OMEGA 3
Bioxcin serum
Prozinc plus şampuan
gibi ürünler kullanmama rağmen malesef saç dokulmem devam ediyor yaşım 32

Saçlarımı bioxcin serum ile ısladım ıslak hali ile lamba altında ışık da resmini çektim.

Belli ki dökülme malesef norwood 6 ya kadar gidecek gibi görünüyor.

Saç dokulmem 27 yaşında şiddetlendi 32 yaşımda son hali bu

Saç ekimi için beklemeli miyim ?

Kaç greft Ekim için gider

Hangi hoca hem doğallık hem ön saç çizgisi hemde donoru mahvetmeden güzel bir ekim yapar düşüncelerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim Zamanlamasi ve Doktor Tercihi Onerisi Yapabilir misiniz ?
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2025, 16:55:58 »
Saçın kuru hali de bu arkadaşlar

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2025, 17:21:52 »
Finasteridi ne zamandan beri kullanıyorsun acaba ,yakın dönem başladıysan pek bir faydası olmaz henüz.
‘ Demir
Biotin
Bioxcin Keratin Complex
Bioxcin serum ‘ bunları ise kullanma bence çoğu boş ürün .

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2025, 18:33:08 »
Finasteridi ne zamandan beri kullanıyorsun acaba ,yakın dönem başladıysan pek bir faydası olmaz henüz.
‘ Demir
Biotin
Bioxcin Keratin Complex
Bioxcin serum ‘ bunları ise kullanma bence çoğu boş ürün .

Merhaba yaklaşık 2 aydır kullanıyorum xpecia ile birlikte

Şampuan konusunda prozinc plus kullandım 2 ay bioxcin 3 lu set alınca onu da deneyim dedim. Saçlara prozinc plus ve bioxcin kaşıntı yapmıyor kepek yapmıyor. Vichy dercos tester ürünü denedim hoş parfüm kokusu var saçları pamuk gibi yaptı yalnız kaşıntı yapınca alıp kullanmadım
Sizin onerebileceginiz serum ve şampuan var mı ?

Altay35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2025, 19:52:13 »
29 yaşında ektirmiş birisi olarak ektirmeni tavsiye ederim. Zamanı değil diye diye yaşı 40 yapmanın manası yok. Ektirilmeyen her gün psikolojik olarak yıpratır, takıntı yapar, ektir kurtul yalnız iyi bir merkezde yaptır bu işlemi.
Şampuan olarak prozinc plus, ekim merkezi olarak asuman hairi öneririm naçizane.
Altay Adamı Kel Yapar
Asuman Hair - 13.06.2024 💪

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2025, 19:58:10 »
29 yaşında ektirmiş birisi olarak ektirmeni tavsiye ederim. Zamanı değil diye diye yaşı 40 yapmanın manası yok. Ektirilmeyen her gün psikolojik olarak yıpratır, takıntı yapar, ektir kurtul yalnız iyi bir merkezde yaptır bu işlemi.
Şampuan olarak prozinc plus, ekim merkezi olarak asuman hairi öneririm naçizane.

Merhaba haklısınız ama işte dökülme devam edince dökülme seyrini kestiremiyorum. Asuman hoca ilede Eylül ayında görüşmüştük forumdan ekimlerini birkaç ekim merkezi ile birlikte takip ediyorum. Prozinc plusu da kendisi önermişti kullanıyorum.
On saç çizgisi doğallığı ekim basarisi planlaması ve dönor alanın 2. Ekim için mahvedilmemesi benim için önemli.
Sizlerin görüş ve önerileri benim için önemli

ektirmek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2025, 20:15:12 »

Arkadasa yüzde yüz katiliyorum ama iste ben bu takviye, vitamin vs islerini hic bilmedigim icin kesin konusamam. Finasterid´i cogu kisi övüyor.
Ben 3 kez ektirdim, ilk ekim 22 yasinda. Hic pisman olmadim, yanlis merkezleri sectigim icin pisman oldum ama ekim yaptirdigim icin hic. Bütün ekilip ve cikmis olan saclar hala yerinde duruyor 18 yil gecmis olsa da, donör saglamsa ve donör sende de saglam, o zaman cekinmene gerek yok, hayat akip gidiyor.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2025, 23:24:47 »
Arkadasa yüzde yüz katiliyorum ama iste ben bu takviye, vitamin vs islerini hic bilmedigim icin kesin konusamam. Finasterid´i cogu kisi övüyor.
Ben 3 kez ektirdim, ilk ekim 22 yasinda. Hic pisman olmadim, yanlis merkezleri sectigim icin pisman oldum ama ekim yaptirdigim icin hic. Bütün ekilip ve cikmis olan saclar hala yerinde duruyor 18 yil gecmis olsa da, donör saglamsa ve donör sende de saglam, o zaman cekinmene gerek yok, hayat akip gidiyor.

Merhaba saç ekim merkezi, planlama ve dönor alani mahvetmeyecek doğal ekim yapan bir merkez arıyorum. 5-6 merkez ekimini takip ediyorum bu sayıyı 3 e indirdim ama henüz kararımı vermedim üyelere danisiyorum fikir ve düşüncelerini onemsiyorum

Facebook Twitter Instagram