Saç Ekimi Sonuçları
218. günümüz
Hocam saçlar kendiğlinden mi yarısı sağ tarafa yarısı sol tarafa ayrılıyor yoksa senin tarayış şeklinden dolayı mı?
saç yonlerı ve ön cizgi doğal olsaydı başarılı ekim olurdu ekilenler çıkmış cunki
Ekilenler çıkmış doğallık yok malesef yinede güzel ekim hayırlı olsun
Dua et sen rezil bir durum çıkmadı ortaya şanslisin ilk başta dedim planlama yanlış söylenen greft sayısı gerçekçi değil 4000 ekilmis 3500 çıkmış bir laf var ucuz etin yahnisi yavan tatsız olur 😉
Ekilen 5500 o dogru. Cunku ekimden once tepside saydim hepsini. 2 seansda 2750 ekim oldu
Bans gore 5500 ekilen greft cikmadi gibi duruyor. 4000 yada 4500 falan cikti herhal. Tarama esnasinda bazi yerlerde saflar cukurca duruyor. Bide 5500 ekelim onler sık ekim olur dediler. Tepe bolge felaket. Size gore bu sac 6850 tl 5500 ekim icin degmis mi yoksa bu saca pahalimi geldi
Ne kadar ekildiği allahla onların arasında dedikleri sayı yada daha azı kabuk dökümüne bakılırsa senin ekilenlerin çıkmış dostum ben greftine bakarak yorum yapmıyorum ekilenlere bakıp yorum yapıyorum vertexin zaten çok ekilmemiş o ekilenlerle vertexi kapanması imkansız sana yetersiz tabikide ama ekilenler çıkmadı dersek haksızlık olur fotolarda belli ekimde %10 fire normal sayılır ekimin başarılı kafanı karıştırma çok daha iyi denilen merkezlerin ekipte bu sonuca ulaşamayanlar var ön çizgiyi düzelttirip vertex ve ufaktan sıkılaştırmayla senden kralı yok şanlslısın hayırlı olsun
başarılı olmuş güle güle tara