Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019  (Okunma sayısı 28974 defa)

Aussie82

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019
« Yanıtla #136 : 11 Şubat 2020, 16:17:22 »

Sürecin gerçekten erken. Şimdilik durum kötü gözüküyor ama umut var. 220ye kadar sabret 220de ne olup ne olmadığı ortaya çıkar. Ondan sonra da hala olmamışsa “yok kardeş daha çıkış olur” diyenlere de Güler geçersin 220den sonra anca kalınlaşma görürsün

Dostum oncellikle yorumlarin icin tesekkur ederim, son paylastigim 165.Gun’den beri acikcasi pek bir gozle gorulur bir fark yok, 10 gun oldu, o kadar kisa bir sure icerisinde de beklemiyordum acikcasi, ama 180.gunde tekrardan paylasacagim, umarim az da olsa gelismeleri goruruz hepberaber.

Yorumlarina kismen katilsam da Koray hocanin ‘8.aydan sonra senin cikislarin olacak’ sozune guveniyorum, daha onceki konularda ‘newyorklukel’ isimli arkadasimizda benden bugun ki sureci biraz ileride olsa da 8.aydan sonra ciddi cikislari olmustu, umarim onun sureci gibi ilerliyordur. Cok selamlar
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2020, 16:24:22 Gönderen: Aussie82 »

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #137 : 11 Şubat 2020, 18:40:00 »
Dostum oncellikle yorumlarin icin tesekkur ederim, son paylastigim 165.Gun’den beri acikcasi pek bir gozle gorulur bir fark yok, 10 gun oldu, o kadar kisa bir sure icerisinde de beklemiyordum acikcasi, ama 180.gunde tekrardan paylasacagim, umarim az da olsa gelismeleri goruruz hepberaber.

Yorumlarina kismen katilsam da Koray hocanin ‘8.aydan sonra senin cikislarin olacak’ sozune guveniyorum, daha onceki konularda ‘newyorklukel’ isimli arkadasimizda benden bugun ki sureci biraz ileride olsa da 8.aydan sonra ciddi cikislari olmustu, umarim onun sureci gibi ilerliyordur. Cok selamlar

Aleyküm selam. O arkadaşın saçları uzadığı için boşluğu kamufle etmiş  sen de 3-4 ay uzatırsan hatrı sayılır ölçüde kapanacaktır başka geç çıkan ekim örneği biliyor musun?

Bekleyelim görelim inşallah güzel bir sonuç alırsın olmazsa da ücretsiz revizyon yaparlar zaten donörün de çok güzel görünüyordu.. donörün de resmini atarsan bir dahaki paylaşım faydalı olur son hali ne kadar toplamış görürüz

Hallolmayacak bir açıklığın yok neler hissediyorsun bilemiyorum ama bir şekilde kurtulacaksın bu dertten. Belki bir mühlet daha sabredeceksin bir daha ytacaksın masaya belki de ama sonu güzel bitecek inşallah yanındayız yanlız değilsin

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #138 : 16 Şubat 2020, 10:32:55 »
Aleyküm selam. O arkadaşın saçları uzadığı için boşluğu kamufle etmiş  sen de 3-4 ay uzatırsan hatrı sayılır ölçüde kapanacaktır başka geç çıkan ekim örneği biliyor musun?

Bekleyelim görelim inşallah güzel bir sonuç alırsın olmazsa da ücretsiz revizyon yaparlar zaten donörün de çok güzel görünüyordu.. donörün de resmini atarsan bir dahaki paylaşım faydalı olur son hali ne kadar toplamış görürüz

Hallolmayacak bir açıklığın yok neler hissediyorsun bilemiyorum ama bir şekilde kurtulacaksın bu dertten. Belki bir mühlet daha sabredeceksin bir daha ytacaksın masaya belki de ama sonu güzel bitecek inşallah yanındayız yanlız değilsin

Kazim dostum guzel dileklerin icin tesekkur ederim, bende bu surecin zorda olsa sabirla guzel bitecegine inaniyorum.

Newyorklukel arkadasimizin disinda acikcasi forumda gec cikis olan bir Asmed ekimine rastlamadim, umarim ilklerden oluruz :)

Revizyon konusunda da genel bir yorum yapmam gerekirse, Asmed veya diger kliniklerden bagimsiz olarak bir kurumun bir ekimde basarisiz olduktan sonra revizyon teklif etmesi bana pek inandirici gelmiyor. Ilk denemede basariz olan bir yer revizyonda neyi baz alarak basariyi taahut eder onu da bilmiyorum ve inanmiyorum acikcasi.

Bu olasiliklari zaten su asamada hic dusunmuyorum fakat genel olarak revizyonlara bakis acim bu sekilde.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2020, 11:55:45 Gönderen: Aussie82 »

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 16 Şubat 2020, 11:19:59 »
Tesekkurler bold dostum, 1 haftada cirkin ordek kivamina geldik sukur :)

Benim uzun seneler Minoxidil kullanmamdan oturu ozellikle kendi kalan saclarimi koruma altina almak icin tavsiye edildi.
[/quote

Hocam yorunlarinizi okudumda bir arkadaş Koray hoca propecia dışında bir şey önerdimi demiş ve siz hayır demişsiniz ama rogainde önermiş size şaşırdım açıkçası Koray hocanın minoxil onermesine sivilce var diye ara vermissiniz tekrar düşünüyorsunuz sanırım ama burda Koray hoca söyledi diye bir tek kişi minoxu kotulememis kullanma dememiş zaten koray hocada ekim yapmissin bence kullanma gibi şeyler söylememiş şaşırdım neden Koray hoca söyledi diyemi acaba burda hocayi dinlemek lazimmi acaba ekimleri çok iyi diyemi size söylemiyorum tabi bunu okadar yorum okudumki ama burda Koray hoca önerdi diye bir tane minoxla ilgi li yorum görmedim diğer doktorlar doktor değil asıl uzman olanlar bile onerirken kötü bakıldı ama Koray hoca önerdi diye hiç bir yorum yok çünkü ekimleri çok iyi olduğu için başka bir açıklaması yok sanırım var olanları korumak için söylüyorsunuz önerdi diye birakmamaniz getektigini de soylemistir muhtemelen propecia da aynı sekil tabi burda minoxu kesinlikle kotulemiyorum minoxa tepki verenlerin neden Burda da yorumlamadiklarini merak ettigim için söyledim.

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #140 : 16 Şubat 2020, 11:39:57 »
Tesekkurler bold dostum, 1 haftada cirkin ordek kivamina geldik sukur :)

Benim uzun seneler Minoxidil kullanmamdan oturu ozellikle kendi kalan saclarimi koruma altina almak icin tavsiye edildi.
[/quote

Hocam yorunlarinizi okudumda bir arkadaş Koray hoca propecia dışında bir şey önerdimi demiş ve siz hayır demişsiniz ama rogainde önermiş size şaşırdım açıkçası Koray hocanın minoxil onermesine sivilce var diye ara vermissiniz tekrar düşünüyorsunuz sanırım ama burda Koray hoca söyledi diye bir tek kişi minoxu kotulememis kullanma dememiş zaten koray hocada ekim yapmissin bence kullanma gibi şeyler söylememiş şaşırdım neden Koray hoca söyledi diyemi acaba burda hocayi dinlemek lazimmi acaba ekimleri çok iyi diyemi size söylemiyorum tabi bunu okadar yorum okudumki ama burda Koray hoca önerdi diye bir tane minoxla ilgi li yorum görmedim diğer doktorlar doktor değil asıl uzman olanlar bile onerirken kötü bakıldı ama Koray hoca önerdi diye hiç bir yorum yok çünkü ekimleri çok iyi olduğu için başka bir açıklaması yok sanırım var olanları korumak için söylüyorsunuz önerdi diye birakmamaniz getektigini de soylemistir muhtemelen propecia da aynı sekil tabi burda minoxu kesinlikle kotulemiyorum minoxa tepki verenlerin neden Burda da yorumlamadiklarini merak ettigim için söyledim.

Beysev selam, yorumlarindan tam olarak kimi hedef aldigini pek anlayamiyorum fakat benim minoxidil tavsiye edilmem ile ilgili yorumumu hemen ekimden 1 ay sonra yaptim. Koray hoca bunu uygun gordu ve o zaman diliminden itibaren kullanmaya devam ediyorum.

Acikcasi bahsettigin kisiler, yorumlar vs. ile ilgili yazdiklarinin konumla da alakali oldugunu dusunmuyorum. Ama boyle bir dusunceni forumda baska bir bolumde konu acarak tartisip elestirebilirsin.

Selamlar

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 16 Şubat 2020, 11:58:31 »
Beysev selam, yorumlarindan tam olarak kimi hedef aldigini pek anlayamiyorum fakat benim minoxidil tavsiye edilmem ile ilgili yorumumu hemen ekimden 1 ay sonra yaptim. Koray hoca bunu uygun gordu ve o zaman diliminden itibaren kullanmaya devam ediyorum.

Acikcasi bahsettigin kisiler, yorumlar vs. ile ilgili yazdiklarinin konumla da alakali oldugunu dusunmuyorum. Ama boyle bir dusunceni forumda baska bir bolumde konu acarak tartisip elestirebilirsin.

Selamlar
Kusura bakmayın haklisiniz alakası yok ama ilk söylediğiniz le ilgili aynen 1 ay sonra söylediniz ama ocağın sonunda propecia dışında birsey onermedi gerek duymadığını söylediniz o yüzden söylemek istedim .

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #142 : 16 Şubat 2020, 12:21:30 »
Kusura bakmayın haklisiniz alakası yok ama ilk söylediğiniz le ilgili aynen 1 ay sonra söylediniz ama ocağın sonunda propecia dışında birsey onermedi gerek duymadığını söylediniz o yüzden söylemek istedim .

Onemli degil Beysev dostum. Ben o soruya, soruyu soran arkadasin ‘biotin, saw palmetto vs’ gibi agizdan alinan destekleyicileri sordugunu bilerek cevap vermistim. Boyle sorular geldigi zaman konumun detayli okundugunu dusunerek cevapliyorum. Selamlar

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 16 Şubat 2020, 12:36:48 »
Onemli degil Beysev dostum. Ben o soruya, soruyu soran arkadasin ‘biotin, saw palmetto vs’ gibi agizdan alinan destekleyicileri sordugunu bilerek cevap vermistim. Boyle sorular geldigi zaman konumun detayli okundugunu dusunerek cevapliyorum. Selamlar

Bu arada acikliginiz sadece  ön kısım sanırım sonucunuz umarım çok iyi olur ki öyle düşünüyorum en kotu sunu düşünseniz bile Koray hoca yari yolda bırakmaz diye düşünüyorum kısacası bence  saçlarınız iyi bir sıklıkta olacak inşallah.

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #144 : 16 Şubat 2020, 12:42:09 »
Bu arada acikliginiz sadece  ön kısım sanırım sonucunuz umarım çok iyi olur ki öyle düşünüyorum en kotu sunu düşünseniz bile Koray hoca yari yolda bırakmaz diye düşünüyorum kısacası bence  saçlarınız iyi bir sıklıkta olacak inşallah.

Sagol guzel dileklerin icin Beysev dostum, umarim onumuzdeki 2-3 ayda istedigimiz sonuca ulasiriz.

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #145 : 16 Şubat 2020, 15:55:14 »
180.Gun

Koca 6 ayi doldurduk..

Onceki paylasimlarimda belirttigim gibi 150.gun resimlerimi Koray hoca ya gondermistim ve yorumu benim folekullerlerimin uzun olduğundan ötürü daha geç (8.Aydan sonra) cikacagi idi. Bu tespit ve yorumu endiselerimi bu surecte rafa kaldirmisti ve o gunden itibaren surecle ilgili pozitif dusuncelerim devam ediyor.

Son paylasimim uzerinden 15 gun gecti, bu surecte cikan saclarin (cok az sayida olsada) ve ekim bolgesindeki kendi saclarimin kalinlastigini gozlemleyebiliyorum. Aralarda da az da olsa yeni sac cikislari gorebiliyorum,

Koray hocanin yorumu dogrultusunda bu cikislari 6-8 ay arasi daha fazla gorecegimi dusunuyorum. Umuyorum hersey cok guzel olur.

Asagida 165 ve 180.Gun fotograflarini bulabilirsiniz.

Bir sonraki paylasimimi eger buyuk gelismeler olmaz ise 210.gunde yapacagim.

Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #146 : 16 Şubat 2020, 15:56:13 »
Acik Hava

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 16 Şubat 2020, 16:34:02 »
Önceki haline göre biraz daha geliş miş gibi geldi saçlar süreç yavaş bakalım zamanla inşallah
Global Moderator

Takibetakip

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 16 Şubat 2020, 18:53:23 »
165-180 arası  gelişme var + olarak sivilceler yada kırmızılıklar birden yok olacak kadar belirginsizleşmiş.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 16 Şubat 2020, 20:41:29 »
Aussie merhaba,

Koray Hocani senin uzun folekullere sahip oldugunu soyledi dedin. Bu konuyu biraz acman mumkun mu? Uzun folekul ne demek? Ne gibi avantajlari, dezavantajlari var(mis)? Please elaborate 😊
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2020, 22:32:28 Gönderen: Kaya »

Facebook Twitter Instagram