Herkese merhaba arkadaşlar Medeks hair center'da dün ön ve tepe alanına saç ekimi yaptırdım bir süredir karar aşamasındaydım doğallık konusunda çekincelerim çok vardı forum bana yol gösterici ve saç ekimi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmama olanak sağladı saç ektirme kararı vermem platform sayesinde belki halen düşünme aşamasında kalmıştım diyebilirim çünkü instagramda vs sosyal mecralarda çok fazla örnekler var birbirine benzer bunlara bakıp tercih yapmak pek açıkcası içime sinmemişti ama burada tüm ameliyat sonrası süreci görebilmek harika bir imkan emeklerine sağlık yöneticilerin
Burada süreci tam olarak gördükten sonra klinik araştırmasına geçtim çok geniş açıklarda çok başarılı afterlarını gördüğüm medeks hair center ile iletişime geçtim telefonda yaptığım görüşmede Gökhan bey bana harika detaylar paylaştı ve tek seansta güzel sonuç alacağımızı belirtti konuşması , anlatımı çok samimiydi operasyon tarihi aynı anda belirledik
İşlem gününe gelince yine Gökhan bey ilk başta örnek bir çizim yaptı alanları belirdi kökler alındıktan sonra tekrar planlama yaptı ekilecek alanlara greft dağılımı belirleyip ekibi kordine etti süreç boyunca sürekli takipteydi kendisi ve ekibine ilgileri ve alakalarından dolayı teşekkür ederim memnun kaldım ilgilendiler
İşlemden sonra antibiyotiğe başladım 4 gün kullanmam gerekiyormuş bazen ağrı olabiliyor ense kısmında ağrı kesici kullanınca geçiyor şimdilik bir problem yok çok şükür
Ekim sonrası için klinikten aldığım bakım sitesine 1 hafta sonra kullanmaya başlayacağım multi vitamin biotin içerikli öneriniz varsa başka yazın lütfen
4900 greft inşallah her teli sağlıklı bir şekilde çıkar merakla bekliyorum sonucu görüşlerinizi de öyle