Gönderen Konu: Ankara Özgür Koldaş 5.500 greft saç ekim  (Okunma sayısı 435 defa)

Nosedor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ankara Özgür Koldaş 5.500 greft saç ekim
« : 15 Şubat 2026, 14:03:11 »
Herkese Merhaba.
Yaş 29, Genetik saç kaybı.
Yaklaşık 5 yıldır saç ektirmeyle ilgili sürekli planlar yapan sürekli araştırmalar içerisinde olan biri olarak sonunda 2026'nın Şubat ayında Ankara'da Özgür Koldaş'ta ekim yaptırmaya karar verdim. Klinikte Saç ekim Sorumlusu olan Samet çakır bey bizim ile ilgilendi. Öncelikle organizasyonu Özgür koldaş değil Samet Çakır bey yönetiyor. Özgür bey ile olan öyküm saç ekim süresi ve öncesi olarak en fazla 15 dakika oldu.
Samet bey ile ön görüşmemiz sonrası kendisi verdiği bilgiler ile bizi tatmin etti. Hayal satmadıklarını söyledi. Samet bey galiba 10 yılı aşkındır sektörde saç ekiyormuş. ve ekim yapan hemşire ekibininde geçmiş tecrübeleri sanırım 5+yılın üzerinde. Beni ekim ile ilgili en çok korkutan konu ekim yapıcak ekibin dışarıdan temin edilmesi ve tecrübesiz çıkmasıydı. Fakat ekip oranın sabit ekibi dışarıdan ekim için kimseyi almıyorlar. Samet bey süreci güzel yönetti. ekimimin başında hemşire arkadaşlar ile ufak bir sorun yaşadım ve ardından samet bey çok profosyonel bir yaklaşım sergileyip durumu kontrol altına aldı.
Toplam 5.500 Greft saç ekimi yapıldı. En büyük kaygım  ekim öncesi acaba bu kadar ektik deyip daha az ekerlermiydi fakat endişelerimin tamamı yerle bir oldu gerçekten inanılmaz bir emekle sabah 9:00 da başlayan ekim Akşam 11.30'da bitti sabırla hiç usanmadan tek tek ekildi. Yani greft az ekilir endişem ortadan tamamen kalktı bu konuda güvenilir olduklarını söylemeden geçemiyeceğim.
Dönör bölgemin çok iyi olduğu söylendi 2li 3 lü hatta 4lü bile greftlerin olduğunu söylediler. Açıkcası planlamanın iyi olduğunu düşünüyorum fakat siz değerli Arkadaşlarımın sürecim ile ilgili yorumlarına ihtiyacım var.  Ve şöyle bir endişem var bu konuda ekstra fikirlerinize ihtiyacım var. Aktif sigara kullanan birisiyim Ekime başlamadan 1 hafta öncesinde daha az zararı olduğunu bildiğim Iqos terea kullanmaya başladım. ve halem Iqos içiyorum Günde min 5 max 12-13 adet tüketiyorum. İçmeyi bırakamıyorum malesef fakat inanılmaz endişeliyim ya saçım bu yüzden tutmazsa çıkmazsa beslenemezse diye felaket anksiyete krizlerine giriyorum. Bu konuda ki yorumlarınız özellikle benim için çok değerli. şuan Ekimin 10.günündeyim. 10 gün içerisinde ki durumların görsellerini aşşağıya ekliyorum. 3, 6 ve 12 ayın sonuçlarını paylaşacağım tekrar.[/b][/size][/size]

Nosedor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara 5.500 greft saç ekim
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2026, 14:13:40 »
.

Nosedor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara 5.500 greft saç ekim
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2026, 14:56:52 »
Herkese Merhaba.
Yaş 29, Genetik saç kaybı.
Yaklaşık 5 yıldır saç ektirmeyle ilgili sürekli planlar yapan sürekli araştırmalar içerisinde olan biri olarak sonunda 2026'nın Şubat ayında Ankara'da Özgür Koldaş'ta ekim yaptırmaya karar verdim. Klinikte Saç ekim Sorumlusu olan Samet çakır bey bizim ile ilgilendi. Öncelikle organizasyonu Özgür koldaş değil Samet Çakır bey yönetiyor. Özgür bey ile olan öyküm saç ekim süresi ve öncesi olarak en fazla 15 dakika oldu.
Samet bey ile ön görüşmemiz sonrası kendisi verdiği bilgiler ile bizi tatmin etti. Hayal satmadıklarını söyledi. Samet bey galiba 10 yılı aşkındır sektörde saç ekiyormuş. ve ekim yapan hemşire ekibininde geçmiş tecrübeleri sanırım 5+yılın üzerinde. Beni ekim ile ilgili en çok korkutan konu ekim yapıcak ekibin dışarıdan temin edilmesi ve tecrübesiz çıkmasıydı. Fakat ekip oranın sabit ekibi dışarıdan ekim için kimseyi almıyorlar. Samet bey süreci güzel yönetti. ekimimin başında hemşire arkadaşlar ile ufak bir sorun yaşadım ve ardından samet bey çok profosyonel bir yaklaşım sergileyip durumu kontrol altına aldı.
Toplam 5.500 Greft saç ekimi yapıldı. En büyük kaygım  ekim öncesi acaba bu kadar ektik deyip daha az ekerlermiydi fakat endişelerimin tamamı yerle bir oldu gerçekten inanılmaz bir emekle sabah 9:00 da başlayan ekim Akşam 11.30'da bitti sabırla hiç usanmadan tek tek ekildi. Yani greft az ekilir endişem ortadan tamamen kalktı bu konuda güvenilir olduklarını söylemeden geçemiyeceğim.
Dönör bölgemin çok iyi olduğu söylendi 2li 3 lü hatta 4lü bile greftlerin olduğunu söylediler. Açıkcası planlamanın iyi olduğunu düşünüyorum fakat siz değerli Arkadaşlarımın sürecim ile ilgili yorumlarına ihtiyacım var.  Ve şöyle bir endişem var bu konuda ekstra fikirlerinize ihtiyacım var. Aktif sigara kullanan birisiyim Ekime başlamadan 1 hafta öncesinde daha az zararı olduğunu bildiğim Iqos terea kullanmaya başladım. ve halem Iqos içiyorum Günde min 5 max 12-13 adet tüketiyorum. İçmeyi bırakamıyorum malesef fakat inanılmaz endişeliyim ya saçım bu yüzden tutmazsa çıkmazsa beslenemezse diye felaket anksiyete krizlerine giriyorum. Bu konuda ki yorumlarınız özellikle benim için çok değerli. şuan Ekimin 10.günündeyim. 10 gün içerisinde ki durumların görsellerini aşşağıya ekliyorum. 3, 6 ve 12 ayın sonuçlarını paylaşacağım tekrar.[/b][/size][/size]

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Özgür Koldaş 5.500 greft saç ekim
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2026, 22:19:37 »
ön çizgiyi ip gibi yapmış doğal duran bir çizgi olmayacak gibi ama umarım yanılırım ... dostum
hayırlısı umarım saç yönleri de güzeldir
Global Moderator

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2026, 23:08:46 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Kanal açma işlemini Özgür Bey mi yapıyor? Çok düz bir çizgi olmuş zikzak yok denecek kadar az.

Nosedor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2026, 00:38:22 »
Ekim ile ilgili en büyük tereddütüm ve korkum organik ve doğal durmama ihtimaliydi ve ilk ön görüşmemde kendilerine çok fazla kez böyle bir kaygımın olduğundan bahsettim. Ekim kararını aldıktan sonra sadece bu kaygımdan dolayı ikinci bir ön görüşme daha talep ettim ve ikinci görüşmede de sadece bu kaygımdan bahsettim doğal ve organik olmamasından çok korkuyorum çizgi benim için çok önemli dedim. Üçüncü görüşmede Ekim günü oldu planlama anında bu konudaki kaygımı gene tekrardan dile getirdim yani anlayacağınız bu konuyu çok fazla kez dile getirip konuştum. Verilen tahahhüte güvenerek işleme başladık. İnanın çok heycanlı ve merakla sonucu bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç yakalıyabiliriz. Sonucun yapay durması benim için büyük bir felaket olur. 

Nosedor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2026, 00:41:54 »
Teşekkür ederim. Hayır alımı Özgür bey yapmıyor. Operasyonun planlama kısmında özgür beyin olacağı bilgisi verilmişti ama kendisi akşam saatlerinde sadece 3 4 dakika uğradı. Alım kısmını samet bey ve hemşire hanımlar yapıyorlar.

fenerrryolu2025

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2026, 07:25:55 »
Hocam öncelikle ekimin hayırlı olsun. Çok fazla stres yapma. Önemli olan saçlar uzadıktan sonraki görüntü. Umarım sonuç istediğin gibi olur

Facebook Twitter Instagram