Gönderen Konu: Saç çıkaran tarak  (Okunma sayısı 10534 defa)

kerimov

• Sr. Member
Ynt: Saç çıkaran tarak
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2019, 17:30:58 »
Dermaroller olarak aratırsan forumda ilgili konulara ulaşabilirsin

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2019, 18:48:44 »
Bu tarak değil Dermaroller. Ucunda minik iğneler var. Saç derisine ufak delikler açarak kanda ki yararlı patojenleri aktive eder. Onarıcı görevi olan patojenler hem yararları iyleştirir hemden saç köklerini onarırlar. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Bende kullanacam.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2019, 19:03:09 »
Teşekkürler, bana da mantikli geldi bu urun.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2019, 17:53:23 »
keloğlanın mucizevi saç çıkaran tarağı  ;D iyiymiş.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2019, 12:28:07 »
keloğlanın mucizevi saç çıkaran tarağı  ;D iyiymiş.
Aynen komik oldu ama öğrenecez terimleri yavaş yavaş 😁

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2019, 13:35:58 »
dermaroller yıllardır bilinen bir şey fakat mavi serum solüsyon benzeri şeyler toplumda yaygınlaştıkça beraberinde bu dermarollerda çok bilinir ve kullanılır hale geldi çünkü bu solüsyonları dermaroller ile birlikte kullanmayı öneriyor satıcılar ve sanırım adınada saç çıkaran tarak diyorlar.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2019, 09:46:56 »
Ben saç ekimi öncesi donör bölgeyi güçlendirmek ve mümkün olduğu kadar üst ve tepe bölgelerini güçlendirmek istiyorum. Finasterid ve biotin kullanıyorum. Bunlara ek olarak dermaroller kullanılabilir mi? Marka ve iğne ölçüsü olarak hangisini almak lazım? Solüsyon vs. bu konuda önerisi olan var mı?

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2019, 22:33:55 »
Saç için sanırım 0.5 ve 0.75 mm kalınlığındaki dermaroller kullanılıyo. Daha kalın ölçülerde ise uzman kullanımına uygundur yazıyo.
Daha önce 0.75 lik olandan kullanmıştım kanatıyor ve acıyordu dayanamıyodum. Ama ama sanırım zaten kanaması gerekiyor.
Yıllar sonra 0,5 lik aldım ama bu da hiç kanatmıyor . Belki kafa derim kalınlaşmıştır
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2019, 22:44:34 »
Saç için sanırım 0.5 ve 0.75 mm kalınlığındaki dermaroller kullanılıyo. Daha kalın ölçülerde ise uzman kullanımına uygundur yazıyo.
Daha önce 0.75 lik olandan kullanmıştım kanatıyor ve acıyordu dayanamıyodum. Ama ama sanırım zaten kanaması gerekiyor.
Yıllar sonra 0,5 lik aldım ama bu da hiç kanatmıyor . Belki kafa derim kalınlaşmıştır
Sac ekiminden önce veya sonra kullandınız mı? İşe yaradı mı? Losyon falan kullandınız mı?

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2019, 03:00:01 »
Yazın kullanılması önerilmiyor. . Kullandiktan sonra  kan dolaşımını hızlandırıyor fakat akabinde .. Vitamin serum vs sürülmesi gerekiyor  çünki deride küçük delikler açıp emilimi kolay sağlıyor .. Velhasil  o 5 veya 075 mm bi derinliğe ulaşacak vitamin serum vs ne olursa artık nasıl bir etki sağlar orası muamma ..
Mezoterapi  iğneleri 2 veya 3 mm derinin altına iniyor o bile geçici tedavi dönemsel kuvvet veriyor saça  bırakınca 3 ay sonra eski haline dönüyorsun. .

Deneyin bazen kismide olsa saçda değişim hiç değilse psikolojiye etki ediyor :)

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2019, 21:18:34 »
vay mk google yazınca cidden çıkıyor saç çıkaran tarak hepinizin kafasına  edeyim emi .ne kadar cahil toplumuz klavyeye bunu yazıp googleden aratacağına  yerin dibini boylasaydınız emi boynu devrilesiceler 😀
bunun adı dermaroller şimdi git bunu doğru yaz.

mr_faruk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2019, 16:41:49 »
saç çıkarma tarağı yada saç çıkartan tarak bunun adı dermaroller .dermaroller nedir ne işe yarar ben kendim bu konuya bakıp güzel şeyler öğrendim https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7879.0  saç çıkarıcı tarak  :)  ile ilgili çok güzel yorumlar var bakıp incelemenizi tavsiye ederim .
bilinçsizce kullanmayın sakın çünkü zararları var.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2019, 17:12:54 »
Biz de birinden duyduk burada insan gibi konu açtık. Gidin başka yerde dalga geçin, çok bilmişler. Gören de dermaroller ı icat ettiler zannedecek. Biz de biliyoruz saç çıkaran tarak diye bir şey olmayacağını. ilgi çeksin diye başlığa yazdım.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2019, 18:23:01 »
Bunun yerine dermapen tercih edin ,fazla kullanmak iyi değil

Facebook Twitter Instagram