Gönderen Konu: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen  (Okunma sayısı 31074 defa)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen
« Yanıtla #91 : 15 Ocak 2019, 18:19:35 »
4 ay için bence güzel gelişme özellikle tepede baya çıkış olmuş gibi sen ne düşünüyorsun?

Evet bencede gelişme var ama daha tam istediğim gibi değil aralarda hala çok boşluk var oralarda dolarsa umduğum gibi bi sonuç olur umarım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 15 Ocak 2019, 18:29:16 »
4 ayda zaten saç ekimi istenilen sonuca gelmez çok kısa ve çıkışların ilk başladığı zamanlar

Bu süreç zarfında gelişim değerlendirilir istenilen sonuç değil seninde gelişimin gayet güzel .
Global Moderator

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 15 Ocak 2019, 19:15:17 »
4 ayda zaten saç ekimi istenilen sonuca gelmez çok kısa ve çıkışların ilk başladığı zamanlar

Bu süreç zarfında gelişim değerlendirilir istenilen sonuç değil seninde gelişimin gayet güzel .

Sağol başkan aynen insh önümde daha 2 ay var umarım Bu süre zarfında çok Çıkış olur çıkanlarda kalinlasip form alır

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 16 Ocak 2019, 01:04:33 »
Baskan benim saclar cok gücsüz pek uzamiyor vitamin eksikliginden olabilirmi eskiden 1ayda orman olurdu simdi 3 ay gecmesi lazim acaba neden olabilir

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 02 Şubat 2019, 02:20:37 »
Sakal ekiminden memnun olan arkadaslar varmi Forumda benim sacimin ve sakalimin rengi farkli sakal kizil renktte cikiyor ilerde sakaldan takviye alsam donor bölgeyi fazla hirpalamamak icin sizce estetik dururmu sakal yönünden hic skintim Yok massallah epilasyondan da kurtulurum  bide:)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 08 Şubat 2019, 18:45:42 »
Bugün tam 5 ay oldu arkadaşlar kaldı 1 ay insh  umarım daha çıkışlar olur ve beni mutlu eder kuru saçta yanlardan da çalinca biraz kapaticilik oluyor ama daha tam istediğim gibi olmadı.
Yandan çekilmiş bi fotoyuda paylaşıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 08 Şubat 2019, 18:48:23 »
5 ay da gayet güzel bir sonuç maşallah diyelim
Global Moderator

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 08 Şubat 2019, 19:52:41 »
5 aya gore gayet guzel şu hali bile iyi  2 ay daha cikis olur sonra form alir bu sac cok daha iyi olucaktir

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 08 Şubat 2019, 23:23:29 »
5 aya gore gayet guzel şu hali bile iyi  2 ay daha cikis olur sonra form alir bu sac cok daha iyi olucaktir
Insh kardeşim çektiğimiz çilelelere değer saç bi erkek için bambaşka birsey özgüven kaybi aralarında en tecrübe ettiğim his oldu dökülmeden beri

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 08 Şubat 2019, 23:26:00 »
Insh kardeşim çektiğimiz çilelelere değer saç bi erkek için bambaşka birsey özgüven kaybi aralarında en tecrübe ettiğim his oldu dökülmeden beri
aynen saç demek özgüven demek olur allahin izniyle daha da güzel

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 08 Şubat 2019, 23:29:51 »
5 ay da gayet güzel bir sonuç maşallah diyelim

Teşekkürler başkan dört gözle bekliyoruz walla sonucun tamamlanmasıni ölüp kalmassam 1 seneye kadar aylık foto paylaşcam arkadaşlar tecrübe etsin diye bakıyorum öyle Adam ilk 3 ay düzenli bilgiler fotolar paylaşmış ne hikmetse birden kesmiş daha aktiv olmasına rağmen ve doğru bulmuyorum sonuçta insanlar sonuçlara bakarak karar veriyor ve bi konuyu yarim burakmak hiç etik değil zor değil her ay 1 foto paylaşmak.

Bide bi sorum olacakti saça kına yakmak iyi gelirmi İnt ten okudum saça faydası var yazıyor ama emin olamadım deneyen tecrübe eden vardır belki?

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 09 Şubat 2019, 00:18:43 »
Bugün tam 5 ay oldu arkadaşlar kaldı 1 ay insh  umarım daha çıkışlar olur ve beni mutlu eder kuru saçta yanlardan da çalinca biraz kapaticilik oluyor ama daha tam istediğim gibi olmadı.
Yandan çekilmiş bi fotoyuda paylaşıyorum

Kardeşim yanlış anlama mesajını okuyunca beni bir gülmek tuttu  :) senin gibi saçı olupta bu kadar saç çıkışı olan nadir adamlardan biri olmuşsun.kolay değil sıklaştırma ekimi yapılmış sana ve gerçekten çok iyi çıkmış şu ana kadar saçlar yani halen saç çıkmasını istemeni anlıyorum ama şu gelinen duruma yatıp kalkıp dua etmelisin gerçekten saçların harika bir duruma gelmiş.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 09 Şubat 2019, 00:44:38 »
expan kardeşim ben de tam anlamadım.hani son fotolarda orman gibi bir kafaya sahipsin.farklı açılardan çekmediğin için midir bilmiyorum ama,şu anki hali milletin 12 ay bekleyip bulamadıkları sonuçlar.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 09 Şubat 2019, 01:31:11 »
expan kardeşim ben de tam anlamadım.hani son fotolarda orman gibi bir kafaya sahipsin.farklı açılardan çekmediğin için midir bilmiyorum ama,şu anki hali milletin 12 ay bekleyip bulamadıkları sonuçlar.

Sağol kardeşim saçlar kuru olunca kapaticilik daha fazla oluyor yağlı saçta daha seyrek duruyor buda senin için önden daha seyreklikler var

Facebook Twitter Instagram