Anket

Saç ekimi değerlendirir misiniz ?

Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN / 3168 Greft / DHI / Yaş 30 / İstanbul / 14.02.2020  (Okunma sayısı 47164 defa)

whisper

• Full Member
Takviye olarak ne kullandiniz. Ornegin: finasterid. Minoksidil. Biotin. Cinko vs?

Kerozan kullandım 4 ay boyunca hala devam ediyorum

whisper

• Full Member
Bu ekimden bağımsız olarak ben de farkettim bu durumu evet revize ediyorlar kimseyi yüz üstü bırakmayıp sorumluluk alıyorlar ama son zamanlarda biraz çıtayı düşürdüler gibi geldi bana. Sebebi ne acep yanlış yaptıkları bişey olduğunu da düşünmüyorum açıkçası

Revize etmekle keşke sorun çözülse.. benim alınıpta boşa giden greftlerim ne olacak? Çektiğim onca eziyet zaman kaybı beklemesi stresi.. Tüm bunları yeniden yaşatacaklar

Saç Birliği

• Jr. Member
  • **
Aslında sanki genetik bir saç dökülmeniz yok. Belki dökülme nedeni başka olabilir. Yani ekilenlerin tutmama nedeni derideki bir hastalıktan ya da stresten filan olabiliyor. Bence bunu da değerlendirebilirsiniz.

whisper

• Full Member
Aslında sanki genetik bir saç dökülmeniz yok. Belki dökülme nedeni başka olabilir. Yani ekilenlerin tutmama nedeni derideki bir hastalıktan ya da stresten filan olabiliyor. Bence bunu da değerlendirebilirsiniz.

olabilir hocam, 2 ay sonra serkan beye kontrole gideceğim bakalım ne diyecek..

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
merhaba hocam, nasıl oldu sonucunuz sonrasında bir gelişme yaşandı mı acaba? tam olarak sizin gibi olmasa da benim de genele yayılmış bir seyrelme durumum var. ben de sizin gibi sıklaştırma ekimi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla bölgesel dökülüp ekilen saçlar daha canlı oluyor. sizin son durumunuz nedir acaba paylaşabilir misiniz?

whisper

• Full Member
Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta kontrol için kliniğe gittim 1600 greft daha ekecekler son durumu paylaşacağım.

Şuan için çok memnun değilim hocam 10 ay geçti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
iyi akşamlar 1 sıklaştırma ıle çok güzel olur saçların merak etme
Global Moderator

whisper

• Full Member
Arkadaşlar Selam,

Bugün ikinci ekimimi oldum resimler aşağıdaki gibidir;

whisper

• Full Member
iyi akşamlar 1 sıklaştırma ıle çok güzel olur saçların merak etme

inşallah hocam bakalım sabırla bekleyeceğiz yine..

ekim hakkından ne düşünüyorsunuz?

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Umarım bu sefer yüzün güler dostum, motivasyon bozmadan devam :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

papen64

• Jr. Member
  • **
inşallah hocam bakalım sabırla bekleyeceğiz yine..

ekim hakkından ne düşünüyorsunuz?
Insallah gönlünce olur, saç kısaltmadan edilmesi güzel olmuş.  2. Seferde günlük hayattan kopmayacaksin. 2. Ekim için ne kadar ücret ödedim?

whisper

• Full Member
Umarım bu sefer yüzün güler dostum, motivasyon bozmadan devam :)

Insallah hocam

whisper

• Full Member
Insallah gönlünce olur, saç kısaltmadan edilmesi güzel olmuş.  2. Seferde günlük hayattan kopmayacaksin. 2. Ekim için ne kadar ücret ödedim?

Ücret ödemedim hocam, ucretsiz ektiler

whisper

• Full Member
Arkadaslar serkan aygin klinik bana finasteride jel önerdi ancak ben yan yetkisi var midir bilmedim forumda kullananda yok sanirim?

Türkiyede de satan bir yer var oda sislide fulya eczanesinde onlarda kendileri yapiyor sanirim yurt disindan gelmiyor ne düşünüyorsunuz? Sizce alsam mi klinik ile birlikte calisiyorlar sanirim

Facebook Twitter Instagram