Gönderen Konu: Clascoterone yaptırmak  (Okunma sayısı 151 defa)

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Clascoterone yaptırmak
« : 17 Şubat 2026, 17:39:54 »
Arkadaşlar merhaba,
Biliyorsunuz clascoterone yakın zamanda saç tedavisi konusunda bir devrim olarak duyuruldu. Elbette henüz piyasaya çıkmadı. En erken 2026 sonu 2027 başı deniyor.
Ama şöyle bir videoya denk geldim ve anladığım kadarıyla etken maddeyi ithal edip burada üretiyorlar.
Ne dersiniz en azından piyasaya çıkana kadar geçici olarak kullanılabilir mi?
Bu ilaç için saç ekimini bitirecek deniyor ama bence tam tersi saç ekim sektörüne büyük katkı sağlayacak. Saçını ektir ve bunu kullan, sonuç max fayda.

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
Ynt: Clascoterone yaptırmak
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2026, 18:01:07 »
Bu videoda %1 diyor oranını. Ama ne yazikki testlerde kullanılan %5 .yani bu etkisiz yada etkisi az olabilir.ayrica 60 ml su 12.000 TL deniyor bu nedir abi böyle soygunculuk , fırsattan istifadecilil ve somuruculuk bu yazıklar olsun
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2026, 19:27:03 »
Güncelleme yapayım;
Yaptıran bir arkadaş buldum, tamamen boş iş. İçinde Finasterid ve minoxidil var.
Elbette ki orjinal ürün böyle olmaz, Orjinal ürünü beklemek lazım.

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2026, 19:30:19 »
Bu videoda %1 diyor oranını. Ama ne yazikki testlerde kullanılan %5 .yani bu etkisiz yada etkisi az olabilir.ayrica 60 ml su 12.000 TL deniyor bu nedir abi böyle soygunculuk , fırsattan istifadecilil ve somuruculuk bu yazıklar olsun
Yaptıran birini buldum hocam. Sömürücülüğü geçtim içinde Finasterid ve minoxidil var. Biz zaten bunlardan kaçmak için yeni bir şey arıyoruz. Orjinali beklemek en iyisi

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2026, 01:01:07 »
Orjinali sprey formunda olacak gibi arkadaşlar. Bu arada gerçekten söylendiği gibi yan etkisiz bir ilaç olursa saç ekimini bitirmeyecek, katkı sağlayacak ve çözümü kalıcılaştıracaktır. Ancak Amerikada üretilen bir ilaç, Amerikalı bilim insanlarına güven olur mu bilemedim. malum güncel amerikanın para için yapmayacağı şey yok. Belki de düşündüğümüz kadar etkili olmayacak ya da minoksidil benzeri bir ilaç olacak ve uzun dönemde ya da bırakıldığında sonuçlar hüsran olacak. Uzun dönem etkilerini anlamamız gerek.
 Bu ilacın söylentilerinden bir süre önce Tayvanlı bilim insanları kıl foliküllerini iyileştirerek yeni saç çıkmasını sağlayan bir madde bulduklarını açıklamışlardı. Bence Tayvanda geliştirilen o ilaç çok daha umut verici olabilir ancak araştırmalar ne durumda, ilacın yakın zamanda piyasaya sürülmesi mümkün mü bilgi yok maalesef.

Facebook Twitter Instagram