Gönderen Konu: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen  (Okunma sayısı 30985 defa)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen
« Yanıtla #61 : 30 Aralık 2018, 14:08:03 »
Donörden bir 3800 daha çıkar ve bana mısın bile demez. :)
Eywallah kardeşim ekimin sonucuna göre ikinci Ekim kararımı verecem

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 30 Aralık 2018, 14:08:59 »
ekilen saçlar 6...7 aya kadar diğer saçlar gibi hızlı uzanıyor sıkıntı yok zamanla duzelir
Insh dediğin gibi olur kardeşim bazı arkadaşlar yağ filan sürüyor saça sizce yararı oluyormu?

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 30 Aralık 2018, 14:22:42 »
Konuyu ilk açarkenki üçüncü fotoğrafa bakarak epey bir gelişim olmuş yani nerdeyse şu aşamada kellikten kurtulmuşsunuz.
Benim dikkatimi çeken çizginin aşağısındaki kendi saçlarınız tüy tüy alın bölgesindeki estetiği bozuyor ,bence onları jilet ile alınız 😃

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 30 Aralık 2018, 15:47:48 »
Konuyu ilk açarkenki üçüncü fotoğrafa bakarak epey bir gelişim olmuş yani nerdeyse şu aşamada kellikten kurtulmuşsunuz.
Benim dikkatimi çeken çizginin aşağısındaki kendi saçlarınız tüy tüy alın bölgesindeki estetiği bozuyor ,bence onları jilet ile alınız 😃

Şimdilik okadar rahatsiz etmiyor beni gerçekten ekimin ilk haftalari hep jiletle alıyordum fazlada dokunmadım sonra.

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 02 Ocak 2019, 21:39:52 »
Benim konuya yorum atınca senin konuyu keşfettim ve şunu diyebilirim gördüklerime göre, saç kaliten ve mevcut saçlarından dolayı senin ekim bu sayfadaki en güzel sonuçlarda yer alacağını alamet ediyor. Gerçekten ve en içten samimiyetliğimle şunu diyebilirim şimdiden sonucun mükemmel ötesi. InşaAllah istediğin sonucu elde edebilirsin

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 02 Ocak 2019, 23:07:36 »
Insh dediğin gibi olur kardeşim bazı arkadaşlar yağ filan sürüyor saça sizce yararı oluyormu?
hocam ben yağ tavsiye etmem gözenekleri kapatır zarar verir... ben ısırgan otu kullanıyorum saçlara canlılık veriyor dht azaltıcı etkiside varmış istiyorsanız sizde deneyin

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 03 Ocak 2019, 01:57:15 »
Benim konuya yorum atınca senin konuyu keşfettim ve şunu diyebilirim gördüklerime göre, saç kaliten ve mevcut saçlarından dolayı senin ekim bu sayfadaki en güzel sonuçlarda yer alacağını alamet ediyor. Gerçekten ve en içten samimiyetliğimle şunu diyebilirim şimdiden sonucun mükemmel ötesi. InşaAllah istediğin sonucu elde edebilirsin

Insh kardeşim cümlemizin ekimi insh tutar ve yüzümüzü güldürür Allah verdiğimiz emekleri. İnsh boşa çıkarmaz sabırla bekliyoruz 8 gün sonra 4 ay olacak asıl değişim 4 ve 6 ay arası  oluyor iki aya ak koyun kara koyun belli olur bakalım senin sonucta insh  Hatayli abi gibi olursa ikinci ekimi mi. İlerde. Belki orda yaptırırım.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 03 Ocak 2019, 01:58:35 »
hocam ben yağ tavsiye etmem gözenekleri kapatır zarar verir... ben ısırgan otu kullanıyorum saçlara canlılık veriyor dht azaltıcı etkiside varmış istiyorsanız sizde deneyin
Kaynatıp suyuylami duruluyorsun hocam?
Elma sirkesi nasıl iyi gelirmi saça?

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 03 Ocak 2019, 02:00:03 »
ekilen saçlar 6...7 aya kadar diğer saçlar gibi hızlı uzanıyor sıkıntı yok zamanla duzelir
Insh dediğin gibi olur hocam.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 09 Ocak 2019, 02:35:02 »
Arkadaşlar  saçlar büyük oranda ne zaman tam çıkmaya başlar işte şu ay diyebileceğimiz bi ay varmi benim 4 ay oldu nerdeyse daha pek öyle. Aman aman diyebilecegim bi çıkış. Yok. 1.aydada pek birsey değişeceğini düşünmüyorum 1 seneye kadar gelişimi var ama belli bi süre sonra çıkışlar artık olmuyor saçlar genel anlamda kaçıncı ayda çıkmaya başlar ve kaçıncı aya kadar çıkış olur.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 09 Ocak 2019, 03:53:14 »
bu süreden sonra ufak ufak çıkışlar baslar elinizi gezdirdiginizde saçlar batmiyormu

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 09 Ocak 2019, 04:35:16 »
bu süreden sonra ufak ufak çıkışlar baslar elinizi gezdirdiginizde saçlar batmiyormu
Ufak ufak batmalar oluyor onun dışında pek birsey yok

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #73 : 09 Ocak 2019, 10:39:41 »
Batmalar can yakıyormu? Ufak batmalar demişsiniz nasıl bir his acaba?

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 09 Ocak 2019, 14:22:17 »
Yok yakmıyor sadece ufak ufak sert saçlar var

Facebook Twitter Instagram