Gönderen Konu: Dr. Muttalip KESER 1650 greft sıklaştırma ekimi  (Okunma sayısı 417 defa)

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar herkese öncelikle hayırlı forumlar diliyorum. Burayı takip eden herkesin gönlünden geçen görüntüyü yaşamasını temenni ediyorum. Bu forumu kuran geliştiren herkese de teşekkür ederim.
Bu benim 2. Ekimim (ilkinin linki ⬇️)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3848.msg700604#msg700604

Yine bu ligin şampiyonu sayın Dr. Muttalip KESER hocama yaptırdım.
İlk ekimden sonra takviye kullanmadım o kadar memnun kaldım ki saçımdan bu yüzden hataya düştüm ve hiçbir takviye ile desteklemedim. Sonuç olarak kendi saçlarımı kaybettim ve o yıllarca berberlerin anlayamadığı saç ekimim artık anlaşılıyordu. 2 yıllık karar sürecim sonrası tekrardan Muttalip hoca ile irtibata geçtim ve yaklaşık bi 3-4 ay sonrasına randevu alabildim.
Hocam ekimi 3 güne böldü ve toplamda 1650 greft Ekim yaptı. Ekim ön çizgiden geriye doğru yapıldı. Vertex bölgemdeki saçlarım çok zayıf olduğundan açık gibi görünse de Muttalip hoca ekim yapılamayacak kadar sık olduğunu belirtti. Bu durumu ben de daha öncesinde farketmiştim. Vertex bölgesini şimdilik finans ve diğer takviyeler ile desteklemeyi düşünüyorum. Ekimi kendi ekibi olan hanımefendiler ile yapıyor. Bilmeyenler ve düşünenler için reklam amaçlı değil zaten önceki ekimleri ve yurt dışı forumlarda biraz araştırma yaptıysanız. Muttalip hocanın reklamlık bir durumu olmadığını bilir. Muttalip hoca hem greftlerin bekleme ihtimaline karşın hem de Ekim yapılacak yerde deliklern kapanması ve greftlerin kırılıp yıpranması ihtimaline karşın ekimi günlere bölüyor en fazla 600 greft Ekim yaptı. Hiçbir greftinizin israf edilmeme si ihtimaline karşılık ekini tarafından her işlemde sizin duyabileceğiniz şekilde sayım yapılıyor. İşini besmele ile hakkı ile yapan bana göre Türkiye’nin en iyisi ve dünyanın en iyileri arasında. Bu kadar yazmamın sebebi ahde vefadan ve şeffaf bir konu yazmak istememden kaynaklı.
Henüz Ekim yerinden fotoğrafları almadım kendi çektiğim görselleri yüklüyorum. Klinikten aldığım zaman bilahare ekleme yapacağım. Herkese gönlünde geçtiği ekimin nasip olmasını diliyorum.

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip KESER 1650 greft sıklaştırma ekimi
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2026, 00:16:07 »
Ekim sonrası 1. Gün kendi çekimim olan görseller

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2026, 00:17:35 »
Devamıdır.

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2026, 00:22:50 »
3.gün

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2026, 00:24:00 »
3. Gün donör sağ ve sol

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2026, 00:28:38 »
4. Gün Hoca korkma kabukları sert temizleyebilirsin dediği için ve önceki aşamadan tecrübeli olduğum için günde iki defa hocanın verdiği göz pomadı ve gazlı bez yardımıyla döktüm.
Dalinle hergün yıkama yapıyorum. Elime h saç kökü gelmedi. Şükürler olsun kolay bir süreç oldu şimdiye kadar fakat gece bilhassa ensede yanma batma hissi var. Onu da hocanın vermiş olduğu ağrı kesici ile geçiriyorum. Gelişmeleri paylaşacağım.

Narkoamir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2026, 00:39:39 »
4. Gün karşı profil

Facebook Twitter Instagram