Gönderen Konu: saç ekim sonucum  (Okunma sayısı 84 defa)

serhat-tanık35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekim sonucum
« : 24 Şubat 2026, 17:35:21 »
saç ekimi aslında çok uzun zamandır aklımdaydı ama bir türlü cesaret edemiyordum. Bayağı bir araştırmadan sonra Selen Durusoy ve ekibiyle karşılaştım. Açıkçası kafamda deli sorular vardı. Acır mı, doğal durur mu boşuna mı yaptırırım diye... Selen Hanım sağ olsun her soruma sabırla cevap verdi, o süreçte beni çok rahatlattılar. Sonuç ne olur diye beklerken şu an 4. ayımdayım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Saçlarım hem çok sık hem de öyle yapay bir görüntüsü yok, kimse anlamıyor bile. Gerçekten bu işi profesyonel bir ekibe yaptırmak istiyorsanız bir görüşün derim. Selen Hanım ve ekibine her şey için çok teşekkürler.

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekim sonucum
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2026, 19:13:02 »
İlk kez duydum vallahi hayırlısı olsun.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2026, 19:15:07 »
saç ekimi aslında çok uzun zamandır aklımdaydı ama bir türlü cesaret edemiyordum. Bayağı bir araştırmadan sonra Selen Durusoy ve ekibiyle karşılaştım. Açıkçası kafamda deli sorular vardı. Acır mı, doğal durur mu boşuna mı yaptırırım diye... Selen Hanım sağ olsun her soruma sabırla cevap verdi, o süreçte beni çok rahatlattılar. Sonuç ne olur diye beklerken şu an 4. ayımdayım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Saçlarım hem çok sık hem de öyle yapay bir görüntüsü yok, kimse anlamıyor bile. Gerçekten bu işi profesyonel bir ekibe yaptırmak istiyorsanız bir görüşün derim. Selen Hanım ve ekibine her şey için çok teşekkürler.

Kardeş iyi guzelde saç ektirmeden öncesi ve sonrası resimler nerde
Kaç greft ektirdin
Hangi ekim merkezine ektirdin
Yaş kaç ?

Bunları yazmamissin konuya

Tolgaatr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2026, 19:44:53 »
Reklam yapmayida beceremiyirlar

makkim