Gönderen Konu: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan  (Okunma sayısı 13910 defa)

Sero3588

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan
« Yanıtla #61 : 03 Haziran 2020, 15:49:21 »
Finasterid  kullanmayı düşünüyolmusun

Hayır kullanmayi düşünmiyorum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Haziran 2020, 15:58:42 »
Kullanmanı tavsiye etmem ki aklın şaşar gözünü karartırsın ekim sonucun bittiğinde kullan sonucuna gölge düşürme

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 03 Haziran 2020, 16:16:38 »
Kullanmanı tavsiye etmem ki aklın şaşar gözünü karartırsın ekim sonucun bittiğinde kullan sonucuna gölge düşürme

Finasterid kullanmak istemiyorum. Gerekte yokdu şimdiye kadar. 2 ay daha beklicem ondan sonra ekim merkeziyle tekrar görüşeceğim. Bakalim bu Sefer ne söylicekler. Şuan piskolojik olarak cok kafama takmaya başladim.sizide bilgilendiririm kesinlikle

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 03 Haziran 2020, 16:17:42 »
ekerken var olan saçlar zarar gördü sanırım. üzücü cidden. boş alanlara ektirmek genelde daha avantajlı oluyor

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 03 Haziran 2020, 16:32:29 »
ekerken var olan saçlar zarar gördü sanırım. üzücü cidden. boş alanlara ektirmek genelde daha avantajlı oluyor

Yalnışım varsa düzeltin ama buni bukadar tecrübeli bi ekim merkezi bilmesi lazım değilmi aslinda. Sonuçta okadar masrafa ve zahmete daha iyi olsun diye giriyoruz daha kötü olunca verilen emeğe yazık malesef
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2020, 17:38:01 Gönderen: Sero3588 »

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 03 Haziran 2020, 19:34:21 »
Yalnışım varsa düzeltin ama buni bukadar tecrübeli bi ekim merkezi bilmesi lazım değilmi aslinda. Sonuçta okadar masrafa ve zahmete daha iyi olsun diye giriyoruz daha kötü olunca verilen emeğe yazık malesef

öncelikle geçmiş olsun hocam aralara girerek ekim yaptırmak yanlış değil ancak bunu zarar vermeden yapabilmek bir maharet. sibel hanım ın peş peşe 2. olumsuz sonuçlanan ekimi.

yanlış anlamayın daha sizin süreciniz devam ediyor henüz sonlanmamış ama bu kadar az açıklıkta bu kadar ekilen saçlarla beraber nokta boşluk kalmaması lazım 6-7 ay içinde benim görüşüm bu şekilde.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 04 Haziran 2020, 01:07:55 »
öncelikle geçmiş olsun hocam aralara girerek ekim yaptırmak yanlış değil ancak bunu zarar vermeden yapabilmek bir maharet. sibel hanım ın peş peşe 2. olumsuz sonuçlanan ekimi.

yanlış anlamayın daha sizin süreciniz devam ediyor henüz sonlanmamış ama bu kadar az açıklıkta bu kadar ekilen saçlarla beraber nokta boşluk kalmaması lazım 6-7 ay içinde benim görüşüm bu şekilde.
😉+vertextede gelişme yok işin ilginç yanı

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 04 Haziran 2020, 01:12:57 »

Açıkcasi benim beklentimde öyleydi ne yazık ki

fairtail

• Full Member
« Yanıtla #69 : 04 Haziran 2020, 01:22:39 »
2. Ekim öncesi durumunuzu biraz geç de olsa yakalarsınız diye düşünüyorum. Belki bir tık üstüne çıkarsınız ama sizi tatmin etmeyecektir.
Aralara ekim, hele hele 2. Ekim ise ayrı bir işçilik ve dikkat istiyor sanırım.
3. Olursa, revizyon ekimlerinde tecrübeli ve başarılı olan bir klinik tercih etmeniz gerek.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 04 Haziran 2020, 01:45:58 »
Hadi vertexi herkes biliyor zaten; zor bölge, kan akışı zayıf vs. ama ön bölgede şaşırtıcı bir durum var. Ön taraftaki sıklığa rağmen en az 2500 greft daha ekilmiş görünüyor. Sıklaştırma ekimlerindeki en büyük handikap, var olan saçlara gelebilecek olası zararlardır. Senin ön bölgendeki sık görüntüye rağmen sanki var olan saçların yok varsayılıp ekim yapılmış. Çünkü sıklaştırma ekimlerinde greftler bu kadar bitişik dizilmiyor. İnşallah ben yanılıyorumdur.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 04 Haziran 2020, 13:13:02 »
Forumda örnekleri var aslında Sibel Hanım bu sıklaştırma işlerini en iyi yapan doktorlar arasındaydı. Burada ilginç bir durum var. Umut vermek gibi olmasın ama ben bikaç ay sonra toparlayacığını düşünüyorum.

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 04 Haziran 2020, 13:47:00 »
Forumda örnekleri var aslında Sibel Hanım bu sıklaştırma işlerini en iyi yapan doktorlar arasındaydı. Burada ilginç bir durum var. Umut vermek gibi olmasın ama ben bikaç ay sonra toparlayacığını düşünüyorum.

Inşallah dediğiniz gibi olur :)

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 05 Haziran 2020, 07:02:31 »
Saçlarımı taradığım zaman cok ucak kücücük saçlar döküliyor. Ne olabilir bu acaba. Saçlarım aslinda orta Boy şekilde. Yeni çıkan saçlarmi zarar görüp dökülyor diye panikledim biraz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 05 Haziran 2020, 11:43:31 »
Saçlarımı taradığım zaman cok ucak kücücük saçlar döküliyor. Ne olabilir bu acaba. Saçlarım aslinda orta Boy şekilde. Yeni çıkan saçlarmi zarar görüp dökülyor diye panikledim biraz

arar görmez de kendı saçlarında zayıflama devam edebılır ekim saçların da da toparlar zamanla onlar rahat ol finasterid desteği al toparlanma hızlansın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram