Gönderen Konu: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li  (Okunma sayısı 16195 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li
« Yanıtla #151 : 12 Ekim 2021, 18:41:46 »
Tedaviye minoxta eklemelisin. Minoxu kullanalı 1-2 hafta oluyor. Finasterid kullanmıyorum henüz. Saçıma elime atıp 4-5 kere çekince sadece 1-2 tel geldi geliyor. Önceden her atışımda 4-5 tane geliyordu. Uzun süre kullanımından korkma. En kötü saçı dert etmeyecek güne kadar kullanırsın sonra bırakırsın. Zaten 10-20 yıl içinde kökten çözüm bulacak yöntemler çıkacaktır(umarım :D). Olmadı Dr Zarev'e gideriz :D
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #152 : 24 Ekim 2021, 18:48:05 »
Yaklaşık 10 gün önce doktora kontrole gittiğimde ilaca ara vermem gerektiğini söyledi doktor. 3 ay sonra tekrar gel bir değerlendirme yapalım dedi bana. Ben başta kullanırım fakat kullanmamış gibi davranırım diye düşündüm doktora karşı fakat sonra düşündüğümde ilacı kullanıyorken de saçlarımın döküldüğünü farkettim. O yüzden 10 gündür filan finasterid kullanmıyorum, bilmiyorum belki pişman olacam birkaç ay sonra. Belki de etki etmiyordur finasterid ve boşa alıyorumdur ilacı. O yüzden ara vermeye karar verdim 3 ay sonra tekrar başlarım belki duruma göre. Son halini atayım saçımın da. Yeni yıkanmış olduğu için gözünüze gür gelebilir ama yağlanınca seyrek baya.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #153 : 24 Ekim 2021, 18:49:32 »
.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 24 Ekim 2021, 20:20:07 »
Yaklaşık 10 gün önce doktora kontrole gittiğimde ilaca ara vermem gerektiğini söyledi doktor. 3 ay sonra tekrar gel bir değerlendirme yapalım dedi bana. Ben başta kullanırım fakat kullanmamış gibi davranırım diye düşündüm doktora karşı fakat sonra düşündüğümde ilacı kullanıyorken de saçlarımın döküldüğünü farkettim. O yüzden 10 gündür filan finasterid kullanmıyorum, bilmiyorum belki pişman olacam birkaç ay sonra. Belki de etki etmiyordur finasterid ve boşa alıyorumdur ilacı. O yüzden ara vermeye karar verdim 3 ay sonra tekrar başlarım belki duruma göre. Son halini atayım saçımın da. Yeni yıkanmış olduğu için gözünüze gür gelebilir ama yağlanınca seyrek baya.

Sebep neydi niye ara ver dedi

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #155 : 25 Ekim 2021, 01:02:02 »
Sebep neydi niye ara ver dedi
Herhangi bir sebebi yok hocam, ilaç ağır olduğu için sanırım biraz ara verelim dedi.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 25 Ekim 2021, 19:28:45 »
Herhangi bir sebebi yok hocam, ilaç ağır olduğu için sanırım biraz ara verelim dedi.
6 ay kullanıp 6 ay bırakılmalı gibi bir şey okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilemem.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #157 : 01 Aralık 2022, 17:07:30 »
Şu an saçınızın durmu nedir

Facebook Twitter Instagram