Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 142203 defa)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #196 : 29 Ağustos 2015, 18:26:47 »
Sagolun

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 29 Ağustos 2015, 18:31:22 »
hamgi ilaçları kullandınız ekimden sonra ?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 29 Ağustos 2015, 18:38:25 »
Daha onceki sayfalarda da bikac kez belirtmistim, sadece bir ay biotin ictim sonra hicbir sey kullanmadim

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 29 Ağustos 2015, 22:15:10 »
Hocam sonuçlarınıza bayıldım..Şok dökülme ve sonuçları bekleme sürecinde muhtemelen sizde acaba çıkmayacak mı? İyi olmayacak mı? gibi soruları kendinize bolca sormuşsunuzdur. Gerçekten çok mutlu oldum..Bende böyle bir sonuç alırsam herhalde mutluluktan havaya uçarım :)
Yeni saçlarınız hayırlı olsun, darısı bizlere.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 30 Ağustos 2015, 02:18:11 »
Beni bi nebze rahatlatan ve idolum olan sonuc açıkçası liedholm un ki cunku acikligimiz benzer ve greft sayimiz cok yakin umarim sonucta benzer birbirine:)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 30 Ağustos 2015, 10:11:29 »
sağolun, poseidon ekimimin neredeyse tamamını kaan bey yaptı, benzer sonuç olacaktır, saçlarımın resimlerde durduğundan daha iyi olduğunu belirtmek isterim,fotolarda genel fikir versede çıplak göz gibi keskin değil,ekim yönleri çok doğal, dökülmeden önce verebildiğim her şekli rahatlıkla verebiliyorum, saç yapısı, tel kalınlığı vs de olayı daha iyi veya daha kötü sonuçlandıran etmenlerdendir, saç tellerimin ince olmaması bi avantajdı,uzatcam biraz saçları artık, yılların acısı çıksın :)
 iron maiden, evet ben de saçlar çıkmayacak ,kandırıldım psikolojisine girdim, arayıp memnuniyetsizliği dile getirmeyi düşündüm ama tam dedikleri zamanda işler yoluna girdi.İşyerinde arkdaşlarda çıkmaz saçları diye düşünüyomuş, şimdi ki sonuçlara onlarda şaşkın :)

İlk donanımhaberde yazmıştım ama o kadar moral bozuyorlardı ki, hem yalancı hem reklamcı damgası yedim, bunun üzerine o siteye daha girmedim.Hatta ekimimi ilhan serdaoğlu yapmış, nevrozlar varmış kafamda,HLCyi karalamak için hlc demişim bile dendi :) NEvroz ne bilmediğim ve o esnada saçı ektireli 1 hafta olduğu için çok moralim bozulmuştu,acaba ekimim damga damga kellikle sonuçlancak onu mu diyolar diye endişelenmiştim.Tavsiyem seviyesiz insanlarla bilgi alışverişi yapmamanız, sorularınızı doktorunuza sormanız, bir de 5 ay da bile sonuçları yorumlamak çok doğru değil,5. ay bana sorsalar sakın ha gitmeyin saç ektirmeyin para tuzağı derdim ama şimdi işler değişti.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 10:16:46 Gönderen: liedholm »

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 30 Ağustos 2015, 13:04:46 »
Liedholm bu işe cesaret etmemi sağlayan sensin. Düzgün yazıların, üslubun kişiliğinin karakterinin düzgünlünü ortaya koyuyor. DHdeki sac ekim konusunu yıllarca takip edip tek satır yazmamamın sebebi oradaki seviyedir. Burada güzel bir ortam var, önce Hüseyin sonra da senin bu konudaki topiclerin eminim ben dahil çok insana ön ayak oldu. 2 hafta içinde ben de kısmetse ekimimi HLC'de gerçekleştireceğim. Başka arkadaşların da faydalanması açısından aklımdakileri ve tavsiye istediğim Noktaları yazacağım;

Bu iş moral motivasyon işi, beklentiyi çok yüksek seviyede oluşturmadan görünümün iyileşeceğini aklına getirip insan kendini motive etmeli. Büyük beklenti hayal kırıklığı getirebilir. Ama sonuç sende olduğu gibi beklenti ötesi güzel de olabilir, bu da işin bonusu olur ;) 36 Yaşında olarak bakış açım budur.

Şimdi sorularıma gelelim, ilaç konusundaki yaklaşımlarımız da birbirine benziyor, ben de bitotin vs. Gibi vitaminlerin dışında hiçbir takviye kullanmayacağım.

1. Ekim olduktan sonraki ilk hafta nasıl uyudun? Kafanın Altını nasıl ve neyle destekledin?
2. Şampuan olarak ne kullanıyorsun?
3. Recinin tavsiye ettiği Termal suyu kullanmışmıydın?
4. Spor yapıyorsan eğer ne zaman spora dönüş yaptın?
5. Ekimden sonra ne sıklıkta Kafanı yıkadın?.
6. Donör alanın iyileşmesi için ekstra bir şey yaptın mı?

Aslında özelden yazacaktım ama birçok arkadaşımız da bu bilgilerden faydalanabilir. selamlar..

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 30 Ağustos 2015, 15:33:14 »
Liedholm bu işe cesaret etmemi sağlayan sensin. Düzgün yazıların, üslubun kişiliğinin karakterinin düzgünlünü ortaya koyuyor. DHdeki sac ekim konusunu yıllarca takip edip tek satır yazmamamın sebebi oradaki seviyedir. Burada güzel bir ortam var, önce Hüseyin sonra da senin bu konudaki topiclerin eminim ben dahil çok insana ön ayak oldu. 2 hafta içinde ben de kısmetse ekimimi HLC'de gerçekleştireceğim. Başka arkadaşların da faydalanması açısından aklımdakileri ve tavsiye istediğim Noktaları yazacağım;

Bu iş moral motivasyon işi, beklentiyi çok yüksek seviyede oluşturmadan görünümün iyileşeceğini aklına getirip insan kendini motive etmeli. Büyük beklenti hayal kırıklığı getirebilir. Ama sonuç sende olduğu gibi beklenti ötesi güzel de olabilir, bu da işin bonusu olur ;) 36 Yaşında olarak bakış açım budur.

Şimdi sorularıma gelelim, ilaç konusundaki yaklaşımlarımız da birbirine benziyor, ben de bitotin vs. Gibi vitaminlerin dışında hiçbir takviye kullanmayacağım.

1. Ekim olduktan sonraki ilk hafta nasıl uyudun? Kafanın Altını nasıl ve neyle destekledin?
2. Şampuan olarak ne kullanıyorsun?
3. Recinin tavsiye ettiği Termal suyu kullanmışmıydın?
4. Spor yapıyorsan eğer ne zaman spora dönüş yaptın?
5. Ekimden sonra ne sıklıkta Kafanı yıkadın?.
6. Donör alanın iyileşmesi için ekstra bir şey yaptın mı?

Aslında özelden yazacaktım ama birçok arkadaşımız da bu bilgilerden faydalanabilir. selamlar..

sağolun,yardımcı olduysam ne mutlu. yanıtlayım soruları;
1- ekim 3 gün sürdü,ekim günleri dahil 1 gün daha bandajlı kalıyo kafa yani benim toplamda 4 gün bandajlıydı ve rahat uyudum sıkıntı olmadı fakat ekimin tamamlanmasından 1 gün sonra bandajları çıkardılar ve takiben 3-4 gün boyunca uyumak çok zor oldu,donör bölgesinin kabukları filan yastığa sürttükçe çok rahatsız edici bir his oldu,stresde oluyo bandaj olmayınca zarar gelecek diye düşünüyo insan, yani ekim sonrası ilk hafta  3-4 gün geceleri sıkıntı yaşadığım kalkıp dolaştığım bir dönem oldu , ama ilk haftadan sonra herşey normale döndü.Normal yastıkta yattım, özel bi destek kullanmadım.
2.şampuan olarak sebamed every day'i önerdiler, ekimden sonra 1 ay onu kullandım daha sonra sıradan şampuanlar kullanmaya başladım.İhmal ediyorum, bir ara daha kaliteli bir şampuan alırım vichy dercos gibi bişey.
3.Termal su kullanmadım, hlc 3-4 gün kullanın diye serum fizyoloji suyu veriyo bi onu kullandım bide donör bölgeye bepanthol kullandım 1 hafta boyunca.
4.Spor yapıyordum daha önceden ama menisküsü yırttım koşu bandında ekimden 2 ay önce ve yaklaşık 8 -9 aydır spor yapmıyorum. Hem spor yapmamanın etkisi hem de kortizon ilacı veriyolar ekim olduğu günler, onların etkisiyle 10 kilo filan aldım, açıkcası iştahımın çok artmasında o kortizon haplarından şüpheleniyorum.Bu konuda tavsiyem ekimden sonra 1 ay sadece yürüyüş yapman spor olarak, çünkü kas gruplarını çalıştırmak istersen kafanın bolca ihtiyaç duyacağı kanlanmada azalmaya sebebiyet veriyosun araştırmalarıma göre.
5. Ekimden sonra kaçıncı gün yıkadım ilk ay hangi sıklıkla yıkadım inan hatırlamıyorum ama HLC de ekim sonunda bu tarz bilgileri içeren bir görüşme yapıyor doktorun, zaten kısa süre sonra herşeyi normal seyrinde yapmaya başlıyosun.
6.Ben sadece HLC önerisi üzerine 1 hafta bepanthol kullandım donör alana, çok hızlı iyileşiyo zaten o bölgeyle ilgili endişe yapmana gerek yok,10-12. günlerde de kabuklar tamamen dökülüyo, kötü görüntü oluşmuyo, kötü görüntü ekimden 20-25 gün sonra oluşmaya başlıyo,  kötü görüntüden kastım saçın seyrelmesi. Benim 4.ayın sonuna kadar kötü göründü hatta 5.ayın ilk haftası filanda kötü sayılırdı, daha sonra çok hızlı bir toparlama yapıyo saçlar, bana HLC tam olarak böyle demişti 5.ayın ortasından itibaren saçlar çıkmaya başlar.Dedikleri gibi yaşadım süreci.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 15:39:50 Gönderen: liedholm »

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 30 Ağustos 2015, 17:16:25 »
Ooo 10 kilo fazla olmus, simdi nasil oldu verebildinmi fazla kilolari?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 30 Ağustos 2015, 17:28:10 »
yok, hala duruyor :)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 30 Ağustos 2015, 19:22:03 »
Liedholm cok gecmis olsun, sac harika olmus.
Ilk gunden beri takip ediyorum, donanimhaberde ekime gitmeden yazdigin mesaji bile hatirliyorum.( forumun da yonlendirmesiyle, hlc ye gittim insallah pisman olmam seklinde)
Reci ile beraber yanilmuyorsam, martin basinda HLC ye gitmistik. O zaman ektirmeye karar vermistim, ama is yogunlu vs. gibi nednelerden oturu ertelemek zorunda kaldim.
Yakin zamanda is degistirecegim, ve yine en az 1 sene ertelemek zrunda kalacagim.
Sen ne is yapiyorsun, isyerinden izin alimi, is arkadaslarinin tutumu vs. gibi durumlar nasildi?

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 30 Ağustos 2015, 19:49:12 »
yok, hala duruyor :)
Ekim sonrasi tuzlu yemeyi tamamen birakmak faydali olur. Kortizon tuza karsi asiri duyarli. O da su tutuyor. Umarim ben en az hasarla atlatirim :)

Amonra

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 30 Ağustos 2015, 23:01:35 »
Liedholm keşke kortizon verdiklerini daha önceden duysaydim. Bende nasıl bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo aldım diye düşünüyordum. Bilseydim tuzu tamamen keserdim.ustelik tansiyon hastasıyım.

Amonra

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 30 Ağustos 2015, 23:07:43 »
Bu arada ekiminiz çok başarılı olmuş. HLC nin başarılı saç ekimi örneklerinden biri gerçekten. Güle güle kullanın sağlıkla 😊

Facebook Twitter Instagram