Gönderen Konu: Hairesterik (Engin sönmez) pişmanlık  (Okunma sayısı 13501 defa)

Musti27

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hairesterik (Engin sönmez) pişmanlık
« Yanıtla #31 : 26 Mart 2021, 14:13:58 »
Evet sonucu beklemelisin net konuşmak için
Hintell hocam sonuç güzel olsada yönleri ters o sıkıntı. Hayatta arkaya doğru saçımı taramam.

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 31 Mart 2021, 13:51:01 »
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm ingiltrede yaşıyorsun her türlü imkanın var biraz da senin hatan

afosam86

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 01 Nisan 2021, 14:14:48 »
merhaba valla bende yeğenime saç ektirdim orda gayet başarılı geçti çok şükür. ama anladığım kadarı ile çok yeni dönem sizin ekim süreci ki burda absürt bir durum yok bence aceleci davranmıssınız bir kurumu bu denli kötülemek için saç yapınız ense donor bölgesi bu kadar iyi durumda bu alım yapan arkaşın başarısı taktire şayan bize de izah ettikleri süreç4. ay itibariyle çıkışlar başlayacak idi bence bekleyin başarılı iş olmus

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 01 Nisan 2021, 18:05:00 »
merhaba valla bende yeğenime saç ektirdim orda gayet başarılı geçti çok şükür. ama anladığım kadarı ile çok yeni dönem sizin ekim süreci ki burda absürt bir durum yok bence aceleci davranmıssınız bir kurumu bu denli kötülemek için saç yapınız ense donor bölgesi bu kadar iyi durumda bu alım yapan arkaşın başarısı taktire şayan bize de izah ettikleri süreç4. ay itibariyle çıkışlar başlayacak idi bence bekleyin başarılı iş olmus

:))) farklı nick alıp kendinizi savunacaksanız böyle yeğenim ektirdiler le gelmeyin hocam alın adam gibi bir nick gelip yazın kimse yemez burada bunları.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2021, 18:29:56 »
  bu saç ekimi başarılı  diyorsanız  ya  saç ekiminden hic anlamiyorsun veya merkezin adamisin

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2021, 22:59:29 »
görünen köy kılavuz istemez atasözü vardır bilir misiniz? Sonuç ne olursa olsun saç yönleri işe yaramaz. Belkide 4300 greft almadilar benden ki ekim sık bir ekimde değil o yüzden donör bölgem iyidir.

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2021, 23:01:18 »
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm ingiltrede yaşıyorsun her türlü imkanın var biraz da senin hatan
almanya da yaşıyorum. Araştırmadim pek konunun başında da belirttim zaten

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2021, 23:02:55 »
:))) farklı nick alıp kendinizi savunacaksanız böyle yeğenim ektirdiler le gelmeyin hocam alın adam gibi bir nick gelip yazın kimse yemez burada bunları.
adamsın başkan 👍👍

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 01 Nisan 2021, 23:05:43 »
  bu saç ekimi başarılı  diyorsanız  ya  saç ekiminden hic anlamiyorsun veya merkezin adamisin
aynen 😄bu forumu tanımasaydım bende bilmicektim. Allah kuranlaran razı olsun. Varsın ben yanayım ama başkaları yanmasın

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #40 : 06 Nisan 2021, 01:06:35 »
İnşallah en fazla şekilde çıkar süreci iyi şekilde atlatırsın, dert etme donör güzel seneye daha iyi bir yerde 10 numara sonuçla saç defterini kapatırsın inşallh. Bu amatör yerler çok kişiyi üzdü umarım bir gün baya azalırlar.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 11 Nisan 2021, 00:08:07 »
108. gün bir fotoğraf karanlıkta flasli çekildi

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 11 Nisan 2021, 00:53:14 »
bir şeyler çıkmaya başlamış ama malesef kendi saçların zarar görmüş umarım zamanla toparlar.

Musti27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 11 Nisan 2021, 18:57:55 »
bir şeyler çıkmaya başlamış ama malesef kendi saçların zarar görmüş umarım zamanla toparlar.
evet kendi saçlarım baya zarar gördü bunu bende görüyorum. Bu ekim yerinin hatası bir değil bin nerdyse

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #44 : 11 Nisan 2021, 22:08:15 »
Geçmiş olsun Çökük yerler ne durumda iyileşme veya saç çıkışı oldu mu oralarda
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram