Bastan sona süreci okudum çok doğal olmus bence bu sac ekiminde sıklık tan ziyade doğallık daha önemli gibi. Ben de saçı ektirdim hergun foruma girip biseyler yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum malesef napcam bilemiyorum bana bir önerin varmi sloccer kardesim 
Nerden buldun hortlattın başkan konuyu. Ben bile unutmuştum

Benim konu sayfalarca olmasada saç Ekim süreci boyunca kişinin duyduğu kaygıları, umutları, umutsuzlugu, heyecanı tüm açıklığı ile görebileceginiz bir konu. Ben iyisi ile kötüsü ile mümkün mertebe objektif olmaya çalıştıydım süreç boyunca. Doğallık konusunda ve donör konusunda şansım yaver gitsede keşke yüksek greft çalışılmasaydı dediğim oluyor.
Son sorduğun soruya verebileceğim cevap “kelin ilacı olda başına sürerdi” olacaktır.
Yaşınızı bilmiyorum ama tek tavsiyem aceleye getirmeyin, aceleye getirttirmeyin.. birde operasyondan korkmayın mümkün ise 1000-1000 2000-2000 şeklinde mini operasyonlar ile Ekim yaptırtın. Hem riski azaltın hemde fireyi.. son olarak bu iş için düşünmeniz gereken son konu bütçe olsun.