Bir anlık dökülme hakikaten kötü oluyor. Bunun en hızlı örneğini ben yaşadım. Dedim ne kadar dökülebilir ki yıkarken baktım önce 5'er 5'er geliyordu elime yıkamalarda, aniden 25 - 30'a çıkmıştı sayılar
. Bende hiç saç kalmadı sanki kafamın ön bölgesini deli gibi solaryum da bırakmış gibi geziyorum etrafta. Bu sıkıntı zamanların hatrına umarım hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz.
Ben önceki yazımda 17.günde banyodan sonra 50-60 saç teli gördüm yazmışım ancak sonra hatırladımki makineyle sakal traşı olmuştum, üzerime yapışan saç telleriydi büyük ihtimal.
Demem o ki, benim dökülmem senin bahsettiğin gibi olmadı sanırım, yani dökülmeler hep aşama aşama azar azar gerçekleşti, biri dökülüyor uzamaya başlıyor sonra diğer taraf dökülüyor falan ve hala daha kafamı ıslattığımda bazen elime 1-2 saç teli geliyor küçük küçük.
Yalnız senin ekim alanın çok dar, yani sana ekilen 3305 greft benim boş olan ön bölgenin tamamına ekildi. Bu sebeple sık ekimin sonucunda şok dökülmen daha sert olmuş gibime geliyor. Bir de Asmed ekimlerinde kızarıklık çok oluyor, geçici olduğu düşüncesi rahatlatıyor ama buna rağmen varlığı rahatsız edici tabiiki.
Umarım zahmetlerimize değer