Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 142124 defa)

serkan1299

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #226 : 19 Eylül 2015, 15:05:14 »
Sizinle yuz yuze gorusme sansimi

z var mi hlc yi ciddi ciddi dusunenlerdenim

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 21 Eylül 2015, 00:09:08 »
Sizinle yuz yuze gorusme sansimi

z var mi hlc yi ciddi ciddi dusunenlerdenim
iyiakşamlar, ne yazık ki böyle bir fikrim yok, yaşadığım süreci detayıyla paylaştım, akıllara gelecek hemen hemen her soruyuda konuda yanıtladım, sorulmamış, merak ettiğiniz soru varsa yanıtlamaya çalışırım ama ne telefon ne görüşme düşünmüyorum, bikaç arkdaşla telde görüştüm ama reklama dönüşecek bu gidişle, o nedenle burdan sorulmamış sorular varsa yanıtlayım herkes faydalansın. 

Zeyer-35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 21 Eylül 2015, 00:25:36 »
Liedholm öncelikle yeni saçların hayırlı olsun sorum şu bende 52.gündeyim şu an için şok dökülmeden kurtulan birkaç saç teli dışında deriden ayva tüyü şeklinde küçük tüycükler görüyorum bunun dışında sakalların ilk çıktığı haliyle düşünün küçük küçük siyah kıllar çıkıyor ve bunlar hiç uzamıyor nedenini anlayamadım sendeki kıl çıkışları nasıl oldu benimkine benzer bir durum yaşadın mı ?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 21 Eylül 2015, 00:52:49 »
8 aydan bikac gun fazla oldu

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 21 Eylül 2015, 00:55:12 »
Liedholm öncelikle yeni saçların hayırlı olsun sorum şu bende 52.gündeyim şu an için şok dökülmeden kurtulan birkaç saç teli dışında deriden ayva tüyü şeklinde küçük tüycükler görüyorum bunun dışında sakalların ilk çıktığı haliyle düşünün küçük küçük siyah kıllar çıkıyor ve bunlar hiç uzamıyor nedenini anlayamadım sendeki kıl çıkışları nasıl oldu benimkine benzer bir durum yaşadın mı ?

SelamlAr, kucuk kucuk cikislar sanirim 4. Ayda baslamisti bende. Ayni sekilde uzadigini ve nasil cogaldigini 5. Ayin ortasina kadar anlayamadim, 5.-6. Aylari beklemek lazim oldugunu dusunuyorum

Zeyer-35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #231 : 21 Eylül 2015, 01:07:41 »
Yüreğimize su serptin Liedholm yanıtın için çok teşekkür ederim 8 aylık resimlerin çok ciks çıkmış 10 üzerinden 11 veriyorum Barcelona misali :D

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 01 Ekim 2015, 13:02:43 »
8.5 ay, foto kaliteleri biraz düşük oldu sanırım, telle çekiyorum.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 01 Ekim 2015, 18:14:53 »
10 numara olmus hocam. Güle güle tara. Darisi basimiza

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 01 Ekim 2015, 18:51:20 »
Maşallah, saçların çıkması için beklediğimiz stresli zamanlarda baktıkça moral depoladığım saçlar..

İnşallah bizlerin de buna yakın olur ve hep beraber bu sıkıntıdan kurtuluruz.. :)

• Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 03 Ekim 2015, 14:32:09 »
Liedholm, saclarinin masallahi var bencede cok güzel gözüküyor. Tabi senin sac ve ten renginde bayagi bir uyumlu o yüzden sonuc daha da iyi gözüküyor. Senden 2 ricam var :) saclarini dikerek isik altinda bir foto paylasirmisin, ikincisi ise saclari islatip tepe bölgesinin isik altinda fotosunu paylasirmisin? Biliyorum hic ektirmemis kisilerde bile saclari islatip isik altinda foto cektirmek saclari seyrek gösterir, ama yinede ekim sikligini anlamamiz acisindan islak foto paylasmanin oldukca yararli olacagini düsünüyorum. Ayrica ekim senin ekim alani 100cm2 civari ve ön 3 cm lik sac cizgisine oldukca sik ekim yapilmis. Sana cm2 bölgelere kac greft ekildigi söylendi mi? Tekrardan sagolasin ve gecmis olsun.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 03 Ekim 2015, 15:36:23 »
Liedholm, saclarinin masallahi var bencede cok güzel gözüküyor. Tabi senin sac ve ten renginde bayagi bir uyumlu o yüzden sonuc daha da iyi gözüküyor. Senden 2 ricam var :) saclarini dikerek isik altinda bir foto paylasirmisin, ikincisi ise saclari islatip tepe bölgesinin isik altinda fotosunu paylasirmisin? Biliyorum hic ektirmemis kisilerde bile saclari islatip isik altinda foto cektirmek saclari seyrek gösterir, ama yinede ekim sikligini anlamamiz acisindan islak foto paylasmanin oldukca yararli olacagini düsünüyorum. Ayrica ekim senin ekim alani 100cm2 civari ve ön 3 cm lik sac cizgisine oldukca sik ekim yapilmis. Sana cm2 bölgelere kac greft ekildigi söylendi mi? Tekrardan sagolasin ve gecmis olsun.
ilk resmi hem sarı hem de beyaz ışık aynı anda açıkken kuru saçla çektim şimdi, son ikide aynı ışıkta ve  camın önünde çektim gün ışığında ıslak saçla

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 03 Ekim 2015, 15:37:13 »
bu da gün ışığında tepeden

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 03 Ekim 2015, 15:38:51 »
kaç cm2lik alana ekim gibi teknik detayları ya hatırlamıyorum ya da söylemediler, 3300 greft ekildi ön alana.

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 03 Ekim 2015, 20:35:05 »
Paylasimlarin icin cok tesekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram