Gönderen Konu: Sigarayı Bırakalım kampanyası  (Okunma sayısı 6629 defa)

chainlift

• Full Member
Ynt: Sigarayı Bırakalım kampanyası
« Yanıtla #30 : 16 Şubat 2020, 15:15:36 »
bır ay içmedim. 15 gun once tekrar basladım. gunde 3-4 tane içeceğim dedim. bunu başarabiliyorum. 4 sigaradan sonra midem bulanıyor. psikolojik mi bilmiyorum. ama bu şekilde devam edersem bırakmam.

ostwint

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 16 Şubat 2020, 15:50:29 »
Allen car hem kitabini okudum hem de videosunu izledim. Cok abartilan birisi bence. Ben de ise yaramadi.
Daha once 2 sene birakmistim champix ile. Evlenmek uzereyken iliski bitince o bunalımda tekrar  baslamistim. Uzerinden birkac sene gecti ve yine champix ile rahatca biraktim. Hem de 590 lira odedim ilacı aldim.  Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez dedim

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 16 Şubat 2020, 17:10:46 »
sigarayı bırakıp e nargileye dönsek nasıl olur acaba  :) ??

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #33 : 16 Şubat 2020, 18:52:27 »
Allen car hem kitabini okudum hem de videosunu izledim. Cok abartilan birisi bence. Ben de ise yaramadi.
Daha once 2 sene birakmistim champix ile. Evlenmek uzereyken iliski bitince o bunalımda tekrar  baslamistim. Uzerinden birkac sene gecti ve yine champix ile rahatca biraktim. Hem de 590 lira odedim ilacı aldim.  Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez dedim
hacım nasıl oluyor bu champıx? aydınlatırmısın benı

ostwint

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2020, 11:04:52 »
hacım nasıl oluyor bu champıx? aydınlatırmısın benı

Dostum champix oral yoldan alinan bir ilaç. En az 1 kutu kullanman gerek. Sigarayi birakman ilk kutunun yarisindayken daha gerceklesiyor zaten. Ama ilaci devam ettirmen lazim. Ben 1 kutuda biraktim fakat devam kutularini alip daha bi garantiye alabilirsin kendini.
Olay şu; hem sigarandan enfes dumanları almaya devam ediyorsun hem ilaç iciyosun. Zaten ortalama 10 gun kadar ilaç kullandiktan sonra sigara icme istegin nerdeyse bitiyor. tuhaf ama kendi kendine diyosun ki, yahu neden sigara istemiyorum, yemek yedim sigara icmem lazim ama icesim yok. Sevistim ve ardindan orgazm sigarasi yakmam lazim ama canım istemiyo, gibi hayretlikler icerisinde uzaklaşıyosun sigaradan.
O ilacın sigarayı biraktirma başarisi bence %80 ve üstü.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 01 Mart 2020, 15:16:55 »
Dostum champix oral yoldan alinan bir ilaç. En az 1 kutu kullanman gerek. Sigarayi birakman ilk kutunun yarisindayken daha gerceklesiyor zaten. Ama ilaci devam ettirmen lazim. Ben 1 kutuda biraktim fakat devam kutularini alip daha bi garantiye alabilirsin kendini.
Olay şu; hem sigarandan enfes dumanları almaya devam ediyorsun hem ilaç iciyosun. Zaten ortalama 10 gun kadar ilaç kullandiktan sonra sigara icme istegin nerdeyse bitiyor. tuhaf ama kendi kendine diyosun ki, yahu neden sigara istemiyorum, yemek yedim sigara icmem lazim ama icesim yok. Sevistim ve ardindan orgazm sigarasi yakmam lazim ama canım istemiyo, gibi hayretlikler icerisinde uzaklaşıyosun sigaradan.
O ilacın sigarayı biraktirma başarisi bence %80 ve üstü.

ben kullandım ve bir dönem bununla bıraktım sigarayı ama o kadarda dediğin gibi tiksindirmiyor aslında sadece içme isteğini birazcık azaltıyor bu bile sigarayı bırakmayı kolaylaştırıyor .
bir sürüde yan etkisi var bence uzun süre kullanmamak lazım .işin gerçeği zaten biolojik olarak sigara bağımlılığı 4 gün sonra ortadan kalkıyor gerisi psikolojik bağımlılık o da iki ayda anca geçiyor.

ben sürekli bırakıyorum ama 6 kadar sürüyor yani sigarayı bırakma konusunda ve geri başlama konusunda çok deneyimliyim  :)

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #36 : 09 Mart 2020, 00:25:49 »
Ocak 14'de saç ekimi yaptıracağımdan ekimin başarısına katkı sağlayacağını düşündüğüm için 2020 Ocak 1 itibariyle sigarayı bıraktım yılbaşı gecesi avradım ölmüş gibi son kez içtim sigaraları,o günden beri içmiyorum yaklaşık 70 gün falan oldu heralde artık canım ıstemiyor ve iyi hissediyorum ama sürekli bi eksik gibi insan,yani şu saç ektirme işini yapmasam muhtemelen başlardım tekrar.Umarım saç ekimime bir katkısı oluyordur

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Mart 2020, 15:51:35 »
Ocak 14'de saç ekimi yaptıracağımdan ekimin başarısına katkı sağlayacağını düşündüğüm için 2020 Ocak 1 itibariyle sigarayı bıraktım yılbaşı gecesi avradım ölmüş gibi son kez içtim sigaraları,o günden beri içmiyorum yaklaşık 70 gün falan oldu heralde artık canım ıstemiyor ve iyi hissediyorum ama sürekli bi eksik gibi insan,yani şu saç ektirme işini yapmasam muhtemelen başlardım tekrar.Umarım saç ekimime bir katkısı oluyordur

Sigaranın saç ekimine müthiş bir etkisi var. İyi yapmışsın

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Mart 2020, 18:09:12 »
içtiğim sigaranın 1 paketini bırakarak, destek verdiğim kampanya.
2 paket ile idare edebilirim herhalde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Mart 2020, 18:10:56 »
içtiğim sigaranın 1 paketini bırakarak, destek verdiğim kampanya.
2 paket ile idare edebilirim herhalde.

:)))
Global Moderator

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #40 : 04 Nisan 2020, 11:37:57 »
Sİgarasız duman Rakısız hayat olmaz >>

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 05 Nisan 2020, 11:27:18 »
Ahanda bugün yine Bıraktım... maksat kampanyaya destek falan değil.. koronadan sebep göt korkusu... çok yayılıyor bu bok yiyen..

Fiji adasında ne işin var aq.. hint okyanusunun ortasında en yakın kara parçası gemi ile 45 gün uçak ile 10 saat.. çok değişik günler bizi bekliyor dostlar... Amerikan filmi gibi her günü ayrı bir heyecana uyanan bir nesiliz zaten deprem yangın darbe develiasyon..bir bu kalmıştı.. hadi hayıslısı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 08 Nisan 2020, 12:03:41 »
Ahanda bugün yine Bıraktım... maksat kampanyaya destek falan değil.. koronadan sebep göt korkusu... çok yayılıyor bu bok yiyen..

Fiji adasında ne işin var aq.. hint okyanusunun ortasında en yakın kara parçası gemi ile 45 gün uçak ile 10 saat.. çok değişik günler bizi bekliyor dostlar... Amerikan filmi gibi her günü ayrı bir heyecana uyanan bir nesiliz zaten deprem yangın darbe develiasyon..bir bu kalmıştı.. hadi hayıslısı

Bıraka bıraka bir hal oldun :)
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 08 Nisan 2020, 17:48:46 »
Bıraka bıraka bir hal oldun :)

Başkan geç kaldın yorum İçin yine başladım:)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 12 Nisan 2020, 02:20:21 »
Bardaklar sosyal mesafeden çok uzak! Aman dikkat :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram