Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 142194 defa)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #210 : 31 Ağustos 2015, 14:11:40 »
Liedholm cok gecmis olsun, sac harika olmus.
Ilk gunden beri takip ediyorum, donanimhaberde ekime gitmeden yazdigin mesaji bile hatirliyorum.( forumun da yonlendirmesiyle, hlc ye gittim insallah pisman olmam seklinde)
Reci ile beraber yanilmuyorsam, martin basinda HLC ye gitmistik. O zaman ektirmeye karar vermistim, ama is yogunlu vs. gibi nednelerden oturu ertelemek zorunda kaldim.
Yakin zamanda is degistirecegim, ve yine en az 1 sene ertelemek zrunda kalacagim.
Sen ne is yapiyorsun, isyerinden izin alimi, is arkadaslarinin tutumu vs. gibi durumlar nasildi?
teşeşkkürler, ben havacılık sektöründeyim, rapor aldım ben rıdvan ege hastanesinden, 10 günde işe başlayacak kadar düzgün bi görüntü oluyo zaten, iş yerinde olumsuzluklardan çok çekiniyodum hatta bu gibi önyargılarla 1-2 yıl erteledim, büyük hata etmişim hem yorumlar olumlu hem de benim  rahatsız eden bir görüntüye elalem ne der diye katlandım uzun süre.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 31 Ağustos 2015, 14:12:21 »
Bu arada ekiminiz çok başarılı olmuş. HLC nin başarılı saç ekimi örneklerinden biri gerçekten. Güle güle kullanın sağlıkla 😊
teşekkürler, size de geçmiş olsun sonuç olumlu olur umarım

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 01 Eylül 2015, 22:21:22 »
Gün ışığında resim istiyoruz bunlar yanıltıcı bence  18 yaşındaki gibi olmuş  pek inandırıcı değil

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 01 Eylül 2015, 22:24:50 »
Gün ışığında resim istiyoruz bunlar yanıltıcı bence  18 yaşındaki gibi olmuş  pek inandırıcı değil
Duzgun bir sekilde hitap et oncelikle

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 02 Eylül 2015, 00:10:30 »
Adam gun isiginda 75 tane resim koydu hatta onuda gec sarı isikta bicogu biraz incelemenizi tavsiye ederim
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 00:13:45 Gönderen: poseidon »

Mustafa.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 02 Eylül 2015, 00:14:28 »
Maşallah nazar değmesin ekiminiz çok iyi olmuş gerçekten, güle güle kullanın.İnşallah ben de buna yakın bir sonuç alırım (:

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 02 Eylül 2015, 00:20:10 »
Adam gun isiginda 75 tane resim koydu hatta onuda gec sarı isikta bicogu biraz incelemenizi tavsiye ederim

2 sayfaya onceye gitmekten aciz bir arkadas yazan, duzgun bir dille istese yine kirmazdim ama edepli konusmak gerek. Ben hlcde ektirin demiyorum hlcde ekilmis bir sureci paylasiyorum, bunu unutmamak lazim:)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 02 Eylül 2015, 00:21:13 »
Maşallah nazar değmesin ekiminiz çok iyi olmuş gerçekten, güle güle kullanın.İnşallah ben de buna yakın bir sonuç alırım (:
Tesekkurler, insallah gonlunuzdeki gibi olur

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 02 Eylül 2015, 00:26:02 »
Burada insanlara bir faydamız olsun diye hem bilgi paylaşımı hem de süreçle ilgili sürekli fotoğraf koyarak, ektiren bir kişinin gün sayısına göre görsel olarak bilgilenmesini sağlıyoruz. İnsanların bunun için teşekkür etmesi gerekirken, bir de gelip böyle saçma sapan yorumlarla insana leke sürülmesi katlanılacak gibi değil..

İsim vermesek kırk tane özelden mesaj geliyor, versek ayrı dert..Arkadaş kimse gidin size burada ektirin demiyor ki, adam paylaşımını yapıyor, bir hayır işliyor. Forum olarak bu konuda biraz önlem alabilirsek sanırım iyi olacak..Reklam yapanlar zaten kendini belli ediyor, yorum yapmazsın olur biter.

Dilerim bu tür davranışlar bir daha özellikle paylaşım konusunda titiz davrananlara karşı yapılmaz.Bu kişiler zaten yardım etmek için burada olduğundan, düzgün bir üslupla kimsenin kafasında soru işareti kalmaması için istediğiniz fotoğrafı koyar. Sadece birazcık nezaket..
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 02 Eylül 2015, 00:31:10 »
Burada insanlara bir faydamız olsun diye hem bilgi paylaşımı hem de süreçle ilgili sürekli fotoğraf koyarak, ektiren bir kişinin gün sayısına göre görsel olarak bilgilenmesini sağlıyoruz. İnsanların bunun için teşekkür etmesi gerekirken, bir de gelip böyle saçma sapan yorumlarla insana leke sürülmesi katlanılacak gibi değil..

İsim vermesek kırk tane özelden mesaj geliyor, versek ayrı dert..Arkadaş kimse gidin size burada ektirin demiyor ki, adam paylaşımını yapıyor, bir hayır işliyor. Forum olarak bu konuda biraz önlem alabilirsek sanırım iyi olacak..Reklam yapanlar zaten kendini belli ediyor, yorum yapmazsın olur biter.

Dilerim bu tür davranışlar bir daha özellikle paylaşım konusunda titiz davrananlara karşı yapılmaz.Bu kişiler zaten yardım etmek için burada olduğundan, düzgün bir üslupla kimsenin kafasında soru işareti kalmaması için istediğiniz fotoğrafı koyar. Sadece birazcık nezaket..
Sagolun, biraz okuma yapsalar hem aradiklari bilgiyi bulacaklar hem de kimin ne amacla yazdigini cozecekler. Iyi geceler arkadaslar

Muzdarip

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 18 Eylül 2015, 16:56:49 »
Bana birisi sizi gösterse bunun saçları ekimdir diye yeminle inanmazdim hem çok doğal hem çok güzel gözüküyor tebrikler valla

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 18 Eylül 2015, 17:39:43 »
sitede gördüğüm en iyi sonuç ya, ekim olduğuna inanmam yani fotoları görmesem.. güle güle kullan saçlarını :)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 18 Eylül 2015, 19:46:44 »
@ muzdarip @runaway

Dün akşam annem saçlarımı ekimden sonra ilk kez gördü, sizin verdiğiniz tepkileri verdi, inanmıyo ekim değil başka bişi yaptın diyor :) hem çok doğal hem çok sık buldu, saçlarımı ekildiği hafta görmüştü annem 8. ayda bu tepkiyi verdirecek durumda oldu çok şükür

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 18 Eylül 2015, 19:59:35 »
Liedholm hocam, müsait zamanda yeni fotoğraf ekler misiniz, keyfimiz yerine gelsin, umutlarımız yeşersin :)
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 19 Eylül 2015, 01:11:58 »
Hocam nazarımız değmesin katalog çekimi gibi oldu senin saçlar, darısı başımıza  8)

Facebook Twitter Instagram