Aleyküm selam. O arkadaşın saçları uzadığı için boşluğu kamufle etmiş sen de 3-4 ay uzatırsan hatrı sayılır ölçüde kapanacaktır başka geç çıkan ekim örneği biliyor musun?
Bekleyelim görelim inşallah güzel bir sonuç alırsın olmazsa da ücretsiz revizyon yaparlar zaten donörün de çok güzel görünüyordu.. donörün de resmini atarsan bir dahaki paylaşım faydalı olur son hali ne kadar toplamış görürüz
Hallolmayacak bir açıklığın yok neler hissediyorsun bilemiyorum ama bir şekilde kurtulacaksın bu dertten. Belki bir mühlet daha sabredeceksin bir daha ytacaksın masaya belki de ama sonu güzel bitecek inşallah yanındayız yanlız değilsin
Kazim dostum guzel dileklerin icin tesekkur ederim, bende bu surecin zorda olsa sabirla guzel bitecegine inaniyorum.
Newyorklukel arkadasimizin disinda acikcasi forumda gec cikis olan bir Asmed ekimine rastlamadim, umarim ilklerden oluruz

Revizyon konusunda da genel bir yorum yapmam gerekirse, Asmed veya diger kliniklerden bagimsiz olarak bir kurumun bir ekimde basarisiz olduktan sonra revizyon teklif etmesi bana pek inandirici gelmiyor. Ilk denemede basariz olan bir yer revizyonda neyi baz alarak basariyi taahut eder onu da bilmiyorum ve inanmiyorum acikcasi.
Bu olasiliklari zaten su asamada hic dusunmuyorum fakat genel olarak revizyonlara bakis acim bu sekilde.