Ön öizgi tasarımın daha estetik olabilirmiş umarım
Ekilen saçların yönleride kaliteli doğru yönlerdir
Ön çizgi tasarımı planlama yapmayı beceremeyen bu tarz estetik yetileri olmayan saç ekim merkezlerinin genelde saç yönleri de dik açılı oluyor kısaca
Kalite her adımda olmazsa olmuyor
Umarım sorun yaşamadan güzel sonuç alırsın
Abii selam senden yorum gelmiş olması çok kıymetli , çok mutlu oldum teşekkürler
Hintel abi ön çizgiden kasdettiğin motiflermi ?
yoksa planın kendisimi ?
Plan'sa bu onların çizdiği değil , ben özellikle keskin hatlı hafif üçgen istedim (ilk fotolarda yüklemiştim foruma)
Kasdettiğin motiflerse , forumda "vayyy çok iyi ekimci" falan denilen adamların ön çizgisi tesbih boncuğu gibi çok düz (bunla ilgilide aynı fikirde olduğumuzu gördüğüm çok ileti gördüm forumda) öyle istemiyordum zaten
Abii burada yada başka yerdeki hiçbir ekimciyi tanımıyorum , ki ektirdiğim adamıda tanımıyordum babamın oğlu değil sonuçta

,ekim işi bilgisi desen bana çok uzak ve yabancı bir iş
İnsana dair tecrübelerime dayanarak adamla ilgili tek söyleyebileceğim dürüst ve tecrübeli oluşu
Beni kandırmaya yada ikna etmeye odaklı olmadığını net gözlemledim ..
Süreçte gerçekten çok konforluydu .. En mühimii ekimin hastanede olmasıydı , Hintel abii , bi adam çok iyi saç ekiyor olabilir , ama bunun şakası yok neler duyuyoruz etrafta acil bi durum olsa kim nasıl müdehale edecek o süslü kliniklerde
Sonuç olarak kime ektirmeliyim sorusu benim için geride kaldı

öyle yada böyle ektirdim geçti gitti.olumsuz bi durumda olmadığı için pişmanda değilim tercihimden ötürü , sonrasına odaklandım artık
Senin tecrübenden bilgi birikimden objektif bir görüş rica edicem .. okuyorum bi çoğuna cevap yazıyosun
Ekimimin sıkılığı , kabuklanama , kabuk sonrası , alım bölgesi fotolarıma üç aşağı beş yukarı tahmini bi öngürüde bulanabilirsen (en azından şu anki duruma) sevinirim
Teşekkürler ...