Saç Ekimi Sonuçları
Ben de egzamayla 6 yıl uğraştım. Gittiğim doktorlar kortizonlu ilacı dayamıştı daha kötü yaptı o ilaçlar. Sonra bi gün annem tv de bir doktor izlemiş dr şehin sıtkı istanbul on klinik. Kadının kullandığı ilaç neydi biliyor musun , çamur ve bir solisyon . Çamurla olur mu ya diyip güldüm geçtim annem ısrar etti bi git ne kaybın olacak diye. Gittik baktı tenime 3 ay kullan diye bu çamuru ve kendi hazırladığı solisyonu verdi. Çamur israil lut gölünden geliyor. Pahalı bir tedaviydi ama 3 ay sonunda tamamen iyileştim. 10 yıldır nüksetmiyor. geçenlerde hafif tenim alevlendi doktorun numarasını bulup aradım 1000 tl ücret dedi yuh dedim Bu çamuru baska doktorlar da tedavide kullanıyor. İnternetten arastırabilirsin. Kesin çözüm. Eğer tavsiyemi dinleyip uygularsan bana gelişmeleri yazmanı rica ederim. Geçmiş olsun.
hayırlı olsun çok güzel olmuş zaman ne çabuk akıp geçiyor valla daha dün ektirdik gibi bugun 8. aylar oldu
Hocam sonucunuz gayet iyi ,hayırlı olsun.Benim merak ettiğim, 1.aydan sonra hangi şampuanları kullandığınız.
Maşallah çok güzel sonuç
Alıntı yapılan: fernando - 09 Mayıs 2019, 14:11:27 Hocam sonucunuz gayet iyi ,hayırlı olsun.Benim merak ettiğim, 1.aydan sonra hangi şampuanları kullandığınız.İlk bir ay hocanın verdiği sebamed şampuani kullandım bende egzama olduğu için aşırı kepeklenme yaptı bıraktım sonra prozinc mora geçtim onuda yakında bırakıp prozinc plus kullanmaya başlıcam bendeki ana sorun egzamadan geliyor yoksa hangi şampuani kullanırsan kullan pek bi fark yaratmaz sen yinede doğal sampuanlara yönel en iyisi içinde en az kimyasal olanlardan
Hocam saç uzunluğu kaç cm şuan